Evrenden torpilim var...

handesila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
147
13
28
Diğer
Merhaba hanimlar.. Dun konu acmaya calismistim ama sanirim netimde sorun oldugu icin acamamisim. Sizleron yasadiklarinizdan degisik fikirlere ihtiyacim oldugu icin yardin almak istedim... Uzun zamandir hayalini kurdugum hergun standart yatmadan once dusunerek uyududugum bir hayalim vardi... Yer mekan zaman her anini kurardim. Dun cok ilginc bir sekilde ayni hayalimdeki yerde zamanda mekanda bulundum istedigim kisilerle istedigim yerdeydim ama hayalimdeki olayi yasamadim orda. Yani standart olarak ordaydim. Merak ettigim hayalleriniz boyle gerceklesir mi? Bu konuda yasadiklariniz? Basligimin sebebi ise evrenden torpilim var kitabini okuduktan sonra dusundugunu cagirma evrene mesaj ego tarzi seylere endekslendim. Esim bu konulara hic inanmadigindan paylasamadim :)) simdiden tesekkur ederim firsat buldukca yazacagim.

canım birine kırk kere deli dersen delirirmiş..birşeyi de kırk kere çağırırsan gelir belki...bu da benim teorim...

ben insanların aklıma gelen başıma geldi teorilerini destekliyorum.
beynin neyi düşünüyorsa gerçekten de onu çağırıyorsun eylemlerinle.
mesela ilkokul öğretmenin aklına geldikten sonra onunla karşılaşman gibi.
belki sen de onun aklına geldin ve bir şekilde bilinçaltlarınız sizi yakınlaştırdı.
ben buna inanıyorum ama insanların oturduğu yerden evrene mesaj yolluyorum çok zengin olucam tarzı eylemlerini biraz saçma buluyorum.

Kitabı ben de okudum..
Bir arkadaşım önermişti.
Çünkü ben hep bende ki kara baht olduktan sonra..
Ohooo iyisi beni mi bulur kötüyü çekiyorum..
Çookk şanssızım çokk..
Derli başım falan gibi negatif cümleler çok kurardım.
Aslında çok pozitifim gezerim,tozarım içimde sıkıntılarımı yaşar etrafa neşe saçarım.
Ama istediğim ne varsa hep engellerle,kıvrana kıvrana ulaşırım.
Bir sürü dert sıkıntı çekerek..
Onun tadı da başka muhakkak ama insanı yoruyor..
Hani bir şeyi içinden geçirip sahip olan ballı insanlar var ya onlara çok özenirim.

Kitabı okuyunca ben de hoşlanmıştım,baya ilgimi çekti.
Kesin beni bulur diye inandığın için çekiyorsun aslında.
Mantıklı buldum yani..
Ama bir zaman sonra kitabın etkisi azaldı bende tekrar okumak gerek sanırım :9:

Yakın bir arkadaşım bir kartona hayal ettiği ne varsa yapıştırıyor.
Mesela hayalini kurduğu ev etrafına eşyalar giymek istediği gelinlik gibi..
Ve duvarına asmış aynaya bakar gibi oraya bakarak her gün zihninde o hayali
oluşturuyor, ve evrene onun resmini çekip gönderdiğini düşünüyor belli mi olur
belki olur zararı yok denemesi bedava..:34:

ben enerjiye inanıyorum fakat ben evimde oturayım isteklerim için enerji yollayayım da herşey gerçekleşsin harika bi hayatım olsun tarzında ki düşünceleri tabi ki saçma buluyorum :) fakat benim bir çok kez başıma gelmiştir herkes de düşünürse yaşadığı örnekler bulabilir ben hem enerjiyle iyi ve kötününde çağrıldığına,kimi zaman da bazı şeylerin hissedebilineceğine inanıyorum doğaüstü bi yetenekten falanda bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın çakra dediğimiz bi olay var ve bazı kişilerin 6.hisleri yüksektir.bende hisleri kuvvetli üstelikte şanslı birisiyimdir iyi düşünürsek iyi olur bütün arkadaşlarıma her zamanda tavsiye ettiğim çok basit ama gerçek bir yöntemdir

Telefondan girdigim icin alinti yapmak istemedim. Cevaplar icin tesekkur ederim. Onun disinda yasadigim cok farkliydi butun gun dusundum. Ben o ani o yeri her gun sasmadan hayal ederdim konusulacak seylere kadar. Oraya gittim istedigim vakit saat kisiler ama hayalim kuru kuruya gitmek degildi yasanilacak seyleride dusunmustum bilemiyorum belkide sadece tesaduf... Bu arada bende zengin olma hayali kurup zengin olabilcegime inanmiyorum sacma buluyorum ama bu tarz olaylarda beni cekiyor iyice kafam karisinca fikirlerinizi istedim:)

