• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama exiteen boya hakkında renkler nasıl

jaippur

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
1.756
1.453
333
49
bence bu Markanın efsane rengi 7.72 badem kahvesini denedim gerçektende çook güzel hele 2 ci boyamadan sonra renk süper oturuyo neyse ben kedi deneyimimi paylaştım sizde bu boyayı kulanıpta çok beğendiğiniz tavsiye edebileceğiniz renkleri varsa burda paylaşırsanız sevinirim

Eklentiler

• $exitenn_katalog_logo.jpg
    $exitenn_katalog_logo.jpg
    14,4 KB · Görüntüleme: 96
bu boya hakkında söyleyebileceğim tek şey çok çabuk aktığı ve gölgede başka güneşte başka bir saç rengine sahip olabilirsiniz kaydirigubbakcemile3 7.72 bal kumral rengini kullandım bu markanın paranıza yazık etmeyin bence

bu boya hakkında söyleyebileceğim tek şey çok çabuk aktığı ve gölgede başka güneşte başka bir saç rengine sahip olabilirsiniz kaydirigubbakcemile3 7.72 bal kumral rengini kullandım bu markanın paranıza yazık etmeyin bence

tamamda öyle zaten pahalı bir boya deil ama 7.72 yoğ bir kahvedir bal rengi deil ki karıştırıyosun

o zamanki saçım da açık sarıydı onun üzerine boyamıştım o rengi belki de ondan istediğim gibi olmadı evde kumral dışarda bakır gibi duruyordu bu beni çok rahatsız etti bir iki yıkama sonrada aktı zaten bende palette karamele boyadım öyle düzeldi biraz güzel bir renk daha istersen palette altın karamele de bi bak çok güzel bir renk zaten genel olarak bu markadan (palette) çok memnunum

bende onu kulanıyorum şu an ama koyulaştırmak istiyorum biras röfleli saçıma bal köpüğü ve altınsarısı karıştırdım dip boya yaptım güsel oldu pallete ama bu markanınkahveside güzel yadapaette kahve köpüğü nasıl

vital 8.4 kullanmıştım güzel bir kahve köpüğü olarak geçiyor ama kumral bakır o renk ama güzel yanide çok açık bir renk çıkmıyor

Back