Yani burclara inanma adim atar mi diyosunBenim eş kişisi yeangec, valla daha önce aslan balık erkekleri gördüm hepsinden daha sahiplenici ve ilişkide daha adım atıcı olarak biliyorum böyle şeyleri burçlara bağlamayın....
eSimin ayı terazi yükseleni başak bilmem ondan mı?
Evet...Yani burclara inanma adim atar mi diyosun
Dogru ama ailesi icin beni birakti diyebilirim, ama numarami eklemesi kafa karistirici iste. Kara kara dusunur plan yapar onu biliyorum, dogum gunumu firsat olarak kullanirmi? Seviyorsa tabiEvet...
Yengeç eğer gerçekten ilişkisine inanıyorsa zaten saftır bırakmaz kikoç aslan oğlak inattir falan ama yengeç aile yuva ilişki insanı
Peki neden ekledi ozaman?Pısırıksa burç ne yapsın ailesi yüzünden iş telefonuna kaydetmiş işte ailesini seçer sizi değil yazmaz yani
Aklı kalmıştır ama aileside görmesin diye iş telefonuna kaydetmiştir sizin dediğiniz gibi ailesi yüzünden sizdrn ayrıldıysa başka bir durum yokPeki neden ekledi ozaman?
29 yasinda adamin telefonunu gercekten kontrol ediyorlarmi cok ilginc. O bana hic sebeb vermedi aile falan, ben duydum baskasindan. Benden sebebsizce kaciyoduAklı kalmıştır ama aileside görmesin diye iş telefonuna kaydetmiştir sizin dediğiniz gibi ailesi yüzünden sizdrn ayrıldıysa başka bir durum yok
Ayrılmanıza sebep oldularsa yönetirlerde29 yasinda adamin telefonunu gercekten kontrol ediyorlarmi cok ilginc. O bana hic sebeb vermedi aile falan, ben duydum baskasindan. Benden sebebsizce kaciyodu
Oo kesinlikle. galiba ailesi dediki: terk et seni birakmaz seviyor falan, ama ben topu geri vurdum kacmakla. Cunku bizi ayiran aile uyesi, buyuk abimin bebegini gormeye gitti daha yeni, sanki nabzimizi olcmek icin, ozelikle de beni sormus naptimi vs. Tuaf degilmi olanlardan sonra hemen bebek gormeye gittigi? En azindan yilbasindan sonra gitseydi bu acele ne diyorumAyrılmanıza sebep oldularsa yönetirlerde
Bazıları arsız olurOo kesinlikle. galiba ailesi dediki: terk et seni birakmaz seviyor falan, ama ben topu geri vurdum kacmakla. Cunku bizi ayiran aile uyesi, buyuk abimin bebegini gormeye gitti daha yeni, sanki nabzimizi olcmek icin, ozelikle de beni sormus naptimi vs. Tuaf degilmi olanlardan sonra hemen bebek gormeye gittigi? En azindan yilbasindan sonra gitseydi bu acele ne diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?