Önceki durumlarınızı bilmiyorum ama benzer şeyler bende yaşadım. Kendimden örnek vermek isterim. 11 sene çocukluk aşkımla imkansız aşkın peşine düştük. İki düşman aile çocuğu olarak evlenmeye çalıştık. (Düşmanlık dediğim onun annesi benim dayımın ilk eşi 1 tanede çocukları vardı 30 sene öncenin mevsuzu yani) Yıllarca aileleri güzellikle ikna etmeye çalıştık. O ailesini sildi terk etti neler neler yaptık Senelerimizi aldı ama ikna ettik. Tam isteme olacak. Babasının söylediği bir söz yüzünden birbirimize girdik.( Söylediği şeyde gelecek ay istemeye gidecek söyleyin rahat dursun) Baban ne demek istiyor ben o.. muyum diye kavga ettik o an senin hesap benim üzerime yürüdü. Ben kaçtım kaçmasam dövecekti belki o gün ayrıldım ondan bidaha da dönmedim. Aradan 3 ay kadar zaman geçti bi gün iş çıkışı beni resmen zorla yaka paça kaçırdı. Ben kaçmak istemediğim için arka koltuktan ona topuklumla vurdum ayakkabımı çıkardı camdan attı telefonumu aldı dikiz aynasını vs kırdım kurtulcam diye ani el frenini çektim az kalsın kaza araç devrilyordu. Arabayı toparladıktan sonra aracı kenara çekti beni bir dövdü ağzım burnum patlamıştı. O an bi kez daha anladım ayrılmakta ne kadar doğru karar vermişim. Senelerce saplantılı manyağa aşık olmuşum. Kaçırma olayından bi kaç hafta sonra başka bi kızla evlendi. Benim çalıştığım mağazaya damatlık bakmaya geldiler. Gelinlerine kıyafet bakmaya geldiler. Husisi ben ilgilendim onlarla o kızı ben giydirdim. İçim yandı mı yandı ama geçen yıllarıma hala daha şükrediyorum iyiki babası o cümleyi kurmuşta o kavgayı yapmışız diye. Şimdi başka biriyle evliyim 3 aylık tanıdığım bir adamla Yıldırım nikahıyla evlendim 4 aylıkta bebeğim var. Eşimi hiç bişey hiç kimseye değişmem ben onu Allah'ın bana bir lütfu olarak görüyorum. Sevgisiyle saygısıyla eşsiz biri bana göre. Rabbim sana da öyle birini nasip edecek illaki. Ha ayrıca eşiyle defalarca mahkemelik olmuşlar onlar kız kaç kez boşanmak istemiş şiddet uygulamış aldatmış neler neler. Her şerde bir hayır vardır. Üzülmeyi bırak Kurtuluşundu belkide bu olay.