Cilt Bakımı Ürünleri exfoliac ve tretin krem

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

dilek__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
25
1
merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim ben exfoliac ve tretin kremi kullanıyorum yaklaşık bir ay oldu fakat ilk önce hepsi gitti sivilcelerimin ama şimdi aşırı derece de kızarıklık ve soyulma var ve sadece çene bölgem soyuluyor devamlı her gün soyuluyor sonra yine yine yine............. çok sinir neden acaba ilaçı bırakmalı mıyım yardımcı olabilir seniz??

tretin kremin soyucu etkisi var diye biliyorum soyulması ve kızarması normal yani..ilaca biraz ara verip hipokort pomad yada beklazon pomad alıp sür zmnla geçer..öneriler böyle çünkü tretin için..

Ama doktor bana 2 ay her akşam dedi ve o nedenle bende o şekilde sürüyorum yarın doktoruma tekrar gidecem çok iğrenç görünüyorum çünkü simsiyah oldu çenem resmen :KK43:(((((((((((((((((

bu arada belki fikrin vardır ama yanında kesinlikle güneş kremi kullanmalısın :) ilk basta bende de yaptı kızarıklık ama bi kaç ay içinde izler yok oluyor

1 Hafta Ara Verecem Sonra 2 Günde 1 Olarak Kullanmaya Devam Edecem. Ve Güneş Kremi Kullanmadim Ben:KK43:(

merhabalar herkese bende sizin yorumlarınızı okuyarak tretin kremi aldım bugün benim sivilce problemim ergenlikten buyana sürekli oldu kullandıgım kremler oldukca iyi geldi simdi tek tük cıkıyolar ve bi bölgemde yerlesmiş bikac sivilcem izleri vede tabi bissürü olusmus cukur var bunlar icin tretin aldım ama kullanmaya korkuyorum güneşten sürekli korunulması gerekliymiş asırı duyarlılık gösteren arkadaslar olmus biraz riskli sanki sizce ne yapmalıyım aldım ama hiç kullanmasammı bu kremimi tavsiye edermisniz?

iş itibariyle cok fazla dısarı cıkan biri degilim hafta sonları falan dısarı cıktıgımda günes kremi kullanmammı gerekli lütfen yardım:KK43:

merhabalar herkese bende sizin yorumlarınızı okuyarak tretin kremi aldım bugün benim sivilce problemim ergenlikten buyana sürekli oldu kullandıgım kremler oldukca iyi geldi simdi tek tük cıkıyolar ve bi bölgemde yerlesmiş bikac sivilcem izleri vede tabi bissürü olusmus cukur var bunlar icin tretin aldım ama kullanmaya korkuyorum güneşten sürekli korunulması gerekliymiş asırı duyarlılık gösteren arkadaslar olmus biraz riskli sanki sizce ne yapmalıyım aldım ama hiç kullanmasammı bu kremimi tavsiye edermisniz?

Tretin kullanacaksan mutlaka güneş koruyucusu kullan dışarı çıkacağın zaman. Cildinde küçük bir yerde dene 1 kez problem olursa bırakırsın. Ama kullanacaksan güneş kremini ihmal etme yeni lekeler vs oluşmasın. Ben kullandım gerçekten baya tahriş ediyor ama 3 günde 1 sür mesela cildinin kaldırdığı ölçüde sen ayarlarsın. a.s

cok tesekkür ederim önerebilecegim bi günes kremi varmı?isim verebilirmisin onuda alırım

cok tesekkür ederim önerebilecegim bi günes kremi varmı?isim verebilirmisin onuda alırım

Canım ben şu anda uriage kullanıyorum çok güzel fondöten gibi bir rengi var. Cilde güzel bir renk veriyor. Bir de güneş kremi tavsiyeleri bölümü var orayı da incele alternatifin olsun:1hug:

tretin uyarı bölümünde spf45 koruma özelligi olan bi günes kremi yazıyo uriage spf45 içeriyomu:bbo:

Rica ederim canım valla benimki spf50+ gayet iyi koruyo yaniyerimseniben

canım yaz gelince bırakırım diye düşünüyorum kullanmayı suanda bikac saat dısarı cıksamda gereklimi bu günes kremi bana:KK43:

Nolur nolmaz kullan bence. Sonra güneş lekesi filan olursa daha çok takarsın ya da uğraşırsın. Güneş kremi kullanmadığım zamanlarda, hiç önemsemezdim yani, her sene yüzüme 1 leke ben benzeri eklenmeye başlayınca güneş kremsiz dışarı çıkmaz oldum. Ki yazın asla güneş kremsiz yapamam artıkyasakkelime

X