Expigment :(

Banada expigment 2 vermişti doktorum sonra o leke daha da büyüdü koltuk altımda ve soyulmaya başladı ama düzeldi sonradan leke mi yanık mı senin ki? Bir merhem daha verdi ama o neydi unuttum ya c ile başlayan bir şeydii

Merhaba, expigmenti yüzümdeki küçük lekeler için kullanmıştım yıllar önce. Ciddi anlamda kızartıp deriyi geren, sonra da soyan bir merhem. İşe yarıyor mu derseniz çok yarıyor fakat biraz uzun süre o çileyi çekiyorsunuz. Bir de expigment hunharca yayarak sürülecek değil, sorunlu bölgelere çok az miktarda uygulanacak bir "ilaç"tır. Bir dahaki kullanımınızda onu da aklınızda bulundurmanızı öneririm. Bence onu kullanmayı bırakıp madeccasol ya da bepanthol gibi bir şey kullanmanız daha iyi olacaktır ama tabii doktorunuza danışın. Geçmiş olsun

sıcak ağdadan dolayı oluşan bi leke , diğerini bilmiyorum sadece expigment kullandım. Baya koyu renk oldu anlamadım bende

Doktora gitmeden başlamanın cezasını çekiyorum bide sadece lekeye değil biraz geniş sürmüşüm farkında olmadan rengi koyulaşınca farkettim.. Tavsiyeniz çokk teşekkür ederim :))

sıcak ağdadan dolayı oluşan bi leke , diğerini bilmiyorum sadece expigment kullandım. Baya koyu renk oldu anlamadım bende

Leke ise doktorda bana onu verdi canım ve benimki de koyulaştı hatta gittim başka bir doktora sordum oda normal dedi deri kabuklu gibi oldu hani güneşte yanarsın ya ilk başka böyle pul pul olur öyle gibi oldu ama düzeldi, ben günde bir kere sürdüm. 3 hafta sonra falan açıldı o renk. Ama seni yönlendirmek istemem istersen git genede.

Hemen hemen aynı etkiler gibi bilemedim ya en iyisi kullanmayı bırakıp takip etmek sanırım. Teşekkür ederim aydınlattığın için

Merhaba

Bende iki yıldır güneş lekeler şikayetçiyim 3,4 gün oldu başlayalı

ilk gün ....
sadece gece gunes tamamen batti lekemın üzerine iki topluigne başı kadar sürdüm çünkü formda yanık felaketleri okudum gec olsun da güç olmasın dedim.ertesi günü bir şey olMadi sabah kalkıp köpük köpük yüzümü yikadim sonra locoid sürdüm. Şu aralar çalışmiyorum.o yüzden erken dışarı çıkmadığım için locoid kremi güzelce sürdüm beyazlıgi belli olcak şekilde ama kalıp halinde değil hafif bir tabaka.saat sekiz falanda. İki üç saat sonra yikadim güneş kremi surdum
Gün sorunsuz geçti. ..

2.gece
Pek bir sey olmadı diye 5 altı toplu iğne başı kadar (renkli toplu igne)sürdüm 15 dakika içinde yandığımı hissettim aynaya baktim kızarmış. Hemen köpük köpük yikadim locoid sürdüm. Yattım sabaha azalmış ti kızarıklık. Yine köpük köpük yikadim locoid sürdüm .gün içinde dışarı çıkmadığım için ara ara locoid sürdüm. Aksam altında tekrar locoid güneş battı saat sekiz buçuk eeeevvvvveeeettt soyucu krem zamaniiiii:)))
Yine iki toplu iğne başı kadar expigment bekledim sorun yok 1 saat kadar tekrar iki toplu iğne başı kadar baktım yine sorun yok tamam dedim cildim alıştı bir saat daha tekrar iki toplu iğne başı kadar ve yattım sabah kalktım nihayet beklediğim oldu biraz kizardi ama tüp patlamış gibi değil. Hemen yikadim köpük köpük en az iki dakika yıkayın sabunu konuştun hiç bastirma dan masaj yapar gibi yıkayın özellikle ilaç olan yerler ve diğer yüz bölgesi asla ama asla bastırmayin! !!güzelce locoid sürün bastirma dan hafifçe yedirin üzerinde azıcık tabaka kalsın
Şu an yüzüm kiraz kadar kırmızı değil evet kırmızı ama bundan rahatsız değilim soyulması için bu şart. .
Size bundan sonraki gelişmeleri yazacağım şimdilik bu kadar

cilt lekelerime bir zaman doktor verdi
benim bildiğim expigment lekeler için kullanılır
ve açık yaraya sürülmez
açık yanık yere sürerseniz tabi rengi koyulaşır
lütfen doktordan alın önerileri kuaför tıp mı okumuş ki önerebiliyor

