- 21 Kasım 2016
- 22
- 9
- 37
-
- Konu Sahibi hayrunisa123
Bana doktor verdi yaklasik ,20 gündr kulkaniyorm ne soyulma ne kizariklik hic bi sey olmadi dudak ustum hala ayni ama doktora iyce sordum bu krem koyulaştıriyormus dedim yok öyle bisey sadece iyi yikaman gerek ve geve surmen gerek dedi güneş koruyucusuz asla zaten evde bile geçmiyor bu dudak ustu lekesi cinnet sebebimhayrunisa1yaklaşık : 49349856 .!.:Kızlar yaklaşık 2 aydır expigment %4 lük olanını kullanıorum gece yatmadan önce sürüorum sabah kalkınca yıkayıp gül suyuyla tonikleyip madecasol sürüyorum . en son 4 gün önce bayaa bi soyuldu dudak üstüm kremi kullanmayı bıraktım öle olunca ... şimdi de dudağımın üstünde kızarıklıkla karışık karartı görüntüsü var ...
bu kremi kullannalar kremi nezaman bırakması gerektiğini nasıl bildi ??? bıraktıktan sonra ciltleri normalmi görünüyordu ?? kızarıklık nezaman geçti ?? cilt nezman düzeldi ?? kremin işe yarayıp yaramadığını nezaman nasıl anlarız ??
cnmm kremin adı yok kendileri hazırlamışlar etiket fln yok hiç bişiy yok beyaz yatsı yuvarlak bi kutu koyu mavi kapaklı içindeki krem sanki donmuş vasalin gibi katı çok zor sürüorum ama ki memnunum etki etmeye başladı lekelerim hafiflio eczaneye simsiyah izlerle gitmiştim şimdi öyle deil . nefret ediodum son günlerde aynaya bakmaktanBn zaten iyce şaştım kaldim o kadar sinirlerim bozuluyoki hani cildim sorunlu zaten ama dudak ustum gecsin yeter bi senedr çünkü en cok orasi dikkat cekiyoeczacinn kremi nedir ?
Hayrunisa hanim bende duyumlara gore aldim %2sini yrumlRa bakarak kullanmaya korktum nasil kullanilacaginida bilmiyrum gul suyuyla neden tonikliyosunuz madecassolu nasil nezaman surmemiz gerekiyo benim kullandigim bir ilac hamilelik lwkekelwrimi geri cikartti goruntu olarak cok kotu neolur bilginiz varda baska yardimci olurmusunuzYok cnmm o konuyu bilmiorum ama kesinlikle siyah lekeler bırakıo o krem sakın kullanmaben o kdr dikkat ettim hergün gül suyuyla tonilkledim tertemiz yıkadım ılık sularla kremsiz bırakmadım madecasol sürdüm güneş korumasız bakkala bile gitmedim sonuç is sürmüş gibi iki parmak leke ama ki akşam eczacının verdiği kremi sürdüm sabah yine ılık suyla yıkadım sanki hafiflemiş gibi hemen etki etti bir haftaya azalır gibi duruo
Mrblar madecassolu neden suruyosunuz doktormu onerdi ben onu elimin egzamas icin kullaniyorumdaKızlar yaklaşık 2 aydır expigment %4 lük olanını kullanıorum gece yatmadan önce sürüorum sabah kalkınca yıkayıp gül suyuyla tonikleyip madecasol sürüyorum . en son 4 gün önce bayaa bi soyuldu dudak üstüm kremi kullanmayı bıraktım öle olunca ... şimdi de dudağımın üstünde kızarıklıkla karışık karartı görüntüsü var ...
bu kremi kullannalar kremi nezaman bırakması gerektiğini nasıl bildi ??? bıraktıktan sonra ciltleri normalmi görünüyordu ?? kızarıklık nezaman geçti ?? cilt nezman düzeldi ?? kremin işe yarayıp yaramadığını nezaman nasıl anlarız ??
Kızlar yaklaşık 2 aydır expigment %4 lük olanını kullanıorum gece yatmadan önce sürüorum sabah kalkınca yıkayıp gül suyuyla tonikleyip madecasol sürüyorum . en son 4 gün önce bayaa bi soyuldu dudak üstüm kremi kullanmayı bıraktım öle olunca ... şimdi de dudağımın üstünde kızarıklıkla karışık karartı görüntüsü var ...
Hayrunisa123 yazali uzun zaman olmus eczanenin hazirladigi karisim ise yaradi mi şuan ne durumdasiniz lekelerden kurtuldunuz mu?ben eczanenin hazırladıı kreme 15 tl verdim küçük yatsı bi kutu ama ki 1 yıl yeter diyim ben sna . eczacı ince bi tabaka halinde iiice yedirerek sür sabahta ılık suylan yıka başka hiç bişiy kullanma dışarı çıkarkende güneş kremini unutma dedi o kadar . bütçemi sarsmadı . o pahalı leke kremleride fasa fiso eczacıya yaptırın