Kontakt Lens Expressions Colors

ben de nette gezinirken gördüm bu lensi arkadaşlar bilgi sahibi olan yok mu:?

expressionscontacts8col.jpg

yapılarıda aynı fotograftakı gıbı. ben yeşilini ve mavısını kullanmıştım yıllar once.çok begenerek kullanmıştım. zira o zamanlarda sadece freshlook ve baush lomb markalarını biliyordum. dogal değiller ama renkleri çok güzel ve uzaktan çok guzel gorunuyorlar. akşam kullanmak için almayı duşunuyorum yakın zamanda.

bunu nerde bulabiliriz ki canım optiklerde var mıdır bir de fiyatları ne kadar ki?

bunu nerde bulabiliriz ki canım optiklerde var mıdır bir de fiyatları ne kadar ki?

site adı yazılıyor mu bilmiyorum. ama internetten yaz expressions renkli lens diye. çıkması gerek 25 lira ve eve ucretsiz kargosu varmış. ben 4 yıl once 60 liraya almıştım. ucuzlamış.

bnm göz numaram -2 miyop ayrı ayrı seçmem mi gerek iki göz için yoksa dereceler aynı olduğu için sadece 1 kutu istesem 1 çift lens gelir mi acaba????

fiyatı ucuz olması beni düşündürdü acaba gözü rahat ettirmeyen bir lens mi:S
ama renkler süper yalnız yakından hiç doğal değil yoksa çok opak bir lens koyu kahve hatta siyah gözlerde bile mükemmel durur bu ama damarlı duruyor:KK43: yeşilleri de güzelmiş ya

evet ya bunlarda zemin önemli olmaz sanırım mesela ben ela olduğum için maviler istediğim gibi durmuyor ama bu lensler opak tam rengini verir herhalde. düşündüren şey ise yakından gerçekten böyle nasıl tarif etsem garip duruyo ve rahatlığı nasıl acaba:S

rahatlık olarak freshlooklardan daha ıyıydı hatırladıgım kadarıyla. ben 4 yıl oncesinde 60 liraya almıştım. geçen senede 55 lıraydı. yurtdışındakı fıyatlarıda aynı sekilde.ama pek satılmadıgından sanırım 25 liraya duşurmuşler.
yeşili uzaktan çok guzel duruyor ve oldukça goz rengini açıyor. ama yakından belli tabı lens oldugu. ama freshlooklardan çok daha ıyı.solotıcalar olmasaydı yıne bu lensleri tercih ederdim.

çok sağol küllümango eğer alcak olursam yine sana danışabilir miyim:) aslında şu anda amazon colours a takmış durumdayım ama:)

evet bende öle amazon colours ların hazel ı çok beğendim ama gerçekte de öle midir duruşu. çok doğal gibiler. solotica doğal durmasına doğal duruyor ama nedense bende baş ağrısı yapıyor:S şeffaf lenslerim yada rainbow giallolar yapmıyor böyle:S anlayamıyorum nedenini :S

fashion-contactlenses.com/enhance-coloured-lenses-368-0.html
bu sitedeki ela rengi de çok hoşuma gitti ama bunlar acaba gerçekten böyle durur mu siteyi inceleyin ne lensler var kızlar:) ama türkiyeye alışveriş yok sanırım:KK43: biraz da bi bakayım bakalım :)

çok sağol küllümango eğer alcak olursam yine sana danışabilir miyim:) aslında şu anda amazon colours a takmış durumdayım ama:)

ben amazon colors gri yeşil ve elasınıda kullandım kısa sure. amazon colorslar daha dogallar expressions lenslere göre. ama ikisinden birini seç deseler expressions seçerim. ikiside lens oldugu belli olan lensler. ha bır eksik ha bır fazla. expressionsun renkleri özellikle yeşili oldukça guzel.

ben amazon colors gri yeşil ve elasınıda kullandım kısa sure. amazon colorslar daha dogallar expressions lenslere göre. ama ikisinden birini seç deseler expressions seçerim. ikiside lens oldugu belli olan lensler. ha bır eksik ha bır fazla. expressionsun renkleri özellikle yeşili oldukça guzel.

çok sağol canım rahatlık olarak nasıl amazonlar gözlerim ela aslında açık mavi istiyorum ama ben de açık durmuyo:KK43: çoğu da yeşil yakışır sana diyo ama keşke deneme imkanım olsaboshayallersmile

rahatlık olarak freshlooklarla aynıydı sanırım. tam hatırlamıyorum. ama kötu olsa mutlaka hatırlardım.
gözlerin elaysa neden yarı saydam olan soloticalardan kullanmıyorsun. çok dogal dururlar. mesela hıdrocor ıce ela gozde çok güzel ve dogal duruyor.yararlan bence göz tabanının açık olmasından.

resimleri görüyorum canım tam benim istediğim gibi renkleri var ve doğallar soloticalar ama öğrencilik işte aile eline bakıyosun kendi maaşım olsa hiç düşünmem de:)

sipariş eden war mı kızlar bu lenslerden warsa fotolarını koyabilirler mi gözlerinin çok merak ettim

X