- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
Alinti yapmak icin baya bi savastim:) cevabini bekliyordum cunku daha once kisisel gelisim bolumunde mesajlarini gormustum aykut ogut icin.:) inanirmisin o kitabida yarin alicaktim. Hissetmek evet surada yanlisim tam olarak soyledigin gibi ASlinda suan sacmaliyorum ve bilincaltimin ne yapicagini sasirmasi sorun bu:! Hayalimi surekli ruyamda gorurum mesela dun aksam yine gordum:) istedigim ama korktugum birsey normalde. Mesela uzun zamandir dusunuyorum dun biraz afalladin ama dun aksam bana acayip umut verdi:)
Bak önüne koyduğun bir engellin varmış. 'Korku'.
Bu yürekten inanma, hiç kuşku duymama meselesi o kadar güçlü bir şey ki, sen yerinde oturup hiçbir şey yapmasan dahi , önüne geliyor istediğin şey. Aykut Oğut çok şey kazandırır sana eğer anlatıklarını pratiğe dökersen.)
Yoksa okuyup geçmek ve sonra unutmak anlamsız.
Ayrıca bilinçaltı 21 günde bir düşünceyi kabul edermiş, bunu biliyor muydun? :))
Ben hiç yapmadım o uygulamayı ama bunca zaman yaşadıklarıma bakınca, uygulamaya geçildiği vakit çok etkili olacağına sonsuz inancım var.
Videoyu izleyebilirsin. Yapılabilirse, mucizeler yaratır bu.
[video=youtube;XKDblEwmjrE]http://www.youtube.com/watch?v=XKDblEwmjrE[/video]
kızlar secret tamamen boşmuş hatta insanların ümitleriyle oynuyorlar diye dava açılmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?