Kitabi okumadim ama kisi bazinda bana da olur arasira. Özellikle nedense hoslandigim kisilerde olmustur bu olay. Mesela bir kac gün o sahis ile okul bahcesinde karsilasacagimi hayal ederim, ya da ne bileyim bir restoranda vs. Cok acayip ama gerceklesir. Ben bile sonradan bu nasil oldu diye saatlerce düsünürüm. Ya da mesela uzun süre görmedigim ama aklima takilan bir arkadasim olur günlerce acaba ne yapiyor diye düsünürüm, olur olmadik bir yerde büyük bir tesadüfle karsilasirim.... :)

Bir kere söyle olmustu, hoslandigim kisiyi uzun süre görmemistim, bir yandan da sürekli düsünüyordum, bir gün eve dönerken ah keske o kapidan ciksa tam su noktada karsilassak falan diye hayal kurarken, gercekten de hayal ettigim noktada karsilasmistik. Ben uzun süre beynimin bu oyununa cok takilmistim.

Ben adamın rüyasına neyim giriyorum,istediğim saatte uykusundan uyandırıyorum falan.:12:
Ama Evren'i tanımam,dua ediyorum sadece..:nazar:

bende o kitabı yeni bitirdim sayılır...bak ne anlatıcam....
cumartesi günü sınavım vardı... hiççç çalışmadım hemde hiçççç....ama garip bi şekilde ben bu sınavları geçiem diye içimden hep düşünüyordum
hatta eşim kızıyordu bana bak hiç çalışmadın ne yapacaksın şimdi diye...:ssz:
sınava girdim..aradan 5 dakka sonra öğretmenler hepimize yardım etti :27::27::27:soruların çoğunu onlar yaptı biz sadece işaretledik :52::52::52:
yani düşünce gücü ile o sınıfa denk geldiğime inanyorum...

bende o kitabı yeni bitirdim sayılır...bak ne anlatıcam....
cumartesi günü sınavım vardı... hiççç çalışmadım hemde hiçççç....ama garip bi şekilde ben bu sınavları geçiem diye içimden hep düşünüyordum
hatta eşim kızıyordu bana bak hiç çalışmadın ne yapacaksın şimdi diye...:ssz:
sınava girdim..aradan 5 dakka sonra öğretmenler hepimize yardım etti :27::27::27:soruların çoğunu onlar yaptı biz sadece işaretledik :52::52::52:
yani düşünce gücü ile o sınıfa denk geldiğime inanyorum...

ve sen de bunu buradan tüm Türkiye'ye ilan mı ediyorsun :27:

Ben birşeyi çok istersem olacağına inanıyorum, oluyor da zaten.. ama Lale'nin dediği gibi Evren'den değil de dualarımla torpilli olayım ben :34:

bende bu kitabı 2 günde bitirdim. çok moda girmiştim kesin gireceğim dediğim bir iş vardı görüşmeye bile çağırmadılar halbuki çok inanmıştım niye olmadı ya???

ben iyi düşün,iyi olsun düşüncesindeyim.kimse ve hiçbir şey hakkında kötü düşünmem,her şeyin iyi tarafını görmeye çalışırım.pişmanlikta yaşamadım bu konuda hiç:34:

kitabi okumadim ama tahmin edebiliyorum
suna inaniyorum
eger birseyi gercekten istersen ve bütün enerjinle ona odaklanirsan kesinlikle oluyor
hayatim boyunca defalarca yasadim
dua etmekte icindek güclü enerjiyi uzaya yollamak bence
ve birsekilde dönüp seni buluyor
iyi kalpli olmakta önemli
iyi kalpli insanlar mutlaka birsekilde istediklerine ulasiyorlar
cünkü iyi kalpli insanlar pozitif enerji yayiyorlar

ben mesela :)

Ben direk evreni yaratandan istiyorum. Araya adam sokmayı sevmem de. :16:

Mesajlarınız Evren'e değil de, Allah'a gidiyor olmasın?

Benim de yaşadığım böyle şeyler oldu, ama bunları hep kabul edilen duam olarak gördüm. Dua etmemiştim, sadece hayal etmiştim, ama oldu. Hani bazı vakitler varmış duaların geri çevirilmediği, belki tam da o vakitlerde geçiriyoruzdur içimizden?

Kim bilir...:34:

kitabi okumadim ama tahmin edebiliyorum
suna inaniyorum
eger birseyi gercekten istersen ve bütün enerjinle ona odaklanirsan kesinlikle oluyor
hayatim boyunca defalarca yasadim
dua etmekte icindek güclü enerjiyi uzaya yollamak bence
ve birsekilde dönüp seni buluyor
iyi kalpli olmakta önemli
iyi kalpli insanlar mutlaka birsekilde istediklerine ulasiyorlar
cünkü iyi kalpli insanlar pozitif enerji yayiyorlar

ben mesela :)

sevdiğine kavuşmak da böyle mı sence... ben de iyi kalpli sayılırım:1: yabancı birini seviyorum, görüşmeyi çok istiyoruz, bir türlü görüşemıyoruz, hep bir engel çıkıyor:43: niye böyle oluyor ki...

Back