bence bu Markanın efsane rengi 7.72 badem kahvesini denedim gerçektende çook güzel hele 2 ci boyamadan sonra renk süper oturuyo neyse ben kedi deneyimimi paylaştım sizde bu boyayı kulanıpta çok beğendiğiniz tavsiye edebileceğiniz renkleri varsa burda paylaşırsanız sevinirim
bu boya hakkında söyleyebileceğim tek şey çok çabuk aktığı ve gölgede başka güneşte başka bir saç rengine sahip olabilirsiniz kaydirigubbakcemile3 7.72 bal kumral rengini kullandım bu markanın paranıza yazık etmeyin bence
bu boya hakkında söyleyebileceğim tek şey çok çabuk aktığı ve gölgede başka güneşte başka bir saç rengine sahip olabilirsiniz kaydirigubbakcemile3 7.72 bal kumral rengini kullandım bu markanın paranıza yazık etmeyin bence
senin verdiğin daha iyi renkler daha belii exiteenn kulandınız vememnun kalmadınızmı
bn sadece 2 sefer kulandım memnundum
çok çarpıı hoş bi kahve tonuydu
o zamanki saçım da açık sarıydı onun üzerine boyamıştım o rengi belki de ondan istediğim gibi olmadı evde kumral dışarda bakır gibi duruyordu bu beni çok rahatsız etti bir iki yıkama sonrada aktı zaten bende palette karamele boyadım öyle düzeldi biraz güzel bir renk daha istersen palette altın karamele de bi bak çok güzel bir renk zaten genel olarak bu markadan (palette) çok memnunum
bende onu kulanıyorum şu an ama koyulaştırmak istiyorum biras röfleli saçıma bal köpüğü ve altınsarısı karıştırdım dip boya yaptım güsel oldu pallete ama bu markanınkahveside güzel yadapaette kahve köpüğü nasıl