Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bnde de yaptı kısa süre önce. Maalesef hala geçmedi. Tekrar doktora da gitmedim. Bi çözüm de bulamadım halenKzlar expigment kullanp leke kalan varmı kahverengi yank gibi kocaman leke yaptı bende. Geçr mi???
Yaa gerçekten mi ne kadar süre oldu peki benim 1 buçuk aydr geçmedi bu hafta cildiyeye gideceğimOnu bnde de yaptı kısa süre önce. Maalesef hala geçmedi. Tekrar doktora da gitmedim. Bi çözüm de bulamadım halen
3 ay oldu sanırım. Lütfen çözüm bulursanız bana da yazın. Çok rahatsızım o lekedenYaa gerçekten mi ne kadar süre oldu peki benim 1 buçuk aydr geçmedi bu hafta cildiyeye gideceğim
Yazarm tabi ama siz neden gitmiyorsunuz dr'a? Birde öncesinde lekelenme mi vardı cildinizde? Ben kararma için kullanmştm ama yank gibi oldu kahverengi3 ay oldu sanırım. Lütfen çözüm bulursanız bana da yazın. Çok rahatsızım o lekeden
Bende kararma için kullandım. Yani acıkcası bi güzellik merkezine gidip orada işlem yaptırmak istiyorum çünkü zaten doktorun verdiği karısım merhem yüzünden bu hale geldim. O yüzden güvenilir bi güzellik merkezi araştırıyorum şu an. Fakat sizin de bi çözümünüz olursa tabiki denemk isterimYazarm tabi ama siz neden gitmiyorsunuz dr'a? Birde öncesinde lekelenme mi vardı cildinizde? Ben kararma için kullanmştm ama yank gibi oldu kahverengi
Anladım of nasl kurtulcaz biz bundan sizde beni bilgilendirin olur muBende kararma için kullandım. Yani acıkcası bi güzellik merkezine gidip orada işlem yaptırmak istiyorum çünkü zaten doktorun verdiği karısım merhem yüzünden bu hale geldim. O yüzden güvenilir bi güzellik merkezi araştırıyorum şu an. Fakat sizin de bi çözümünüz olursa tabiki denemk isterim
Gidince elbette bilgilendiririm. Çok koyu bi kahverengi leke. Umarım geçer
Anladım of nasl kurtulcaz biz bundan sizde beni bilgilendirin olur mu
Canm lekenin resmini atabilir misin bana özelden? Karşılaştrmak istiyorum benimkiyleGidince elbette bilgilendiririm. Çok koyu bi kahverengi leke. Umarım geçer
Kzlar expigment kullanp leke kalan varmı kahverengi yank gibi kocaman leke yaptı bende. Geçr mi???
Foto gönderemem ama bildiğin koyı kahverengi leke oldı sürdüğüm yer. Önce kızardı uzın süre daha sonra kahverengiye döndüCanm lekenin resmini atabilir misin bana özelden? Karşılaştrmak istiyorum benimkiyle
Ay sakn kullanma canm bende leke yokken leke yaptıBende leke oluştuğu için cildiye doktoru expigment verdi. Faydasını görmedim ve yorumlar da genellikle faydası olmadığı yönündeydi. Kullanmıyorum o yüzden.
Aynen canm aynısı oldu bende deFoto gönderemem ama bildiğin koyı kahverengi leke oldı sürdüğüm yer. Önce kızardı uzın süre daha sonra kahverengiye döndü
Anlamıyorum neden böyle oldu. Kemdiliğinden geçecek bir leke değil artık eminim. O yüzden bekledim biraz da. En iyisi kimyasal peeling ve lazer tarzı yöntemler olcak sanırımAynen canm aynısı oldu bende de
Canm bence bi drla görüs yine de ben olmazsa estetik cerraha falan gitcemAnlamıyorum neden böyle oldu. Kemdiliğinden geçecek bir leke değil artık eminim. O yüzden bekledim biraz da. En iyisi kimyasal peeling ve lazer tarzı yöntemler olcak sanırım
Cerrahın yapacağı bir şry yoktur ama iyi bir cildiye uzmanı daha mantıklıCanm bence bi drla görüs yine de ben olmazsa estetik cerraha falan gitcem
Anlamıyorum neden böyle oldu. Kemdiliğinden geçecek bir leke değil artık eminim. O yüzden bekledim biraz da. En iyisi kimyasal peeling ve lazer tarzı yöntemler olcak sanırım
Canm benim leke neredeydi senin benim genital bölgeden karnıma kadar oldu Allah'tan yüzüme kullaanmadm.Cerrahın yapacağı bir şry yoktur ama iyi bir cildiye uzmanı daha mantıklı
Kolumda benim deCanm benim leke neredeydi senin benim genital bölgeden karnıma kadar oldu Allah'tan yüzüme kullaanmadm.
Of Allahm nolur kutulalım o kadar üzülüyorum ki anlatamam...Kolumda benim de
Vardır umarım bi çözümüOf Allahm nolur kutulalım o kadar üzülüyorum ki anlatamam...