• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Expigment azelderm deneyim

Fearless Endless

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2024
13
3
1
Tr'nin en pahalı dermatoglarına gittim en pahalı kremleri en pahalı lazer işlemleri yaptırdım ama nazar değmesin dün en sonunda kendi kendime expigment %4 ve azelderm aldım expigment akşam azelderm sabah sürüyorum.Cildim inanılmaz değişti sadece 1 günde maşallahları var. Gün gün yazacağım bunları kullanan var mı ayrıca sizlerin deneyimleri nedir

Son düzenleme:
Ben kullanıyorum
Expigment ve madecassol kremini karıştıyorum

Lekelerim çok az açıldı
Uzun zamandır sivilce çıkmıyor
Güneş kremini ihmal etmiyorum
Ben madecassol şuan için kullanmıyorum yanında bepanthol kullanıyorum 4 saat krem kullanımı bepantholle sonlandırıyorum bakalım nasıl olacak. Siz tüm yüze mi uyguluyorsunuz

Ben madecassol şuan için kullanmıyorum yanında bepanthol kullanıyorum 4 saat krem kullanımı bepantholle sonlandırıyorum bakalım nasıl olacak. Siz tüm yüze mi uyguluyorsunuz
Evet burnumun üzerinde ve az yanaklarımda güneş lekeleri var ama taa çocukluğumdan
Yani azda olsa lekelerin açılması çok iyi hissettiriyor

Tüm yüze sürüyorum sivilcenin nerede çıkacağı da belli olmuyor
Gece yatmadan sürüyorum hemen yatıyorum
Işığa maruz bırakmıyorum o sırada cildimi
Sabah uyanınca yıkayıp hemen güneş kremi sürüyorum

Evet burnumun üzerinde ve az yanaklarımda güneş lekeleri var ama taa çocukluğumdan
Yani azda olsa lekelerin açılması çok iyi hissettiriyor

Tüm yüze sürüyorum sivilcenin nerede çıkacağı da belli olmuyor
Gece yatmadan sürüyorum hemen yatıyorum
Işığa maruz bırakmıyorum o sırada cildimi
Sabah uyanınca yıkayıp hemen güneş kremi sürüyorum
Expigment tüm yüze çekiniyorum kullanmaya ama azelderm yarından itibaren tüm yüze kullanmayı düşünüyorum, bende burnumun üstüne uyguluyorum şimdilik bunları hafif bir kızarıklık oldu sizde de öyle mi kızarıklık oldu mu

Expigment tüm yüze çekiniyorum kullanmaya ama azelderm yarından itibaren tüm yüze kullanmayı düşünüyorum, bende burnumun üstüne uyguluyorum şimdilik bunları hafif bir kızarıklık oldu sizde de öyle mi kızarıklık oldu mu
Hiç kızarıklık olmadı bende
Çoğu kişi kızarıklık oluyor diyor ama
O hafif kızarıklıkta sanırım gececektir bir süre sonra

Kızarıklık kremleri bırakınca gidiyor. Ben burnumun üstüne kullanıyorum 2 kere soyuldu izlerin %80'i gitti 1 haftada. Bir yerde bir iz kaldı haftaya onun gideceğini düşünüyorum çünkü zaten en fazlası oydu

Tr'nin en pahalı nişantaşı dermatoglarına gittim en pahalı kremleri en pahalı lazer işlemleri yaptırdım ama nazar değmesin dün en sonunda kendi kendime expigment %4 ve azelderm aldım expigment akşam azelderm sabah sürüyorum.Cildim inanılmaz değişti sadece 1 günde maşallahları var. Gün gün yazacağım bunları kullanan var mı ayrıca sizlerin deneyimleri nedir
Ne kadara aldin acaba

Back