C
Chevi
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Chevi
Neden Kadın Olmak İstemeyiz????
1- Servetinizi kuaföre bagışlamazsınız.
2- Aksam bi erkekle görününce komşunun dırdırını çekmezsiniz. (erkekler ıcın kızla gorunmek gurur kaynagıdır)
3- Aksam belli bı saatten sonra dısarı cıkamama gıbı problemlerınız olmaz.
4- Dişlerim sıgaradan sarardı diye agzınızı kapatıp gülmessınız (Bu erkekler ıcın gurur kaynagıdır)
5- Aldatacagınız zaman Korkarak degilde bunu atalardan gelen bir huy olarak adlandırısınız. (erkek adam Capkın olur)
6- Frikik sadece sizin için bir futbol terimidir.
7- Cok sevdiginiz ''Bir yemeğı Ayy ! Bu aralar rejimdeyim'' diyip geri çevirmessiniz.
8- Otostop çekerken vucudunuzu sergilemeniz gerekmez.
9- Sizin icin dedikodu hiç birşey ifade etmez.
10- Otobüste gözünüz boş bır koltuk aramaz Her şekilde seyahat edebilirsiniz.
11- Sevdiginiz bi sanatçının konserinde Gırtlağınız yırtılana kadar bağırmazsınız.
12- Zardan kasıt Sadece tavlada atılan cıft taşdır.
13- Ay basını korkarak değil Sevinçle Maaş gününu bekleyerek geçirirsiniz.
14- Çok şık biri görünce çekiştırmez nefret etmez kendınızı suçlamaz helal olsun yakışmış dersiniz.
15- Arkadaş ilişkileri kücük bir kıskançlıkta bitmez arkadaş ilişkileriniz ömür boyunca sürebilir.
16- Bugün Nasıl olmuşum lafına ''Ehh işte'' yanıtı karşısında İntihara kalkışmazsınız.
17- Hergün İçinde ne olduğu bilinmeyen bir çanta taşımak zorunda kalmazsınız.
18- Adini asfalta işeyerek yazabiliyorsun hatta ben imzanı bile atarsın ..
19- Sokakda diledigin gibi dondurma muz gibi şeyleri rahatca yiyebilirsin kimse fantezini yapmaz.
20- Bekarliga veda gecesinde aglayan damat yoktur hiç.
21- Hiç iki erkeğin "aman tanrım benim elbisemin aynısını giymiş" diye mahvolduğunu duydunuz mu?
22- "Hadi amcalara göster.." dendiginde amcayi kim görüyo teyzelere gösterdigimizi bilmiyorlar.
23- Benim icin sex en son planda yalani her zaman tutuyor.
24- At AVRAT SİLAH hic avrat yerine erkek diyeni duydun mu?
25- Corabını istedigin yere cikarip atiyorsun kim topluyor ?
26- Tuvalete yardımcı bir grup arkadaşınız olmadan gidebiliriz tek basimiza işeyebiliriz yani .
27- Dogum yapmıyorsun cocuk yapımına yardimci oluyorsun.
28- Angelina Jolie
29- Bizlerin anlatıcak asker anılarımız wardır!
30- Araba tamircisine kolayca gider, hatta orda muz bile yeriz hiçbişe olmaz ... (yalnızca başımıza)
1- Servetinizi kuaföre bagışlamazsınız.
2- Aksam bi erkekle görününce komşunun dırdırını çekmezsiniz. (erkekler ıcın kızla gorunmek gurur kaynagıdır)
3- Aksam belli bı saatten sonra dısarı cıkamama gıbı problemlerınız olmaz.
4- Dişlerim sıgaradan sarardı diye agzınızı kapatıp gülmessınız (Bu erkekler ıcın gurur kaynagıdır)
5- Aldatacagınız zaman Korkarak degilde bunu atalardan gelen bir huy olarak adlandırısınız. (erkek adam Capkın olur)
6- Frikik sadece sizin için bir futbol terimidir.
7- Cok sevdiginiz ''Bir yemeğı Ayy ! Bu aralar rejimdeyim'' diyip geri çevirmessiniz.
8- Otostop çekerken vucudunuzu sergilemeniz gerekmez.
9- Sizin icin dedikodu hiç birşey ifade etmez.
10- Otobüste gözünüz boş bır koltuk aramaz Her şekilde seyahat edebilirsiniz.
11- Sevdiginiz bi sanatçının konserinde Gırtlağınız yırtılana kadar bağırmazsınız.
12- Zardan kasıt Sadece tavlada atılan cıft taşdır.
13- Ay basını korkarak değil Sevinçle Maaş gününu bekleyerek geçirirsiniz.
14- Çok şık biri görünce çekiştırmez nefret etmez kendınızı suçlamaz helal olsun yakışmış dersiniz.
15- Arkadaş ilişkileri kücük bir kıskançlıkta bitmez arkadaş ilişkileriniz ömür boyunca sürebilir.
16- Bugün Nasıl olmuşum lafına ''Ehh işte'' yanıtı karşısında İntihara kalkışmazsınız.
17- Hergün İçinde ne olduğu bilinmeyen bir çanta taşımak zorunda kalmazsınız.
18- Adini asfalta işeyerek yazabiliyorsun hatta ben imzanı bile atarsın ..
19- Sokakda diledigin gibi dondurma muz gibi şeyleri rahatca yiyebilirsin kimse fantezini yapmaz.
20- Bekarliga veda gecesinde aglayan damat yoktur hiç.
21- Hiç iki erkeğin "aman tanrım benim elbisemin aynısını giymiş" diye mahvolduğunu duydunuz mu?
22- "Hadi amcalara göster.." dendiginde amcayi kim görüyo teyzelere gösterdigimizi bilmiyorlar.
23- Benim icin sex en son planda yalani her zaman tutuyor.
24- At AVRAT SİLAH hic avrat yerine erkek diyeni duydun mu?
25- Corabını istedigin yere cikarip atiyorsun kim topluyor ?
26- Tuvalete yardımcı bir grup arkadaşınız olmadan gidebiliriz tek basimiza işeyebiliriz yani .
27- Dogum yapmıyorsun cocuk yapımına yardimci oluyorsun.
28- Angelina Jolie
29- Bizlerin anlatıcak asker anılarımız wardır!
30- Araba tamircisine kolayca gider, hatta orda muz bile yeriz