Lekeler, Çiller Expigment krem yan etkisi

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

tugce97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2020
2
0
Sivilce lekelerim olduğu için ocak ayının başında çeşitli araştırmalar sonucunda expigment krem kullanmaya başladım. Mart ayına kadar lekelerimde gözle görülür açılmalar oldu fakat son kullanımımda kremi sürdüğüm yerler kabardı ve kızardı. Normalde sivilce lekesinin üzerine çok az sürmeme rağmen sanırsam krem emildiği için kızarıklık yayıldı. Bu kızarıklık yerini kahverengi - krem arası yanığa benzer bir lekeye bıraktı. Mart ayının başında cildimde yanığa benzer büyük büyük lekeler kaldı. İki ay geçti ve çeşitli bakımlarla lekelerin rengini yarı yarıya açabildim fakat hala geçmiş sayılmaz. Bu iki ay benim için tam bir kabus oldu. Reçetesiz satılan bu kremi doktorunuz kullanmanızı söylese bile kullanmadan önce dediklerime kulak verip düşünmenizi dilerim. Ben kontrolsüz bir şekilde kullanarak kendime zarar verdim fakat kullanacak olanlar bu kremi kullanmadan önce iki kez düşünsün ve dikkatli olsun. Sağlıklı ve güzel kalmanız dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…