Evrenden torpilim var...

Bak önüne koyduğun bir engellin varmış. 'Korku'.
Bu yürekten inanma, hiç kuşku duymama meselesi o kadar güçlü bir şey ki, sen yerinde oturup hiçbir şey yapmasan dahi , önüne geliyor istediğin şey. Aykut Oğut çok şey kazandırır sana eğer anlatıklarını pratiğe dökersen. )
Yoksa okuyup geçmek ve sonra unutmak anlamsız.

Ayrıca bilinçaltı 21 günde bir düşünceyi kabul edermiş, bunu biliyor muydun? :))
Ben hiç yapmadım o uygulamayı ama bunca zaman yaşadıklarıma bakınca, uygulamaya geçildiği vakit çok etkili olacağına sonsuz inancım var.
Videoyu izleyebilirsin. Yapılabilirse, mucizeler yaratır bu.
[video=youtube;XKDblEwmjrE]http://www.youtube.com/watch?v=XKDblEwmjrE[/video]

kızlar secret tamamen boşmuş hatta insanların ümitleriyle oynuyorlar diye dava açılmış.

Videoyu tam acamadim telefondan deneyecegim. Iste korku bu konuda sifir kusku biraz zor sanirim ama onuda deneyecegim. Aykut ogut kesinlikle iz birakiyor okuyup gecmem olanaksiz:) istegimin yogunlugu beni dune kadar getirdi ama korkum bi yerde frenledi sanirim. Misal bi konuda bir seyi cok istiyorsam icimdeki sese hicte degil neden olmasin diyebiliyorum ama buna inanmak onemli sanirim. Yani egom bana bosa bekleme dediginde hicte degil derken buna inanmak.

bunun gibi bir olay benim de başıma geldi 5 yıl önce.Çok hoşlandıgım fakat hiç tanışmadıgım bir çocuk vardı ve ben aylarca hep hayalimde canlandırdım, bizim burda bir cafede o çocukla karşılaşıcaz bakışıcaz ve gelip tanışmak isticek benimle diye. Hayalimde hep bunu düşündüm, canlandırdım. Ve aylar sonra birgün, kuzenimle o dedigm cafeye bir girdik, bu çocuk arkadaşlarıyla orda oturuyor ve hakkaten biz baya bir bakıştık orda ilk defa. ( daha önce onun benim varlıgımdan haberi bile yoktu, platonik gibi bişeydim) Daha sonra biz cafeden kalktık ve arkamızdan gelip tanışmak istedigini söyledi. Gerçekten çok şaşırmıştım. O zamanlar Secret die bir kitap okumuştum. O kitaba göre istedigim şeyi hayalimde hep canlandırdım ve gerçekten oldu. Evrene yolladıgın enerjiye inanıyorum. Birdaha yapmayı tekrar denedim ama başka hiçbirşeye o kadar konsantre olamadım birdaha hayal kurarken :)

evreni yaratan da işleten de Allah değilmidir sonuçta......evren de kin nefreti kabul etmiyor Allah ta öyle....

Ah kızlar bende bir hasta oldum hastanede yatıyorum arkadaş secret kitabı getirmiş okurum diye allahım canım nasıl zeytinyağlı taze fasulye istiyor ama arkadaş ne istersen olurmuş dedi eşim hastaneden aldı apartmana bir girdim heryer taze fasulye kokuyor allahım çok istedim dedim secrettim oldu bütün ona odaklandım dedim ne manyagım heee secrettim tutmadı tazefasulyeyide alt komşum yedi puhaaaaaaaaaa çünkü o pişirmiş

demekki sen secret yaparken kokusuna ağırlık verdin birde yiyişin hayalini kuraydın iyidi

Son düzenleme:
Öyle birşey yaşamadım

Ama daha çok hayatta tercihlerimizin çok önemli olduğunu düşünürüm
İstisnalar hariç
Sürekli evham, vesvese, fitne düşünenler hep kendine eder
Pozitif insanlarsa hep mutludurlar ufacık sorunları büyütmezler mesela

Kitabın konusu hoşuma gitti bende almayı düşünüüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…