Bu kreme dair okuduğum yazılar eski olduğu için çok bilinen bir konu başlığını tekrar açmak istedim. Daha önce okuyup kullanmaya korktuğum bu kremi 9.05.2020 tarihi itibariyle kullanmaya başladım, kremi bu akşamda kullanmam ile birlikte 5.kullanışım olacak. Yüzümde ne bir kızarıklık ne bir yanma ne de anormal bir durum söz konusu oldu. Hiçbir doktor kontrolü olmadan eczaneye giderek kendi kafama göre aldığım bu kremin (%4) yorumlarını okuduktan sonra kullanmaktan vazgeçip çekmeceye fırlatmıştım. Ancak karantina dolayısıyla nasıl olsa dışarıya çıkmıyorum dedim ve korkarak da olsa yüzüme sürdüm. kötü bir sonuç olmadı ancak 4-5 günlük bu süreç içerisinde çok da aman aman bir faydasını görmedim. Cilt tipimden söz edecek olursam, yazları karmadan yağlıya , kışları karmadan kuruya dönük çok da hassas olmayan esmer bir cilt. Herhangi bir şeye alerjim olmadığını düşünürdüm ta ki yüzüme Benzamycin sivilce kremini sürene kadar. (Her cilt tipi farklıdır tabi ki doktor bana bu kadar basit bir sivilce kreminin beni nasıl bu hale getirdiğini sorguladı.) Demem o ki basit bir sivilce kreminin verdiği hasarın çeyreğini vermedi. tek dikkat etmeniz gereken bu kremi kullanırken güneşe çıkmamak. Kremi bol bol yüze sıvamamak, geceleri uyumadan önce kullanmak ve kremi kullanırken kesinlikle sabah akşam yüz köpüren bir temizleyici ile yıkanıp mutlaka nemlendirilmeli. Böylelikle zararını görmezsiniz veya en aza indirirsiniz.