kuruntumakinesi
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 3 Kasım 2014
- 179
- 62
-
- Konu Sahibi kuruntumakinesi
Az çok okuyup uyguladım ya panik oldum bian ayrıntı yazamadımHaaaa öyle söylesene o zaman... Tamam o halde expigment uygundur.
@Orbii ağda izi eskiymiş, haklısın kullanabilir...
sıcak ağdadan dolayı oluşan bi leke , diğerini bilmiyorum sadece expigment kullandım. Baya koyu renk oldu anlamadım bendeBanada expigment 2 vermişti doktorum sonra o leke daha da büyüdü koltuk altımda ve soyulmaya başladı ama düzeldi sonradan leke mi yanık mı senin ki? Bir merhem daha verdi ama o neydi unuttum ya c ile başlayan bir şeydii
Doktora gitmeden başlamanın cezasını çekiyorumMerhaba, expigmenti yüzümdeki küçük lekeler için kullanmıştım yıllar önce. Ciddi anlamda kızartıp deriyi geren, sonra da soyan bir merhem. İşe yarıyor mu derseniz çok yarıyor fakat biraz uzun süre o çileyi çekiyorsunuz. Bir de expigment hunharca yayarak sürülecek değil, sorunlu bölgelere çok az miktarda uygulanacak bir "ilaç"tır. Bir dahaki kullanımınızda onu da aklınızda bulundurmanızı öneririm. Bence onu kullanmayı bırakıp madeccasol ya da bepanthol gibi bir şey kullanmanız daha iyi olacaktır ama tabii doktorunuza danışın. Geçmiş olsun
sıcak ağdadan dolayı oluşan bi leke , diğerini bilmiyorum sadece expigment kullandım. Baya koyu renk oldu anlamadım bende
Hemen hemen aynı etkiler gibi bilemedim ya en iyisi kullanmayı bırakıp takip etmek sanırım. Teşekkür ederim aydınlattığın içinLeke ise doktorda bana onu verdi canım ve benimki de koyulaştı hatta gittim başka bir doktora sordum oda normal dedi deri kabuklu gibi oldu hani güneşte yanarsın ya ilk başka böyle pul pul olur öyle gibi oldu ama düzeldi, ben günde bir kere sürdüm. 3 hafta sonra falan açıldı o renk. Ama seni yönlendirmek istemem istersen git genede.
Hemen hemen aynı etkiler gibi bilemedim ya en iyisi kullanmayı bırakıp takip etmek sanırım. Teşekkür ederim aydınlattığın için
Korktum zaten ilaçtan daha da elimi sürmem, kaş yapayım derken göz çıkarttımAma doktorum bana az sür dedi ve 1 haftadan sonra azalt gün aşırı sür dedi. Sende bir süre kullanma bakalım. Bir şey değil..