evvettt canımmm sıkkkın ve iyi bir klavuza ihtiyacım var ne olur yardımmm:(

Eeee başka?

Yeni üyelik. Boş yere yazmayın. Dalga geçtiğini düşünen ergen tipli biri....

nasıl bir psikoloji içerisindesin anlam veremiyorum kendin o adam bi yana çocuklara hiç mi acımıyorsun yazık bide aşık mı oluyorum diyosun pes doğrusu

Bu adam ne yaptıda size böyle baştan red ettiğiniz birine aşık oldunuz ..

Adamda nasıl bir hüner varsa artıkk

Yol yakınken dön sen bu işten..

Gerçi konu fake ama olsun

bu tarz başlıklara hep yaptığım gibi naçizane şiirimle cevap vereceğim:

havalar serin
mevzular derin
en sevdiğim yerin
senin fake gözlerin

yok artık daha neler bizden sana tek cevap aynı duruma düşesin olur yazıkkkkk

Adamın karısının yerine kendini koy vicdan muhasabesi yap artık gerisi vicdanına kalmış bende bunu anlamıyorum o kadar bekar adam varken neden yani

şeytanın hileleri işte.. zinayı ağzına bal çalıyor tatlı gösteriyor gittiğin yol yol değil aşıklık dediğin günahın tatlılığı.. o beş çocuğa yazık adam resmen sana açıkça metresim ol demiş sende ilgileniyorsun kendini ne kdr basit olduğunu göztermişsin bence

Ciddi bir yer sanıyormuşta canı sıkkınmış, yardım bekliyormuş.
Ne bekliyorsun insanlardan iki şeref yoksunu bir araya gelmiş aşk yaşıyor diye alkış mı yapalım. Ya da " ah canım benim vazgeç bu aşk faydalı değil kalbini bozar mı diyelim "

Yani diyebilecek çok güzel sözcükler varken tabi ban yememek için söyleyemiyorum
Ama tebrik ederim sizi medeni cesaretinizden dolayı.
Bence şimdiden çocuk bakmaya falan kendizi alıştırın.
Nasılsa 2 gün sonra birlikte olup hamile kalacak sonrada adam sizi bırakacağı için yalnız kalacaksınız.
Aşk diyeceğim değil cinsellik diyeceğim değil adını koyamıyorum.
Eğer siz kendinizi çok afedersiniz ikinci kadın yerine konulmaya uygun görüyorsanız
Bana ve diğer herkese .ok yemek düşer.

Not: Konu fake ise boşa yazdım baştan okumadım çünkü

aşık mı oluyorum demişsin ya? aşık değil metres oluyosun bebeğim!

Böylelerine metreste denemez. bunlar alışmılar. iki hafta önce birinin kucağıdan, sonra başka birinin. bir enayi bulup evlenirler ama uslanmazlar. songaz devam ederler. böylelerine mot.r diyorlar ya.

Karisinin ayagina beton baglayip denize at, adam sana kalsin. Sonra sen de 5 cocuk yaparsin yeni metres de senin ayagina beton dokup denize atar boyle boyle azalirsiniz

Karisinin ayagina beton baglayip denize at, adam sana kalsin. Sonra sen de 5 cocuk yaparsin yeni metres de senin ayagina beton dokup denize atar boyle boyle azalirsiniz

Böyleleri azalmaz, amip gibi çoğalırlar. böyle bayanlara çok kızıyorum. birde yaptığı marifetmiş gibi burada yazıyor. vallahi sinirden yazıyorum. böylelerine taksim meydanında güzellikler yapacaksınki ibretlik, birdaha böyleleri çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…