kuruntumakinesi
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 3 Kasım 2014
- 179
- 62
-
- Konu Sahibi kuruntumakinesi
Teşekkür ederim doktora giderim uygun zamanda..Kuaför tavsiyesi ile krem kullanılmaz. Dermatolog muayene eder, krem verir, o kullanılır.
Geçmiş olsun.
biraz beklesem zararı olur mu bilmiyorum küçük döküntüler halinde bazı bölgeler soyulmuş ama hiç geçecek gibi değilkremi doktor onerse. bazen tek krem yetmiyormuş. 3 lü kremde verebiliyor. 1 hafta değil daha uzun kullanılıyor. cildiyeye git bence
Alıp kullanırsam geçer mi? üniversite için şehir dışına çıkmam gerek muayene olmam gecikebilir ama önerinizi dikkate alıcam teşekkür ederim..Sir ağda yanığı üzerine expigment tavsiye eden kuaförün ! Yarın bepanthol merhem al eczaneden, bir adet de silverdin krem. Akşam silverdin, sabah bepanthol sür. Her yeni krem sürdüğünde eskisini sabunlu su ile temizle.Umarım expigment geri dönüşümsüz olarak tahriş etmemiştir.Durum kötü ise dermatologa git.
Hiç zamanım yok yalnızo krem soyuyor zaten. bence bekleme git doktora. en iyi o bilir.
1 hafta 12 saatte 1 kullandım tam bir soyulma yok yalnız çok minik döküntü olan yerler var. normal mi?Ne kadar zamandır kullanıyorsun? Soyulma başladı mı?
1 hafta 12 saatte 1 kullandım tam bir soyulma yok yalnız çok minik döküntü olan yerler var. normal mi?
Çok teşekkür ederim cidden rahatladım ellerine sağlıkŞimdi o kremde bir sorun yok. Kremi sadece yanık bölgeye sürmen lazım. d
Döküntü normal.. Lekeli bölge kullanılan ilaçların etkisiyle yavaş yavaş soyulacak. Renk değişimi bu şekilde giderilecek. Kızarıklık var mı bu soyulma nedeniyle oluyor ve geçicidir ama ben onun sadece akşamları sürülmesini öneriyorum. Bu merhemi veriyorlar zaten genelde, lekeli olan yere sürüyorsun değil mi? Adını burada vermek yasak mı bilmiyorum ama onunla birlikte eumovaten veriyorlar genelde onuda sabah sürüyorsun. Yani söylediğin etkiler normal ve zaten çabucak geçmez ki. Ama yanlış yönlendirmek istemem. Ben eczacıyım bu arada kafadan yorum yapmıyorum. Sen içine sinmezse gene de git canım
Alıp kullanırsam geçer mi? üniversite için şehir dışına çıkmam gerek muayene olmam gecikebilir ama önerinizi dikkate alıcam teşekkür ederim..
Orbi canım, expigmenti hasarlı cilt üzerinde kullanamayız. Eğer kullanmaya devam ederse o bölge grileşecek ve ton farkı oluşacak. Önce cildin tedavi edilmesi lazım, leke sorunu sonra çözülür.Şimdi o kremde bir sorun yok. Kremi sadece yanık bölgeye sürmen lazım. d
Döküntü normal.. Lekeli bölge kullanılan ilaçların etkisiyle yavaş yavaş soyulacak. Renk değişimi bu şekilde giderilecek. Kızarıklık var mı bu soyulma nedeniyle oluyor ve geçicidir ama ben onun sadece akşamları sürülmesini öneriyorum. Bu merhemi veriyorlar zaten genelde, lekeli olan yere sürüyorsun değil mi? Adını burada vermek yasak mı bilmiyorum ama onunla birlikte eumovaten veriyorlar genelde onuda sabah sürüyorsun. Yani söylediğin etkiler normal ve zaten çabucak geçmez ki. Ama yanlış yönlendirmek istemem. Ben eczacıyım bu arada kafadan yorum yapmıyorum. Sen içine sinmezse gene de git canım
Evet onu okumuştum ama benim ağda yanığım yeni değil baya oluyor yani tahriş olmuş bi durum olmadığı için biraz rahat kullandımExpigment ile ne derece hasara uğradığını görmeden bir şey diyemem. Yarın itibari ile alıp kullanmaya başla ama ilk fırsatta bir cilt hekimine de görün...
Aklında olsun, expigment zaten tahriş edici bir krem olduğundan hassaslaşmış, tahriş olmuş veya yaralı cilt üzerine uygulanmaz.
Haaaa öyle söylesene o zaman... Tamam o halde expigment uygundur.Evet onu okumuştum ama benim ağda yanığım yeni değil baya oluyor yani tahriş olmuş bi durum olmadığı için biraz rahat kullandım