ewlilkteki skintilar

arada beğendiğin şeyleri dile getirmeyi denesen. alırsan çok sevinirim gibilerinden. etkili olur mu acaba?

Yalan yok bazen agzimla söylüyorum sen bna neden sürpriz yapmiyosun diye bak diyorum kardeşin sevgilisine neler alıyor neler yapıyor kahwaltiya yemeğe vs götürüyor bende gencim bnde daha yeni ewliyim herkese neden imrendiriyon beni diyom

kıyaslama yapmadan denemelisin. kıyaslama genelde ters teper. erkekler hiç hoşlanmaz. sen bana şunu hediye alabilirsin kocacim gibi :) imali ve esprili yine mi olmaz

kıyaslama yapmadan denemelisin. kıyaslama genelde ters teper. erkekler hiç hoşlanmaz. sen bana şunu hediye alabilirsin kocacim gibi :) imali ve esprili yine mi olmaz

Ben ona o şekilde esprili yaklaşınca oda ayni sekil yaklaşıyor senin kocan fakir fakir benim karima varlığım bile yeter diyor

ucuz şeylerde de demesin ya Allah Allah. :) boğazından kessin eşine alsın biraz. kabalıkta sınır tanımıyorlar kocalar:)

Benimde 2 bucuk sene oldu hala tartışıyoruz kocamla ama alistim sizin gibiyken bende evden gittim falan cunku haftada 3 gun iyiysek 4 vun kotuyduk cekilmez bir hal almıştı ama artik alıştım sizde zamanla alışacaksiniz

Bazen ole bi bunaliyorum ki keşke ewlenmeseydim diyorum
bende dedim onu defalarca neden evlendimki nişanlıyken belliydi bile bile kendimi yaktım vs ama bu sözler insanı daha da mutsuzluğa itiyor
onlara sorsan hata bizde çünkü benim eşim öyle kendinde hiç hata bulmaz hep ben hatalıyım
o yüzden canınızı sıkmayın alışmaya çalışın hani bi söz var insan yedisinde neyse yetmişindede hep aynı

Aynen doğru kimseyi degistiremiyorsun ya bu deweyi gudecen ya bu diyardan gidecen sözü gerçekten çok dogru

Aynen doğru kimseyi degistiremiyorsun ya bu deweyi gudecen ya bu diyardan gidecen sözü gerçekten çok dogru
aynen öyle olan bize oluyo yıpranan biz oluyoruz bazen kuzenlerimi falan görüyorum herhalde ben kadersizim diyorum ama etrafımda herkes evliliğin oturması için 10 seneyi devirmen gerekiyo diyo bilemiyorum o kadar dayanırım inşallah

ömür geçiyor yahu öylede. vurdum duymaz olacaksın. eşinden bekelntini minimum tutacaksin. yoksa perişan hayat cekikmez oluo

Bizim komsuda ole diyor yılların emeği war diyor bende sen gibi dusunuyrm

Evliliğin ilk yıllarında normal, birbirinizi tanıma karektenizi çözme süreci.

Merhaba kizlar bende 7 senelik evliyim ama ayni sikintilar eşim evine bağlı Bizsiz hiçbirşey yapmaya kiyamaz ama ben ozel şeyler bekliyorum sorumluluklar ini biliyor evet ama bana karsi ilgili olsun istiyorum tatil kacamaklar manevi sürprizler ufacik bi çiçek yada ne bileyim beklenmeden gelen bir sicak öpücük cokmu abartiyorum yardim edin lütfen bu yüzden dewamli kavga ediyoruz

Bence abartmiyosun kim istemezki o tur şeyler tamam allah onların tırnağına taş degdirmesin ama bizde insaniz sonuçta birşeyler bekliyoruz illaki

beklentilerini sen ona yap, sen ummadik bir opucuk kondur ona, sonra surpriz bir gece hazirla, istedigin heyecani ona yasat, belki o zaman oda aynisini yapar. boyle seyler ara ara iyi gelir. baktin uzun bi sure sonra degisen bisey yok, onu umursama beklentilerinden bahsetme ama once sen adim atmayi dene

Çok Denedim yapmazmiyim neler neler yapim alimli güzel. Bi bayanim bakimliyim ama yok kendimi çok kotu hissediyorium

evliliklerin oturması seneleri buluyomus canım. biz de eşimle birbirimizi yiyoduk ilk aylar. sonra azaldı biraz şimdi bebiş biraz da sakinleştirdi bizi . ama alınacak daha çok yol var. sabretmek ve fedakarlık şart.

Bayanlar ben evli değilim ama sizi uyarıyım sonuçta bir yuva söz konusu kimse yanlış anlamasın beni ama her ihtimali düşünerek söylüyorum büyü olaylarına dikkat edin birisinin evinde banyonun prizinin içinden çıkmış allah herkesin yuvasını korusun AMİN.

B

Bu durum cok normal iki farkli kulturde yaşamış insanin aynı evde birden farklı bir kültürde bulunması adaptasyonun geç olması gibi etkenlerden oluyor herkes yaşıyor tek sen yaşıyormuşsun gibi gelsede herkes bu evreden geçiyor sabretmek lazım ayrılık kelimesini ötelemek açılmamasını sağlamak konu o noktaua gelince farklı uğraşlar edinmekte fayda var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…