Evvveeeeetttttt gelelim 4. Günü sabahın
Dün akşam saat 6 gibi yüzümü yüzlerce 1 dakika kadar yikadim locoid sürdüm saat sekiz buçuk oldu güneş battı tekrar yikadim expigment sürdüm ama sonra banyo yapmam gerekti asla yüzüme sıcak suyu değdirmeden sacimi one eğerek yikadim asla kese yapmadım yüzüme. Sadece ılık su ile söyle bir ıslattım zaten banyoda ister istemez su sıcrıyo. Şu an yaz olduğu için su zaten sıcak değildi. Neyse çıktım aynaya baktim korktuğum gibi değildi hazır gözenekler açılmışken çok çok az biraz sürdüm biliyordum kizaracagini ama göze aldım ama ne olur ne olmaz yatmadan önce ıslak pamukla aldım yüzeyden expigmenti. Ve yattım uyandım baktım daha kırmızı tabiki hani bir tarafı beyaz bir tarafı pembe kirazlar vardır ya işte ondan biraz daha fazla kırmızı yani beklediğim gibi kalktım musluk suyu ile bir iki dakika yikadim yüzüm serinledi iyice ...sonra locoid sürdüm ayrıca bunu şu an saat sekiz buçuk.... saat 7:00 gibiydi yaptım.ıslak yüzümü havlu ya kurularken sanki lekelerim in üzerinde bir ton kir oluşmuş gibi lekeli yere havluyu hafifçe sürtünce kir çıkar gibi biraz çıktı baktım ki daha da kırmızı oluyo bıraktım. Sonra locoid sürdüm şu an yanma yok sadece kızarıklık var.kızarıklık altından lekeler biraz görünüyo ama tam değil zaman zaman ufak kaşıntı oluyo ama tatlı tatlı. Küçük darbeler vuruyorum. Krem çıkmasın diye kaşıntı gidiyo.
Bugün dışarı çıkmam gerekiyo çıkmadı yarım saat önce yüzümü yıkıcam .sebamed 50 faktör losyon surecegim. Niye losyon diyeceksiniz çünkü daha akıcı ve benim yüzüm onu daha kolay ediyo yüz için olanı da var ancak koyu kivamli

Eveeeet daha öncede dediğim gibi dün bütün gün dışarıda idim evet koyu gölgeli agac alti idi. ara ara güneşe maruz kaldimsa da sakınmaya çalıştım yüzümü hava çooook sıcak iki saatte bir gidip yüzümü yikadim güneş kremi surdum.şapka mutlaka kullandim.çünkü sürekli terliyo insan o yuzden yıkamak zorunda kaldim.

Aksam eve geldim tabi o sıcak ne kadarda korumuş olsam.biraz daha kızartmıştı leke olan yeri. Neyse akşam geldim yine geçen seferki gibi asla yüzüme kese yapmadan hafifçe ılık suyla dus alirken yüzüme masaj yapar gibi bastirmadan köpük köpük yikadim.

Zaten kızarmış olduğu için artık dün gece hiç bir şey sürmeden yattım

Sabah bir uyandım leke olan yerler buruşuk çamaşır gibi olmuş.resmen muşamba ....:)))

Gittim bir dakika boyunca köpük köpük yikadim.duruladim bir daha arkasından duruladim bir daha....

Başladım havlu ile biraz bastırarak kurulmaya baktım kir gibi çıkıyo deri şevkle geldim parmagimla başladım ovalamaya ohaaaaa nasıl çıktı ölü deriler sevinçten havalara uçtum lekelerim de ölü deri ile yok oldu gitti

Şimdi sol tarafı yikadim iyice bastirmadan köpük köpük ova ova lekeleri çıkardım alt deri meydana çıktı ama o şekilde birakacaktim görüntü aynen şu :hani elinize Kızartma yaparken yağ sicrarya ya yanar ....yanar .... ama merhem sürmek zorundasinizdir.ve yana yakina süresiniz ve merhem sürerken sanki iğne batiyo gibi yanar.işte aynı o acı. .. gözümden yaş gelecek kadar değil ama coooook yandı krem sürerken. Sağ tarafta yapmıştı bir saat icinde locoid acısını aldı kızarıklık azaldı leke lerin ne oldu derseniz artık veda ettttiiiiiii mmmmmmm. Ama tedaviye devam edeceğim ve İnanır misiniz yarın antalya gibi bir yere gidiyorum inanılmaz kumar benimkisi bugün asla dışarı çıkmayacagim yüzüm iğne iğne batiyo. Ama her güzelliğin bir faturası var...ama aynaya baktıkça artık siyaha dönen lekeler yoooooookkkkkkkkk:))))))))

Sadece kızarıklık var

Expigment mucize sadece sabır gerektiriyor normalde sarı bi cilt rengim var koyu değil yani açık her neyse bir hamile kaldım yüzüm komple kapkara oldu ne denediysem gecmedi eczaneden expigment aldim.1 hafta sonunda yanaklar açıldı geri kalan kısım iyice koyulasti soyulmada olmadı kullanmaya devam ettim sabah ve aksam suruyordum 1.5 ay sonunda birden cildini kabul bağladı hiç soymadim dayandim ve 2 gün sonrada cildim 4 tona kadar açılmıştı su an yanagimda kaldı bozuk para şeklinde birde anlimda bakalım kullanmaya devam edeceğim sadece artık çok yanma yapıyor ama buda normal

Kizlar ben bu kremi vajinada agdadan kaynaklı lekeler için kullandım. Aile hekimine danışarak tabii. Bir hafta gece yatmadan önce ince bir sekilde sürdüm fakat kremi kullandığım yerler adeta kahverengi olmaya başladı. Ilk başlarda sorun etmedim ama sonra ulan geçmezse falan oldum. Sonra direkt dermatoloğa gittim bana hametan ve fuccicort sanırım verdi ve kullanmamı söyledi. Bir hafta kullandım hafif rengi açılmıştı tekrar gittiğimde zamana bırakmam gerektiğini söyledi. Beyaz tenlilerde 3 6 ay arası iyileşiyor dedi. Hametan kullanmaya devam edeceğim. Fakat cidden geçer mi? Yeşillendirinsenize???

expigmenti eskiden bıyık bölgem kullandım. ne kadar süre kullandığımı hatırlamıyorum ama önce o bölge koyu kahverengileşti. sonrada o hafif kabuk bağlayan yer soyuldu ve bembeyaz yeni ten çıktı. SABRETMENİZ LAZIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…