- 15 Eylül 2016
- 16
- 13
- 24
Merhabalar yüzümde güneş lekeleri ve kendimi bildim bileli bulunan kırmızı lekeler var aslında doğuştan yüzüm kızaran insanlardanım ve üstüne bunlar eklenince iyice kırmızı görünüyorum. Bunun için limon, sirke, pirinç unu, kil ve bir sürü maske denedim ama doğal şeylerin sonuçlarını görmek için çok istikrarlı ve düzenli olmak lazım o da herkese nasip olmuyor.
Yine bu sitede bir kullanıcı annesinin bunları kullanıp işe yaradığını yazmıştı nen de kaybedecek neyim var dedim ve gittim acnelyse ve locoderm (locoid kremin adı değişmiş) aldım. Evde zaten expigment vardı. Dün ilk kez önce acnelyse sonra expigment sabah da kalkınca yüzümü yıkayıp locoid sürdüm. Yüzüm gergindi ama her zaman olduğumdan çok daha beyazdı. Çok küçük iki üç yer bölgesel kızarmıştı. İnşallah 3ay düzenli kullanabilirim
yüzümün şimdiki halinin resimlerini koyuyorum 2 yandan.
Yine bu sitede bir kullanıcı annesinin bunları kullanıp işe yaradığını yazmıştı nen de kaybedecek neyim var dedim ve gittim acnelyse ve locoderm (locoid kremin adı değişmiş) aldım. Evde zaten expigment vardı. Dün ilk kez önce acnelyse sonra expigment sabah da kalkınca yüzümü yıkayıp locoid sürdüm. Yüzüm gergindi ama her zaman olduğumdan çok daha beyazdı. Çok küçük iki üç yer bölgesel kızarmıştı. İnşallah 3ay düzenli kullanabilirim
yüzümün şimdiki halinin resimlerini koyuyorum 2 yandan.