Evsiz kalmasın çoook tatlıı :((

peloush

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
36
0
herkese merhaba;
geçen hafta sokakta bir çocuğun çöpe atmaya çalıştığı bir kedi bulduk hastaydı veterinere götürdük ilaçlarla 10 günde toparlanır dedi ama maşallah 2 gün sonra hiç bişeyi kalmadı şimdi sıra bu küçük hanımefendiye ev bulmakta kaldı şuan benim yanımda ama evimde bi kedi daha olduğu için mümkün diil evde bakamam sokağa bırakmak istemiyorum...

siz yada çevrenizde birileri eğer bir kedi istiyorlarsa daha doğrusu bir ömür bakabileceklerse lütfen bağlantıya geçelim

çok minik anca 1 aylıktır.siyah beyaz pespembe burnu var :) :KK19:
resim koyamadım isteyen olursa mailine yollarım

lütfen siz olmasanızda çevrenizdekilere haber verin ama gerçekten bakabilecek insanlara :)

herkese merhaba;
geçen hafta sokakta bir çocuğun çöpe atmaya çalıştığı bir kedi bulduk hastaydı veterinere götürdük ilaçlarla 10 günde toparlanır dedi ama maşallah 2 gün sonra hiç bişeyi kalmadı şimdi sıra bu küçük hanımefendiye ev bulmakta kaldı şuan benim yanımda ama evimde bi kedi daha olduğu için mümkün diil evde bakamam sokağa bırakmak istemiyorum...

Siz yada çevrenizde birileri eğer bir kedi istiyorlarsa daha doğrusu bir ömür bakabileceklerse lütfen bağlantıya geçelim

çok minik anca 1 aylıktır.siyah beyaz pespembe burnu var :) :KK19:
Resim koyamadım isteyen olursa mailine yollarım

lütfen siz olmasanızda çevrenizdekilere haber verin ama gerçekten bakabilecek insanlara :)

canım nerde oturuorsun ben ızmırdenım gonulluyum kedişe

Merhaba pet sayfalarına ilan verdiniz mi?
Buradan gönüllü bulmanız oldukça zor
Ücretsiz hayvan sahiplendirme siteleri ve facebook pet sayfalarına ilan verin umarım yuva bulur
Duyarlılığınız için teşekkürler

seda_ecrin benim de sahiplendirmek istediğim yavru kediler var
İzmir'de olduğunuzu söylemişsiniz eğer gönüllüyseniz irtibata geçebiliriz
Yalnız benim kedimin bir gözü malesef kör
Dışarıda gözleri iltihaplı bir şekilde bulduk tüm çabalarımıza rağmen bir gözünü kurtaramadık
Veteriner tedavisinden geçmiş göz ameliyatı olmuş acıları geçirilmiş gayet sağlıklı oyuncu bir yavru
Eğer isterseniz özel mesaj atabilirsiniz

Ücretsiz hayvan sahiplendirme siteleri ve facebook pet sayfalarına ilan verin umarım yuva bulur

Dışarıda gözleri iltihaplı bir şekilde bulduk tüm çabalarımıza rağmen bir gözünü kurtaramadık
Veteriner tedavisinden geçmiş göz ameliyatı olmuş acıları geçirilmiş gayet sağlıklı oyuncu bir yavru

teşekkür ederim
hangi siteler daha iyi inanın ki bilmiorum hangisi daha çabuk sonuç verir bildiğiniz var mı??
İzmir de diilim İstanbul dayım bakırköy ilçesinde

teşekkür ederim
hangi siteler daha iyi inanın ki bilmiorum hangisi daha çabuk sonuç verir bildiğiniz var mı??
İzmir de diilim İstanbul dayım bakırköy ilçesinde

İlan verebileceğiniz siteleri özelden atayım size
Ücretsiz olarak ilan verip resim eklersiniz

Diğerlerini İzmir'de olup kedi için gönüllü arkadaşa yazdım :)

ewttt isterim tabi özelden msjatmak için msj sınırını bugün geççem sanırım sız yazın bana ben donecegim

bahsettiğim küçükk hanımın resimlerii
$IMG-20111121-00203.jpg $IMG-20111122-00209.jpg $IMG-20111124-00220.jpg $IMG-20111122-00213.jpg $IMG-20111122-00211.jpg

X