Expillus Tüy Azaltıcı Sprey

valla resimdeki gibi yaptım kolumu.hatta şöyle diyim tüy dökücülerden sonra krem sürersin ya bunda sürmüyosun nemli bırakıyo cildi.oda ilginç gelmişti bana

peki bunu temizlerken tüylerde beraber geliyo ya yolunmuş tavuk gibi olmaktan korkuorm yine kökten almıyor ya

bir sitede yorumunu gördm canım kullanıcı yorumlarında. sadece sen yorum yazmışsın. serpil çakmaklı yazıodu isim olarak

Expillus adlı ürünü arkadaşımın önermesiyle 1 ay önce aldım.Artık tüm tüy dökücü dedikleri ürünlerden denedim ve bıktım artık denemekten.Ama bahsettikleri gibi kullanımı çok kolay geldi ve yaklaşık 26 gün oldu daha hala çıkmadı.Tebrik ediyorum.

kız doru söle yoksa sen mi çıkardın bu ürünü

hahahaha valla keşke ben çıkarsam hawaii de olurdum hahaha yok be cnmmm.dorudur cnm yazmışımdırr

2gün arayla başka bi siteye yorum yazmışsın ama birinde 2 ay önce aldığını, diğerinde de 1 ay önce aldığını yazmışsın açıkçası kafam karıştı. başka bi sitede gördüğüm yorum da bu :
Serpil Çakmaklı diyor ki:
01/03/2012, 13:33

Expillus adlı ürünü arkadaşımın önermesiyle 1 ay önce aldım.Artık tüm tüy dökücü dedikleri ürünlerden denedim ve bıktım artık denemekten.Ama bahsettikleri gibi kullanımı çok kolay geldi ve yaklaşık 26 gün oldu daha hala çıkmadı.Tebrik ediyorum.

Son düzenleme:

valla cin gibisin kız ben de pek inanamadım.biraz ütopik geldi bana

valla cin gibisin kız ben de pek inanamadım.biraz ütopik geldi bana

valla ben inanmıyorum artık tüylerin kremle vs şeylerle yok edileceğine. en iyi sonuç lazer ve iğneli epilasyondan alınıyor. ama kadınlar ucuza ve zahmetsiz kurtulmak istediği için 50lira 50 lira ödeyip her kremi deniyor. kimbilir kimler ne kadar paralar harcadı bu işe yaramaz şeylere.

ee amaç ne yani onu anlamadım arkadaşım ? ister kullanırsın ister kullanmazsın Ben beğendim yazdım.Ajanlık yapıp söyledin bunu ne oldu onu anlamadım

ütopik olan bişey yok kullandığın zaman yorum yapmalısın bence umarım kullanan başka bir arkadaşım çıkar ve yorum yazar

canım benim ben senin şahsına bişey demiyorum,arkadaşların da dediği gibi bu konuda o kadar çok hayal kırıklığına uğrayınca inanmak zor oluyor.madem sende işe yaramış ne güzel işte.sevindim senin adına

ee amaç ne yani onu anlamadım arkadaşım ? ister kullanırsın ister kullanmazsın Ben beğendim yazdım.Ajanlık yapıp söyledin bunu ne oldu onu anlamadım

amaç ajanlık yapmak değil, araştırıp öğrenmek ve boş yere para harcamamak. sen tutarsız mesajlar atarken kimse sana inanıp da ürünü denemez. senin dediğin gibi gerçekten etkili bir ürün de olsa senin tutarsız mesajların yüzünden kimse güvenip de almaz.
ayrıca söyledin de noldu demişsin. kafam karıştı açıkla demek istedim :))

evet doğru söylüyorsun firmaya zararım olmamıştır umarım dikkatsizliğimden kaynaklandı tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum.Amacım , benim faydalandığım şeyleri herkesle paylaşmak.

evet doğru söylüyorsun firmaya zararım olmamıştır umarım dikkatsizliğimden kaynaklandı tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum.Amacım , benim faydalandığım şeyleri herkesle paylaşmak.

Bu ürünü bende bir arkadaşım sayesinde denedim. İkimiz denedik hatta. Numune olarak vermişler ona bu ürünü.İkimizde kolumuza sıktık ve bekledik 3 -4 dakika.
İkimizinde tepkisi şuydu: "OHAAAA TÜYLER GİTTİ LAN " ondan sonra ikimiz numune olan o ürünü hemen bitirdik. Ben çok kıllı bir bayan değilim fakat her ay muntazam olarak sir ağdaya istanbul gibi bir yerde nerden baksanız 100 liraya yakın veriyorum. Bıktım artık. Halbuki o parayla kendime her ay bir elbise alabilirdim. Tüy sorunum var. sirde bende çok işe yarıyor her geçen ay gittikçe azaltıyor tüyleri ama yine çıkıyor yine çıkıyor. Gerçi bazı bölgelerimde hiç çıkmamaya başladı tüylerim sir sayesinde. ama sir yapmaktan heryerime bıktım usandım.
Ayrıca Serpil hanımın yorumu bana samimi geldi. Bende millete faydalı olacak konuların altına yorum yapıyorum sadece. Bunda birşey yok. hepiniz haklısınız o kadar çok güzelliğimiz için para veriyoruzki güvenimiz çok sarsıldı. Ama ben artık şöyle düşünüyorum. her ay sir yaptıracağıma en azından bazı bölgelerime bu ilacı kullanmaya karar verdim. FAKAT NERDEN SATIN ALACAĞIM BUNU BİLMİYORUM? Serpil hanım bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Zaten sürekli bu siteyi takip ediyordum ama üye değildim.Bugün Expillus Tüy Azaltıcı Sprey i nereden alacağımı bilemediğim için üye oldum.Bana yardımcı olur musunuz? nereden alırım eczanelerde satılır mı bu sprey kullananlar memnun musunuz?

arkadaslar merhaba, ben expillus adlı urunu dun aksam izmirde gittigim guzellik merkezinden aldım, duzenli olarak lazer epilasyona gittigim kaliteli bir klinik. Kollarım hafif bronzlastıgı icin uygulama yapamadılar onun yerine bu spreyi satın aldım, sabahtan beri nette bilgi arıyorum fakat enteresan bir sekilde dogru duzgun veri yok. Dun aksam kollarıma uygulama yaptım aynen tuy dokucude oldugu gibi kıllar temizlendi su an ne kadar surede cıkacagını merak ediyorum, bilgi aktarmaya devam edicem birde bu urun nerede satılır kim satar hicbisey bulamadım=/ kullananlar burdan bilgi aktarmaya devam ederse sevinirm.. sevgiler

Ürünle alakalı deneyimlerinizi yazabilirmisiniz.
Gerçekten işe yarıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…