- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
- 363
- Konu Sahibi serpilcakmak01
-
EXPILLUS® Tüy Azaltıcı Sprey Formu, kol, bacak, sırt ve karın gibi vücudun geniş bölgelerinde, pratik sprey mekanizmasıyla uygulama kolaylığı sağlar. Oluşan istenmeyen tüyleri azaltmaya yardımcı olmasının yanında cilde ipeksi bir görünüm kazandırır; ölü hücreleri yenilemeye yardımcı olur ve rahatlatıcı bir etki sağlar. Uygulama öncesi ürün 2 dakika kadar çalkalanmalıdır. Temizlenmiş ve iyice kurulanmış tüylü bölgeye 15-20 cm mesafeden yeterli miktarda minimum 4 kez sıkılmalıdır. Yaklaşık 10 ile 15 dakika boyunca ovuşturma yapmadan, sıkıldığı şekilde, cilde yedirilmeden beklenmelidir. Uygulama sonunda tüylerin koyu renge dönüp solgun bir şekil aldıktan sonra, ılık suyla tüylü bölge el veya tahriş etmeyecek lif- bez yardımıyla bölge üründen iyice arındırılmalıdır. Tüketici uyarılarını dikkate almadan uygulamaya başlamayınız.
Eki Görüntüle 361061
eğer gerçekten böyleyse stok yaparımbi de tüylü bölgeye uygulanıo dio tüy dökücü görevi görüo ama jilet gibi çıkarmıyormu gerçekten yani
cnm bacaklarda bi denicem araştırınca. inşallah kurtarır
peki bunu temizlerken tüylerde beraber geliyo ya yolunmuş tavuk gibi olmaktan korkuorm yinekökten almıyor ya
bir sitede yorumunu gördm canım kullanıcı yorumlarında. sadece sen yorum yazmışsın. serpil çakmaklı yazıodu isim olarak
Expillus adlı ürünü arkadaşımın önermesiyle 1 ay önce aldım.Artık tüm tüy dökücü dedikleri ürünlerden denedim ve bıktım artık denemekten.Ama bahsettikleri gibi kullanımı çok kolay geldi ve yaklaşık 26 gün oldu daha hala çıkmadı.Tebrik ediyorum.
kız doru söle yoksa sen mi çıkardın bu ürünü
Arkadaşlar 2 ay önce çok güzel bi ürüne denk geldim şans eseri Expillus diye tüy azaltıcı sprey.Bende aşırı olarak tüylenme vardı hormonlarımla alakalı aşırı tüylenme oldu.Artık o kadar çok ürün denedim ki umutsuz bi şekilde hadi bunuda alayım dedim.Aklınıza ne gelirse bütün markaları uyguladım.Ürünü denediğimde sıktım ve suya tuttum gitti şaşırdım kaldımBakayım dedim ne kadar sonra çıkartıcak bekledm bekledm 2 ay oldu daha bugün ilk defa çıktı Arkadaşlarım mutlaka deneyin çok memnun kalıcaksınız Helede çok tüyleri olanlar benim gibi
2gün arayla başka bi siteye yorum yazmışsın ama birinde 2 ay önce aldığını, diğerinde de 1 ay önce aldığını yazmışsın açıkçası kafam karıştı. başka bi sitede gördüğüm yorum da bu :
Serpil Çakmaklı diyor ki:
01/03/2012, 13:33
Expillus adlı ürünü arkadaşımın önermesiyle 1 ay önce aldım.Artık tüm tüy dökücü dedikleri ürünlerden denedim ve bıktım artık denemekten.Ama bahsettikleri gibi kullanımı çok kolay geldi ve yaklaşık 26 gün oldu daha hala çıkmadı.Tebrik ediyorum.
valla cin gibisin kızben de pek inanamadım.biraz ütopik geldi bana
2gün arayla başka bi siteye yorum yazmışsın ama birinde 2 ay önce aldığını, diğerinde de 1 ay önce aldığını yazmışsın açıkçası kafam karıştı. başka bi sitede gördüğüm yorum da bu :
Serpil Çakmaklı diyor ki:
01/03/2012, 13:33
valla cin gibisin kızben de pek inanamadım.biraz ütopik geldi bana
ütopik olan bişey yokkullandığın zaman yorum yapmalısın bence umarım kullanan başka bir arkadaşım çıkar ve yorum yazar
ee amaç ne yani onu anlamadım arkadaşım ? ister kullanırsın ister kullanmazsınBen beğendim yazdım.Ajanlık yapıp söyledin bunu ne oldu onu anlamadım
amaç ajanlık yapmak değil, araştırıp öğrenmek ve boş yere para harcamamak. sen tutarsız mesajlar atarken kimse sana inanıp da ürünü denemez. senin dediğin gibi gerçekten etkili bir ürün de olsa senin tutarsız mesajların yüzünden kimse güvenip de almaz.
ayrıca söyledin de noldu demişsin. kafam karıştı açıkla demek istedim :))
evet doğru söylüyorsun firmaya zararım olmamıştır umarım dikkatsizliğimden kaynaklandı tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum.Amacım , benim faydalandığım şeyleri herkesle paylaşmak.
Ürünle alakalı deneyimlerinizi yazabilirmisiniz.arkadaslar merhaba, ben expillus adlı urunu dun aksam izmirde gittigim guzellik merkezinden aldım, duzenli olarak lazer epilasyona gittigim kaliteli bir klinik. Kollarım hafif bronzlastıgı icin uygulama yapamadılar onun yerine bu spreyi satın aldım, sabahtan beri nette bilgi arıyorum fakat enteresan bir sekilde dogru duzgun veri yok. Dun aksam kollarıma uygulama yaptım aynen tuy dokucude oldugu gibi kıllar temizlendi su an ne kadar surede cıkacagını merak ediyorum, bilgi aktarmaya devam edicem birde bu urun nerede satılır kim satar hicbisey bulamadım=/ kullananlar burdan bilgi aktarmaya devam ederse sevinirm.. sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?