• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

exclamation kullananlar

KUZENİM SİYAH BEYAZ OLANINI KULLANIYOR..BEN ÇOK BEĞENİYORUM ÇOK KALICI TARZIM bi koku..bi arkadaşım yeşilinin çok güzel olduğunu biride mavisinin çok güzel olduğunu söyledi..ama ben bugüne kadar siyah beyazı haricinde hiçbirini görmedim siyah beyazıda okadar az gördümki sanırım piyasadan kalkmış olabilir..fiyatıda çok uygun aslında tüm renklerinin satışı olsa keşke..diğer renkler internette bulunuyor..ama tanımadığım siteler olduğu için güvenemiyorum

arkadaşlar herkese slmmm
bu parfümden kullanan istanbuldaki arkadaşlar bana şube önerebşilirmi
ben siyah beyazını çok beğeniyorum ama başka renkleride varmış denemek istiyorum
ayrıca fiyatlarıda uygun tavsiye ederim sizlerede
kullananlar nerelerden alıyorsunuz?? ve diğer renklerle ilgili tavsiyeleriniz??

siyah beyaz olanından deodorantı var şimdi. gelin parfümümdü.Çok sıkılmıştım bitsin diye uğraşıyordum. ağır gelmeye başladı.zevklerim sürekli değişiyor.

bende çok beğenerk aldım fakat ne zaman sıksam annem krem kokuyosun diyo :) hiç hoşuna gitmiyo onun ama zevk meselesi tabii

arkadaslar bu parfümü çok duyuyorum....şişesi ünlem işareti şeklindeymiş

kullananlar olumlu yada olumsuz tecrübelerini yazabilir mi acaba?

Ben kullandım.Ara ara kullanırımda.çok sıkınca ağırlaşıyor,kararında sıkmak en iyisi.Yoğun bir krem kokusu başka bir notasıda var tabi sırf kremde kokmuyor ama ifade edemiyorum o kokuyu.bence güzel.

arkadaşlar herkese slmmm
bu parfümden kullanan istanbuldaki arkadaşlar bana şube önerebşilirmi
ben siyah beyazını çok beğeniyorum ama başka renkleride varmış denemek istiyorum
ayrıca fiyatlarıda uygun tavsiye ederim sizlerede
kullananlar nerelerden alıyorsunuz?? ve diğer renklerle ilgili tavsiyeleriniz??

Canım ben bakırköyde gördüm bu parfümü.Hem siyah beyaz rengi hem de sanırım diğer renkleri de vardı.Nerde gördüğümü tam hatırlayamıyorum ama küçük bir yerdi.Oradaki parfümericilere sorarsan çok yardımcı oluyorlar.Depoları olan yerleri tarif ediyorlar.Sana kolay gelsin:)

Back