Cilt Bakımı Ürünleri Expigment Krem

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Kleopatraz

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2019
9
3
28
Bu kreme dair okuduğum yazılar eski olduğu için çok bilinen bir konu başlığını tekrar açmak istedim. Daha önce okuyup kullanmaya korktuğum bu kremi 9.05.2020 tarihi itibariyle kullanmaya başladım, kremi bu akşamda kullanmam ile birlikte 5.kullanışım olacak. Yüzümde ne bir kızarıklık ne bir yanma ne de anormal bir durum söz konusu oldu. Hiçbir doktor kontrolü olmadan eczaneye giderek kendi kafama göre aldığım bu kremin (%4) yorumlarını okuduktan sonra kullanmaktan vazgeçip çekmeceye fırlatmıştım. Ancak karantina dolayısıyla nasıl olsa dışarıya çıkmıyorum dedim ve korkarak da olsa yüzüme sürdüm. kötü bir sonuç olmadı ancak 4-5 günlük bu süreç içerisinde çok da aman aman bir faydasını görmedim. Cilt tipimden söz edecek olursam, yazları karmadan yağlıya , kışları karmadan kuruya dönük çok da hassas olmayan esmer bir cilt. Herhangi bir şeye alerjim olmadığını düşünürdüm ta ki yüzüme Benzamycin sivilce kremini sürene kadar. (Her cilt tipi farklıdır tabi ki doktor bana bu kadar basit bir sivilce kreminin beni nasıl bu hale getirdiğini sorguladı.) Demem o ki basit bir sivilce kreminin verdiği hasarın çeyreğini vermedi. tek dikkat etmeniz gereken bu kremi kullanırken güneşe çıkmamak. Kremi bol bol yüze sıvamamak, geceleri uyumadan önce kullanmak ve kremi kullanırken kesinlikle sabah akşam yüz köpüren bir temizleyici ile yıkanıp mutlaka nemlendirilmeli. Böylelikle zararını görmezsiniz veya en aza indirirsiniz.

Bu kremi kullanıp memnun kalan görmedim. Ne kadar iyi korusanız da cildinizi leke yapıyor. Bence kullanmayın.

Düşüncenize saygı duyuyorum. Hala korkmuyor değilim ne yalan söyleyim. Madem sürdüm 1 hafta dolsun bari diyorum. Çünkü ne bir zararı oldu ne de bir yararı.

Bundan yıllar evvel iğne ucu kadar nokta bir lekem vardı açık kahve. Takıntımdan bu kremi ve acnelyse alıp oraya sürdüm ama krem sürme konusunda istikrarsız olduğum için çabuk bıraktım. O bile leke yapmış yazın hafif belirginleşiyor ora yanağımda. Tabi şuan elmacık kemiğimde daha belirgini var onunla uğraşıyorum. C vitamini serum kullanıcam dermaroller ile. Hayatta soydurmam.

Ben de aynıyım. Pürüzsüz olsun istiyorum diye kullanmadığım şey kalmadı. Dediğiniz gibi benim de iğne ucu kadar bir lekem var o kadar.

Benim annem ve teyzemde lekeler vardı yüzlerinde. Bu kremi kullandılar lekeler geçti gitti bir daha da çıkmadı. En az 6 7 sene olmuştur kullanalı onlar. Bizimkiler de bi komşudan görüp almışlardı. Çevremde kullanıp etkisini görmeyen olmadı

Benim bu gün henüz 5 gün oldu belki de konulmak için erken bir süre bilemiyorum. İçimde korku olduğu için kullanırken zorlanıyorum. :) ama sanırım şanslı kesimdenim hiç bir zararı olmadı. Çok şükür

Hatırladığım kadarıyla bizimkilere de bir şey olmamıştı deride yanma soyulma falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…