Expigment

Ben kullandım %4 olanı düzenli kullanımda gözle görülür fark ediyor sabah akşam sürdüm lekelerde açılamalar oldu 1 hafta sonunda bile fark ettim diğer reklam ürünlerine para vermeye gerek yok eczanelerde satılıyor en son 125 tl idi
yüzüne kullanacaksan güneşe kesinlikle çıkma yada gece kullan

Bende 3 gündür gece yatmadan kullanıyorum

galiba soyulmayacak benim cildim ya
Kullanan arkadaşlar süreci sonucu yazarsa sevinirim

Bende 3 gündür gece yatmadan kullanıyorum

galiba soyulmayacak benim cildim ya
Kullanan arkadaşlar süreci sonucu yazarsa sevinirim

merhaba cilt zaten soyulmuyor sabah aksam kullanın düzenli bir şekilde kullandıkça rengi açılıyor sanki kahverengi fondöten varmışta beyaz kremi sürdükçe çıkıyor gibi oluyor zamanla kir gibi rengi açılıyor bende o şekilde oldu

merhaba cilt zaten soyulmuyor sabah aksam kullanın düzenli bir şekilde kullandıkça rengi açılıyor sanki kahverengi fondöten varmışta beyaz kremi sürdükçe çıkıyor gibi oluyor zamanla kir gibi rengi açılıyor bende o şekilde oldu
merhaba bugün çene kısmı hafif pullanmış ve alnım kurumuş gibi . İnşallah işe yarar ya nefret ediyorum güneş lekelerinden
100+ koruma faktörlü güneş kremi kullandığım halde , öğle sıcağı asla dışarı çıkmam , yine leke oluyor

Kremi gündüz sakın sürmeyin eczası bana gece kullan dedi sürüp güneşe çıkarsanız daha çok kararma yapar ben kremi yüze uygulamadım hiç koltuk altı için kullandım .Güneş kremini arada tazeleyin

Kremi gündüz sakın sürmeyin eczası bana gece kullan dedi sürüp güneşe çıkarsanız daha çok kararma yapar ben kremi yüze uygulamadım hiç koltuk altı için kullandım .Güneş kremini arada tazeleyin
Bende gece yatarken kullanıyorum, dışarı çıkmıyorum evdeyim hep . Sadece yüzüme kullanıyorum ama benim kollarımda ve bikini bölgemdede var . Koltuk altım Allahtan beyaz 😅

Şanslısınız o zaman valla gına geldi uğraşmaktan :KK14: şansıma bu krem işe yaradı. Sosyal medyada bir sürü krem görüp boşa para vermişliğim var

X