Eeee başka?ben 2 hafta önce bir adamla tanıştım bu adam evli ve beş çocuk babsı adam ilk gün bana niyetini açıkça söyledi sevgilim olmanı istiyorum dedi başta kesinn red cevabı verdim... fakat daha sonra kendim aradım ilgilenmeye başladım şuanda onsuz nefes alamaz hale geldim ve onu inanılmaz özlüyorumm yoksa ben aşık mı oluyorum(((
Beşiz olduysa demekYa evli 5 çocuklu bir adam canlandırıyorum gözümde bildiğimiz amca profilleri oluşuyor.
nasıl bir psikoloji içerisindesin anlam veremiyorum kendin o adam bi yana çocuklara hiç mi acımıyorsun yazık bide aşık mı oluyorum diyosun pes doğrusuben 2 hafta önce bir adamla tanıştım bu adam evli ve beş çocuk babsı adam ilk gün bana niyetini açıkça söyledi sevgilim olmanı istiyorum dedi başta kesinn red cevabı verdim... fakat daha sonra kendim aradım ilgilenmeye başladım şuanda onsuz nefes alamaz hale geldim ve onu inanılmaz özlüyorumm yoksa ben aşık mı oluyorum(((
senin gibilere boyle ediliyorbende ciddi bir yer sanmıştm burayı ya canımız sııkkındı akıl istiyorum acık acıkk ama tepkilere baksanzaa yaa böyle mi yardım ediliyor
ben 2 hafta önce bir adamla tanıştım bu adam evli ve beş çocuk babsı adam ilk gün bana niyetini açıkça söyledi sevgilim olmanı istiyorum dedi başta kesinn red cevabı verdim... fakat daha sonra kendim aradım ilgilenmeye başladım şuanda onsuz nefes alamaz hale geldim ve onu inanılmaz özlüyorumm yoksa ben aşık mı oluyorum(((
aşık mı oluyorum demişsin ya? aşık değil metres oluyosun bebeğim!
Karisinin ayagina beton baglayip denize at, adam sana kalsin. Sonra sen de 5 cocuk yaparsin yeni metres de senin ayagina beton dokup denize atar boyle boyle azalirsiniz