Lekeler, Çiller Expigment %4 kullanımı ve sonrası

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

hayrunisa123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
22
9
37
Kızlar yaklaşık 2 aydır expigment %4 lük olanını kullanıorum gece yatmadan önce sürüorum sabah kalkınca yıkayıp gül suyuyla tonikleyip madecasol sürüyorum . en son 4 gün önce bayaa bi soyuldu dudak üstüm kremi kullanmayı bıraktım öle olunca ... şimdi de dudağımın üstünde kızarıklıkla karışık karartı görüntüsü var ...

bu kremi kullannalar kremi nezaman bırakması gerektiğini nasıl bildi ??? bıraktıktan sonra ciltleri normalmi görünüyordu ?? kızarıklık nezaman geçti ?? cilt nezman düzeldi ?? kremin işe yarayıp yaramadığını nezaman nasıl anlarız ??

inşallah daha kötü leke oluşmaz
bi dönem bende acneleys ve exsipigmenti birlikte kullandım başta leke geçiyor gibi oldu kızarıklık ve soyulma oldu sonrası çok kötü oldu
kızarıklık geçti önceden daha küçük olan lekelerim büyümüş ve koyulasmis olarak geri döndü
sizin inşallah öyle olmaz
şuan ne durumdasiniz

inan çok kötü durum cnmm :KK43: yeni girdim eve bana kremi tafsiye eden eczaneye gittim yüzümde ki kocaman iki parmak siyahlığı gösterdim şikayetci oldum :KK43: bende lekeler ince bi bıyık gibiydi halbusi :KK43: eczacıda sna yaramamış demek expigment ama ki korkma sana kendi yapımımız bi krem vercem bu kesinkes geçiri dedi :KK43: daha öncesi niye vermediniz yüzüm mahfoldu dedima ama bilmiorum :KK43: bakalım inş. geçer çok kötü hissediorum bunalıma girdim :KK43: zaten kötü bi hafta geçiriyom bi de bu eksikti yani :KK43:

hayrunisa1yaklaşık : 49349856 .!.:
Kızlar yaklaşık 2 aydır expigment %4 lük olanını kullanıorum gece yatmadan önce sürüorum sabah kalkınca yıkayıp gül suyuyla tonikleyip madecasol sürüyorum . en son 4 gün önce bayaa bi soyuldu dudak üstüm kremi kullanmayı bıraktım öle olunca ... şimdi de dudağımın üstünde kızarıklıkla karışık karartı görüntüsü var ...

bu kremi kullannalar kremi nezaman bırakması gerektiğini nasıl bildi ??? bıraktıktan sonra ciltleri normalmi görünüyordu ?? kızarıklık nezaman geçti ?? cilt nezman düzeldi ?? kremin işe yarayıp yaramadığını nezaman nasıl anlarız ??
Bana doktor verdi yaklasik ,20 gündr kulkaniyorm ne soyulma ne kizariklik hic bi sey olmadi dudak ustum hala ayni ama doktora iyce sordum bu krem koyulaştıriyormus dedim yok öyle bisey sadece iyi yikaman gerek ve geve surmen gerek dedi güneş koruyucusuz asla zaten evde bile geçmiyor bu dudak ustu lekesi cinnet sebebim :KK43: :KK43:

Yok cnmm o konuyu bilmiorum ama kesinlikle siyah lekeler bırakıo o krem sakın kullanma :KK43: ben o kdr dikkat ettim hergün gül suyuyla tonilkledim tertemiz yıkadım ılık sularla kremsiz bırakmadım madecasol sürdüm güneş korumasız bakkala bile gitmedim :KK43: sonuç is sürmüş gibi iki parmak leke :KK43: ama ki akşam eczacının verdiği kremi sürdüm sabah yine ılık suyla yıkadım sanki hafiflemiş gibi hemen etki etti bir haftaya azalır gibi duruo

Bn zaten iyce şaştım kaldim o kadar sinirlerim bozuluyoki hani cildim sorunlu zaten ama dudak ustum gecsin yeter bi senedr çünkü en cok orasi dikkat cekiyo :KK43: eczacinn kremi nedir ?

Ciltten cilde etkisi değişiyor olabilir ben bir dönem kullandım ve çok faydasını gördüm kaşındırıyor olmasa evde var yüzümde çok küçük lekeler var onlar için kullanıcam da çok kaşındırdığı için kullanmıyorum ama sivilce tedavimden sonra çok faydasını görmüştüm.

