B bergon Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2010 19 0 29 Ağustos 2010 Konu Sahibi bergon #1 ben expigment 2 kulandım.lekemde fark var soyuldu ve kızarıklık oldu dün kulanmayı bıraktım..kızaırklık ve bepanthn kullanıorum.bu kızarıklık geçiyor mu yoksa böyle sivilce lekesi gibi kalcakmı..CADIARZUCADIARZU
ben expigment 2 kulandım.lekemde fark var soyuldu ve kızarıklık oldu dün kulanmayı bıraktım..kızaırklık ve bepanthn kullanıorum.bu kızarıklık geçiyor mu yoksa böyle sivilce lekesi gibi kalcakmı..CADIARZUCADIARZU
selinli Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2008 185 0 29 Ağustos 2010 Konu Sahibi bergon #2 benimki geçti canım geçiyor merak etme bende çok korkmuştum senin gibi geçmicek diye ama geçti bepanthene devam et cnmm
benimki geçti canım geçiyor merak etme bende çok korkmuştum senin gibi geçmicek diye ama geçti bepanthene devam et cnmm
B bergon Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2010 19 0 30 Ağustos 2010 Konu Sahibi bergon #3 selinli .!.: benimki geçti canım geçiyor merak etme bende çok korkmuştum senin gibi geçmicek diye ama geçti bepanthene devam et cnmm Genişletmek için tıkla... ohh cnm bu içimi rahatlattı vallaha gnlerdir geçmedi. bepanthn kullanıoorum.. en kısa zamnda geçer inş..
selinli .!.: benimki geçti canım geçiyor merak etme bende çok korkmuştum senin gibi geçmicek diye ama geçti bepanthene devam et cnmm Genişletmek için tıkla... ohh cnm bu içimi rahatlattı vallaha gnlerdir geçmedi. bepanthn kullanıoorum.. en kısa zamnda geçer inş..