Cilt Bakımı Ürünleri Exfoliac Acnomega 200 krem kullanan var mı?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bu bahsettiğiniz ürün nerde satılıyor.exfoliac da rejuvi gibi aha içeriyor .cilt için faydalı dır diye biliyorum.
fiyatıda uygun görünüyor.
exfoliacın diğer ürünlerini deneyen var mı?

Eczanelerde bulabilirsin .Ben aldım güneş lekeleri için verdi doktor.Bakalım iyi gelecekmi ?

internette ve eczanelerde bulabilirsin, kullanımını görebileceğin bir site adresi yazmıştım ama reklam diye sildiler, site ismi evzane.. o kadar söleyim artık, direk link verince silolar :)

EXFOLIAC ACNOMEGA 200
Orta dereceden güçlüye AKNE EĞİLİMLİ ciltlerde keratoregülatör komplex ile etkin bakım

Bileşimi :AHA: %9,88 (glycolic asit,laktik asit)
AHA esterleri : %12,30 (tri-C 12-13 alkyl citrate, Di-C12-13 alkyl malate)
Omega HA : %2,5
Salisilik asit %2,5
Çinko : %0,5
Enoxolone : %0,42
Bisabolol : %1,5
Vit E komplexi
Vit A palmitat
Glycerin

Kullanımı:

Cildinizi Exfoliac temizleyici jel ile yıkayın.Acnomega 200 krem sabah ve akşam uygulanır.Üzerine güneş koruyucu uygulanmalıdır.

Paraben, koruyucu ve allerjen içermez.
Hipoallerjeniktir.
Alpha Omega-HA epidermisin derin ve yüzeysel hücrelerine etki ederek SEBOREGÜLATÖR ve ANTİBAKTERİYEL
etki ile kombine olmuş büyük bir KERATOAKTİF güç üretmektedir. Böylece gözenekler nefes almakta, kirler temizlenmekte
ve cilt pürüzsüz ve yumuşak hale gelmektedir. yerimseniben

ben exfoliacın hem yıkama jelinden hemde kreminden çok memnunum cildimi çok güzel yaptı sivilceler gitti lekeler azaldı şiddetle tavsiye ederim

exfoliac ın yıkama jelini kullanıyorum.çok memnunum..sivilcelerimden kurtuldum..bazı eczanelerde satılıyor.30 ytl

ben de temizleyici jeliyle birlikte kullanmıştım gerçekten çok faydalı.emin değilim ama ssk fln karşılamıyo sanırım...

bende bugun alcam jelını kullandım dr şimdi bunu verdi bakalım napcak ama güneş koruyucsz leke yapıyo aman dikkattt

temizleme jeli çok güsel, kullanıyorum.
Acnomega 100 veya 200 kremi gece yatarken sürün kızlar, güneşte leke yapar...
lekelere düzenli kullanımda etkisi var. ama mucize yaratmıyor.

temizleme jelini eczacı arkadasım verdi güzel ama doktorum bana exfalıac 200 ü sabah sürmemi soyledı yüzümü azcık kasındırdı ama geçti şimdi inş iyi sonuç alırım:nazar:

temizleme jelini eczacı arkadasım verdi güzel ama doktorum bana exfalıac 200 ü sabah sürmemi soyledı yüzümü azcık kasındırdı ama geçti şimdi inş iyi sonuç alırım:nazar:

evet canım ilk sürünce kaşındırır sivilceleri hafiften yakar böle a.s

direkt güneşe çıkma ama sürdükten sora canım a.s.

Exfoliac Acnomega 200 Kullanan Varmi? Nasil Kullaniliyor

merhabalar bende bu ürünü çok merak ediyorum temizleme jeli ve peelingini kullanıyorum ama bu üründe kararsızım doktorum temizleme jelini vermişti zaten ama bu ürün yağlanma falan yapıyormu yoksa akneleri kurutuyor mu?? lütfen kullanan varsa bilgisini paylaşsın

kremlerı pek bı ıse yaramıyor kullandım ama yuz yıkama jelınden cok memnun kaldım ve yıllardır kullanıyorum vazgecemıyorum yuzunun gercekten arındıgını ve temızlendıgını hıssedıyorsun zaten peelıng etkısı veren bı urun kesınlıkle tavsıye ederım

X