Expillus Tüy Azaltıcı Sprey

serpilcakmak01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
20
0
36
İstanbul
Arkadaşlar 2 ay önce çok güzel bi ürüne denk geldim şans eseri Expillus diye tüy azaltıcı sprey.Bende aşırı olarak tüylenme vardı hormonlarımla alakalı aşırı tüylenme oldu.Artık o kadar çok ürün denedim ki umutsuz bi şekilde hadi bunuda alayım dedim.Aklınıza ne gelirse bütün markaları uyguladım.Ürünü denediğimde sıktım ve suya tuttum gitti şaşırdım kaldım Bakayım dedim ne kadar sonra çıkartıcak bekledm bekledm 2 ay oldu daha bugün ilk defa çıktı Arkadaşlarım mutlaka deneyin çok memnun kalıcaksınız Helede çok tüyleri olanlar benim gibi

sitesine biraz baktım ama tam anlamadım. tüylerin üzerine sıkıp biraz bekleyip suyla durulanıyormuş sanırım. tüy dökücü gibi bişey o zaman.
biraz daha bilgi verebilirmisiniz? yüz içinde uygulanabilir mi?

valla arkadaşım ben kullandım yüze önermiyorlar ama ben kullandım kısa süre bekledim 3 dakika gibi tertemiz oldu.ben danışma hattını aradığımda verilen bilgide tüy dökücü değil azaltıcı diyorlar.Bendede ilk kullanımda gözle görülen azalma oldu.kullanımı çok basit sıkıyorsun 5-6 dakika bekledim sonra suyla yıkadım bütün tüyler gitti.Almanı tavsiye ederim arkadaşım.

çok tüylerin vardı, bi kez kullandın bi baktın 2 ay sora çıktı mucizevi şeklde temzlendi yani reklammı bu acabaa

valla arkadaşım ben bilgimi paylaşıyorum uygulamak uygulamamak sana kalmış.Valla keşke vaktim olsada onlar adına çalışsam Kendi işlerimden vakit yok sadece kullandım ve hoşuma gitti çünkü çok ürün kullandım bioder,veet,ağda artık ne varsa kullandım ve cildim artık kötü oldu leke leke kaldı.Şans eseri bu ürüne ulaştım ve o kadar çok müşteri hizmetlerine sordum ki bunalttım insanları Çünkü artık ürünlere güvenmiyorum.Bunada kesin çözüm demedim kullandım ve hoşuma gitti ileriki zamanda görücez.

tamam, ama yeni üye olmanı geçtim sadece bu ürün hakkında yazmışsın diğer konulara da ister istemez öle anladım

3 dakika gibi bekledin tertemiz oldu. sonra 5-6 dakika beklediğinde karar kıldın, bu kdr kısa süre de böle bi ürün varsa helal olsun

arkadaşım iyi okursan önceki bayan yüz için sordu ona 3 dakika dediler dedim normal vücudumda 5-6 dakika dedim.Beni eleştirmene gerek yok ben sadece yaşadığım şeyleri anlattım.Bence sen bir kahve iç uyku gelmiş biraz detaylı okumuyorsun.İnanmama gibi durumun varsa firma orda görüşürsün kendini tatmin edersin.Ben yaşadıklarımı anlattım.

ister kahve içerim ister çay içerim istersem uyurum itersem uyumam. ben görüşlerimi söyledim sadece. saldırıya geçmene gerek yok. böyle bir ürün inandırıcı gelmedi o kadar. seninle kişisel bir problemim yok

Son düzenleme:
yo sen benim üstüme oynadın sanki firmadan biriymişim gibi.ben güzellik uzmanıyım benim işim araştırmak.inandırıcı gelmiyorsa firma orda.Ben yaşadığım kullandığım gördüğüm etkiyi söylüyorum arkadaşım.Biz bayanız ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz hepimizin ortak sorunu sonuçta.

kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş keşke önerebilceğim bişi olsa bu kıl tüyler için ne pralar harcadık. ama hiçbiri sölendiği etkiyi göstermedi ya da birazını gösterdi bu kdr kısa sürede olduğunu okuyunca da sinirlendim açıkcası şüpheci yaklaşmaya başladım. keşke başka kullananlar çıksa, resimli paylaşsa da doğru olsa ben de alsam

valla inanki milyarları buldum bıktım para harcamaktan.Müşterilerim bana soruo ne yapalım ne yapalım diye ben kendimde deniyorum sonra onlara öneriyorum ama şöyle diyebilirim ilkte 2 ay çıkmaması çok ilginç geldi.Çünkü çok denedim ve 3-4 gün sonra çıktı sert çıktı fln iyice sinirimi bozdu.Müşterilerime kollarımı açamıyordum hep uzun kolluyla geziyodum veya önlük.Eğer sendede aynı sıkıntı varsa bi bayan olarak öneririm sana.Ama benim şahsi fikrim tabiki.

kollarımda fazla tüy yok ama tüyden nefret etmeye başladığım için sir ağdayla alıyorum. daha da azalıyor sanki. ama benim sorunum genital bölge, geçenlerde kuaföre gittim tertemiz oldu ama tekrar çıkınca gidermiyim bilmem 3 senemi verdim ömrümden bacaklarda önemli işte etek elbise falan, sadece bacağa da razıyım bu ürün ne kadar peki soruştururum ben de

EXPILLUS® Tüy Azaltıcı Sprey Formu, kol, bacak, sırt ve karın gibi vücudun geniş bölgelerinde, pratik sprey mekanizmasıyla uygulama kolaylığı sağlar. Oluşan istenmeyen tüyleri azaltmaya yardımcı olmasının yanında cilde ipeksi bir görünüm kazandırır; ölü hücreleri yenilemeye yardımcı olur ve rahatlatıcı bir etki sağlar. Uygulama öncesi ürün 2 dakika kadar çalkalanmalıdır. Temizlenmiş ve iyice kurulanmış tüylü bölgeye 15-20 cm mesafeden yeterli miktarda minimum 4 kez sıkılmalıdır. Yaklaşık 10 ile 15 dakika boyunca ovuşturma yapmadan, sıkıldığı şekilde, cilde yedirilmeden beklenmelidir. Uygulama sonunda tüylerin koyu renge dönüp solgun bir şekil aldıktan sonra, ılık suyla tüylü bölge el veya tahriş etmeyecek lif- bez yardımıyla bölge üründen iyice arındırılmalıdır. Tüketici uyarılarını dikkate almadan uygulamaya başlamayınız.

eğer gerçekten böyleyse stok yaparım bi de tüylü bölgeye uygulanıo dio tüy dökücü görevi görüo ama jilet gibi çıkarmıyormu gerçekten yani

galiba 2 çeşit var diğerini tam bilmiyorum ben büyük boy dedim şişede 100 ml yazıo 65 tl verdim.ya şöyle diyim bnmde genital bölgemde vardı orayada yaptım koltukaltı fln daha dorusu her tarafa diyim sana memnun kaldım.yinede sende bir araştır bence sor soruştur bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…