Sanırım öyle cildin sevmesi lazim.eczaci bi bayanla konustum hani bu kremi neden veriyolar surekli dedim piyasada baska krem yok doktorlar bu tedaviyi cok iyi bilmiyor dedi ama onun tavsiye etrigi kremlerede herkesin butcesi yetmez

Son düzenleme:
Bn zaten iyce şaştım kaldim o kadar sinirlerim bozuluyoki hani cildim sorunlu zaten ama dudak ustum gecsin yeter bi senedr çünkü en cok orasi dikkat cekiyo :KK43: eczacinn kremi nedir ?
cnmm kremin adı yok kendileri hazırlamışlar etiket fln yok hiç bişiy yok beyaz yatsı yuvarlak bi kutu koyu mavi kapaklı içindeki krem sanki donmuş vasalin gibi katı çok zor sürüorum ama ki memnunum etki etmeye başladı lekelerim hafiflio eczaneye simsiyah izlerle gitmiştim şimdi öyle deil . nefret ediodum son günlerde aynaya bakmaktan :KK43: daha hafif lekelerim :KK43:

ben eczanenin hazırladıı kreme 15 tl verdim küçük yatsı bi kutu ama ki 1 yıl yeter diyim ben sna . eczacı ince bi tabaka halinde iiice yedirerek sür sabahta ılık suylan yıka başka hiç bişiy kullanma dışarı çıkarkende güneş kremini unutma dedi o kadar . bütçemi sarsmadı . o pahalı leke kremleride fasa fiso eczacıya yaptırın :KK43:

Yok cnmm o konuyu bilmiorum ama kesinlikle siyah lekeler bırakıo o krem sakın kullanma :KK43: ben o kdr dikkat ettim hergün gül suyuyla tonilkledim tertemiz yıkadım ılık sularla kremsiz bırakmadım madecasol sürdüm güneş korumasız bakkala bile gitmedim :KK43: sonuç is sürmüş gibi iki parmak leke :KK43: ama ki akşam eczacının verdiği kremi sürdüm sabah yine ılık suyla yıkadım sanki hafiflemiş gibi hemen etki etti bir haftaya azalır gibi duruo
Hayrunisa hanim bende duyumlara gore aldim %2sini yrumlRa bakarak kullanmaya korktum nasil kullanilacaginida bilmiyrum gul suyuyla neden tonikliyosunuz madecassolu nasil nezaman surmemiz gerekiyo benim kullandigim bir ilac hamilelik lwkekelwrimi geri cikartti goruntu olarak cok kotu neolur bilginiz varda baska yardimci olurmusunuz

Mrblar madecassolu neden suruyosunuz doktormu onerdi ben onu elimin egzamas icin kullaniyorumda

merhaba. ben de %4 kullanmaya başladım. ama önce sorunsuz bi bölgeye uygulayıp test ettim. herhangi bi anormallik görmedim. şimdi de lekelerime sürüyorum, daha 2 gün olduğu için herhangi bi değişiklik yok. ama kızarıklık kararma vs olmadı. kullananlar ilk günden domates gibi kızardıklarını bildirmişler. bende öyle bişey olmadı. kullanmadan önce sorunsuz bir bölgede test edin.

Merhaba , biraz gec yaziyorum ama şuan ne durumdasiniz. Kullandiniz mi o zman biraktiniz mi. Ben de 1 haftadir kullaniyorum bakalim hayirlisi :)

ben eczanenin hazırladıı kreme 15 tl verdim küçük yatsı bi kutu ama ki 1 yıl yeter diyim ben sna . eczacı ince bi tabaka halinde iiice yedirerek sür sabahta ılık suylan yıka başka hiç bişiy kullanma dışarı çıkarkende güneş kremini unutma dedi o kadar . bütçemi sarsmadı . o pahalı leke kremleride fasa fiso eczacıya yaptırın :KK43:
Hayrunisa123 yazali uzun zaman olmus eczanenin hazirladigi karisim ise yaradi mi şuan ne durumdasiniz lekelerden kurtuldunuz mu?

Ben de dün ilk defa doktor tavsiyesiyle expigment %4 krem ve 3 diğer kremden oluşan karışımı yüzüme sürüp uyuguladım ve de uyudum.

Bu sabah uyandığımda ağzımın sağ ve sol kenarında parantez şeklinde koyu pembe lekeler oluştu. Sanırım alerji yaptı. İşin ilginç yanı yüzümün diğer bölümlerinde tek bir kızarıklık yok. Nasıl geçer bilen var mı acaba hanımlar? Çok sinir bozucu bir leke sanki ağda yapmış da tahriş olmuş gibi ki ağda yaptığımda bile bu tarz bir kızarıklıkla karşılaşmadım, bu nasıl bir tahribat anlamadım. Kullanmayı bıraktım hemen birdaha da sürmeyeceğim.

X