• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

expigment yardım

canan94

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
2
0
6
İzmir
Merhaba kızlar. ben uzun zamandir bacaklarimdaki batiklardan sikayetciydim.. cilt rengini acip deriyi soydugunu ogrendigim expigmenti 20 gündür kullaniyordum. Ama derimin çok fazla yüzüldüğunu yanmis gibi kıpkırmızı gorunce son 1 haftadir kullanmayi kestim , fakat sürdüğüm yerdeki kırmızılıklar halen duruyor soyulmuyorda onceden sorunum batiklar iken şimdi bu lekeler napmaliyim bir bilginiz varsa yardımcı olursaniz çok sevinirim

merhaba canan bende 12 gundur kullaniyorum bu ilaci koltuk altima inanki cok fena oldu sanki derim yandi ne yapmam lazim senin ki nasil oldu izlerin gecti mi?

expigmentin özelliği deriyi kızartıp zamanla dökmesidir. yani anormal olan bir durum yok,krem yapması gerekeni yapıyor :) fakat bildiğim kadarıyla çok geniş bölgelerde kullanılması doğru değil bu merhemin. yalnızca renginin açılması istenen lekelerin vs. üzerine sürülmeli diye biliyorum. ben de kullanmıştım daha önce, geniş bir bölgeye uygulanırsa çok fena olur ya :50:

Back
X