- 12 Ağustos 2014
- 318
- 68
- 31
arada beğendiğin şeyleri dile getirmeyi denesen. alırsan çok sevinirim gibilerinden. etkili olur mu acaba?
kıyaslama yapmadan denemelisin. kıyaslama genelde ters teper. erkekler hiç hoşlanmaz. sen bana şunu hediye alabilirsin kocacim gibi :) imali ve esprili yine mi olmaz
Benimde 2 bucuk sene oldu hala tartışıyoruz kocamla ama alistim sizin gibiyken bende evden gittim falan cunku haftada 3 gun iyiysek 4 vun kotuyduk cekilmez bir hal almıştı ama artik alıştım sizde zamanla alışacaksinizaysgl24c .!.:Merhaba arkadaslar,
Ben 1.5 senelik ewliyim we surekli esimle tartisir haldeyiz bi bakiyrm hic oomadik seyden kavga ediyrz bi hafta ii bir hafta kotu ruhum daraliyr kalbim skisiyr artikbazen ole bisey oluyrki gecenin köründe bosanma karari aliyrz sonra bi bakmisin yne askimdan ölüyor .nasil dawranicam bilemiyrm artik
Benimde 2 bucuk sene oldu hala tartışıyoruz kocamla ama alistim sizin gibiyken bende evden gittim falan cunku haftada 3 gun iyiysek 4 vun kotuyduk cekilmez bir hal almıştı ama artik alıştım sizde zamanla alışacaksiniz
bende dedim onu defalarca neden evlendimki nişanlıyken belliydi bile bile kendimi yaktım vs ama bu sözler insanı daha da mutsuzluğa itiyorBazen ole bi bunaliyorum ki keşke ewlenmeseydim diyorum
bende dedim onu defalarca neden evlendimki nişanlıyken belliydi bile bile kendimi yaktım vs ama bu sözler insanı daha da mutsuzluğa itiyor
onlara sorsan hata bizde çünkü benim eşim öyle kendinde hiç hata bulmaz hep ben hatalıyım
o yüzden canınızı sıkmayın alışmaya çalışın hani bi söz var insan yedisinde neyse yetmişindede hep aynı
aynen öyle olan bize oluyo yıpranan biz oluyoruz bazen kuzenlerimi falan görüyorum herhalde ben kadersizim diyorum ama etrafımda herkes evliliğin oturması için 10 seneyi devirmen gerekiyo diyo bilemiyorum o kadar dayanırım inşallahAynen doğru kimseyi degistiremiyorsun ya bu deweyi gudecen ya bu diyardan gidecen sözü gerçekten çok dogru
aynen öyle olan bize oluyo yıpranan biz oluyoruz bazen kuzenlerimi falan görüyorum herhalde ben kadersizim diyorum ama etrafımda herkes evliliğin oturması için 10 seneyi devirmen gerekiyo diyo bilemiyorum o kadar dayanırım inşallah
ömür geçiyor yahu öylede. vurdum duymaz olacaksın. eşinden bekelntini minimum tutacaksin. yoksa perişan hayat cekikmez oluo
Merhaba kizlar bende 7 senelik evliyim ama ayni sikintilar eşim evine bağlı Bizsiz hiçbirşey yapmaya kiyamaz ama ben ozel şeyler bekliyorum sorumluluklar ini biliyor evet ama bana karsi ilgili olsun istiyorum tatil kacamaklar manevi sürprizler ufacik bi çiçek yada ne bileyim beklenmeden gelen bir sicak öpücük cokmu abartiyorum yardim edin lütfen bu yüzden dewamli kavga ediyoruz
beklentilerini sen ona yap, sen ummadik bir opucuk kondur ona, sonra surpriz bir gece hazirla, istedigin heyecani ona yasat, belki o zaman oda aynisini yapar. boyle seyler ara ara iyi gelir. baktin uzun bi sure sonra degisen bisey yok, onu umursama beklentilerinden bahsetme ama once sen adim atmayi deneMerhaba kizlar bende 7 senelik evliyim ama ayni sikintilar eşim evine bağlı Bizsiz hiçbirşey yapmaya kiyamaz ama ben ozel şeyler bekliyorum sorumluluklar ini biliyor evet ama bana karsi ilgili olsun istiyorum tatil kacamaklar manevi sürprizler ufacik bi çiçek yada ne bileyim beklenmeden gelen bir sicak öpücük cokmu abartiyorum yardim edin lütfen bu yüzden dewamli kavga ediyoruz
Çok Denedim yapmazmiyim neler neler yapim alimli güzel. Bi bayanim bakimliyim ama yok kendimi çok kotu hissediyoriumbeklentilerini sen ona yap, sen ummadik bir opucuk kondur ona, sonra surpriz bir gece hazirla, istedigin heyecani ona yasat, belki o zaman oda aynisini yapar. boyle seyler ara ara iyi gelir. baktin uzun bi sure sonra degisen bisey yok, onu umursama beklentilerinden bahsetme ama once sen adim atmayi dene
Merhaba arkadaslar,
Ben 1.5 senelik ewliyim we surekli esimle tartisir haldeyiz bi bakiyrm hic oomadik seyden kavga ediyrz bi hafta ii bir hafta kotu ruhum daraliyr kalbim skisiyr artikbazen ole bisey oluyrki gecenin köründe bosanma karari aliyrz sonra bi bakmisin yne askimdan ölüyor .nasil dawranicam bilemiyrm artik