- Konu Sahibi serpilcakmak01
-
valla arkadaşım ben kullandım yüze önermiyorlar ama ben kullandım kısa süre bekledim 3 dakika gibi tertemiz oldu.ben danışma hattını aradığımda verilen bilgide tüy dökücü değil azaltıcı diyorlar.Bendede ilk kullanımda gözle görülen azalma oldu.kullanımı çok basit sıkıyorsun 5-6 dakika bekledim sonra suyla yıkadım bütün tüyler gitti.Almanı tavsiye ederim arkadaşım.
peki, o zaman hayırlı olsun
kelin ilacı olsa kendi başına sürermişkeşke önerebilceğim bişi olsa bu kıl tüyler için ne pralar harcadık. ama hiçbiri sölendiği etkiyi göstermedi ya da birazını gösterdi bu kdr kısa sürede olduğunu okuyunca da sinirlendim açıkcası şüpheci yaklaşmaya başladım. keşke başka kullananlar çıksa, resimli paylaşsa da doğru olsa ben de alsam
kollarımda fazla tüy yok ama tüyden nefret etmeye başladığım için sir ağdayla alıyorum. daha da azalıyor sanki. ama benim sorunum genital bölge, geçenlerde kuaföre gittim tertemiz oldu ama tekrar çıkınca gidermiyim bilmem3 senemi verdim ömrümden bacaklarda önemli işte etek elbise falan, sadece bacağa da razıyım bu ürün ne kadar peki soruştururum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?