- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan çok mutlu olsanız aklınıza gelmez diye düşündüm yazdıklarınızı okuyunca bi de hayatınıza bakın bence birlikte olduğunuz insanla mutlu musunuz ?Hayatınıza birini sokabildiyseniz demekki aşkınızdan değil yaptığınız takıntıdan geliyor aklınıza.
Ve aldatmak için illa biriyle olmanıza gerek yok. Hergün başka bir adamı düşünürkende sevgilinize ihanet ediyorsunuz bence :/
Bir zamanlar cok ama cok sevdigim ilk elini tuttugum dokundugum gordugum bildigim bir kisi vardi. Ayrildik goturemedik olmadi 20 yasindaydik.
Cok agladim cok uzuldum kahroldum ayrilinca.Bazi problemler dolayısıyla hep aileler kabul etmez dedim ve asamayacagız sandim oysa cok buyuk seyler degılmıs
Neyse ayrildiktan sonra donus yapmadim. Ve seneler sonra benim hayatimda baska biri varken ona alismaya calisirken bir mesaj geldi telefonuma. o kisi bana mesaj atmis farkli sehirlerdeydik ve askerdeyken yolladigim mektuptan adresi alip evimi bulmus.sabaha kadar arabada mahallede beklemis ben sabah gordum mesaji. Gorusmek istedigini soledi yillar sonra ben sok oldum evimi bulmus kapımda bide arabayla panik oldum dedim git biri gorucek.Neyse uzaklasti Ve bir yerde bekledıgını soyledı.Dusundum baska bi hayat kurmaya calisyorum ama tam unutamadim gorussem biliorum basliyacak gitmedim .Ve bayagi bekledıkten sonra dondu yasadıgı sehre.
Birkac kere daha aradi birkac ay sonra agladi dedi deniyorum olmuyor baskasi sen nasil yapiorsun.hep sogukkanli sekilde unuttugumu soledim ümidini kessin diye.Unuttm evet kismen yoksa hayatima nasil baskasini alicam ama bitmeyen bişilerde vardi hala. Neyse bu aramayi birakti zaten ben numarami deigiştirdim.
2 yil snra yani gecen yil bu surekli ruyama giriyordu ve hep bana yardim et diyordu hep bole mutsuz benden yardim bekliyor falan . Ortak arkadaslarlada artık gorusmuyoruz umarım buyuk bır derdı yoktur dıye dusundum.
O ara tesaduf facebookta diger kutusuna baktim bu mesaj yollamis.normalde facebook falan kullanmiyordu.Ve uzunca bir mesaj benim kiymetimi bilemegini keske sole olsaydi bole olsaydi mutsuz oldugunu ve benim sevgimi olene kadar tasiyacagini ona aldigim hediyelerin yazdigim mektupların resimlerimizin hepsinin durdugunu yazmıs.Ve sonuna nisanlandıgını yazmis ve hakkını helal et demis. Yani bildiğin seni severken bsakasıyla nisandım yazmis.Yine sok oldum. Bende dayanamadim yazdim birseyler. Bida yazmasin diye utanmiomusun nisanlanmissim yazik deilmi kiza falan yazdım.Ama cok uzuldm yazdiklarina.Şuan 1 yıllık evli
Neyse gecenın bir yarısı ingilizce calisayim dedim cok kullanmadigim dosyaya ingilizce notu koymustum busuru evrak. onun yolladigi mektupta orda bi yerdeydi ayrıldıktan sonra cesaret edip acmadım bakmadım ole kaldi senelerce icinde. Ve bu gece dustu dosyanin arasindan cok kotu oldum.Ama aklima geldıkce uzuluyrm belkide evlndgini yediremiyorum. Bazen vicdan yapıyorum ya benım yuzumden mutlu degılse benı unutamadıgı soylemıstı dıyorum
Boyle sacma bi hal. Benim durumumda olan varmi nasil astilar bu durumu.hayatimda olan insanada haksızlik etmek istmiyorum vicdanim rahat deil ama o kisi gelio aklima bazen hani keskelerle degıl aslında ama cocukca duygulardı belkı ilk sevdıgım ınsan oldugu ıcın oyle
Bir kadın geçmişindeki adam için keşke diye düşünüyorsa unutamamıştır.
Unuttuğu insan ise aklına geldiğinde iğrenirsin ben bununla nasıl böyle şeyler yaşadım dersin. Bence bu böyledir. Siz zaten hiç unutamamışsınız gibi geldi bana. Ve o da sizi unutamayıp başka bir kadınla evlendiyse bu onun öküzlüğü. Yani sizi alakadar etmez kendinizi suçlamanıza gerek yok bu noktada.
bunu size sataşmak için yazmıyorum
anlattığınız hikayede...adını koyamadığım birşey var
InFlames 'e katılıyorum. eğer bir insanı, gittiğiniz mekanları,resimleri gördüğünüzde vb. hüzünleniyor veya duygulanıyorsanız ya unutamamışsınızdır ya da o insana acıyorsunuzdur. sizin durumunuzda acıma olmadığına göre unutamamışsınız.
ilk başlarda çok sevdiğiniz halde yok yere ayrılıyorsunuz ki normalde o yaşlarda insanlar ayrılmamak için debelenir
sonra, o size geliyor, yalvarıyor, bekliyor, içiniz gidiyor, sorunların büyük olmadığını da biliyorsunuz ama yine istemiyorsunuz ama yine acı çekiyorsunuz
sonra bir kez daha geliyor, nişanlandığını öğreniyorsunuz, zorlasanız belki olur (evet hayatınızdaki insanın da kalbini kırmış olursunuz ama konu bu değil), yine reddediyorsunuz ama kahroluyorsunuz
bazı insanlar maalesef "acı çekmeyi" sever. ciddiyim, bu sataşma değil, gerçek birşey
mutluluğun tam ortasında da kalsalar, hüzünlenmek, acı çekmek, ayrılıp barışmak, melankoli çekici gelir onlara
acaba siz "aşkta acı çekmeyi" seviyor olabilir misiniz?
Ya yok ole bir insan degilim kesinlikle aksine cok sen sakrak herseyle mutlu olan bir insanim.bunu size sataşmak için yazmıyorum
anlattığınız hikayede...adını koyamadığım birşey var
InFlames 'e katılıyorum. eğer bir insanı, gittiğiniz mekanları,resimleri gördüğünüzde vb. hüzünleniyor veya duygulanıyorsanız ya unutamamışsınızdır ya da o insana acıyorsunuzdur. sizin durumunuzda acıma olmadığına göre unutamamışsınız.
ilk başlarda çok sevdiğiniz halde yok yere ayrılıyorsunuz ki normalde o yaşlarda insanlar ayrılmamak için debelenir
sonra, o size geliyor, yalvarıyor, bekliyor, içiniz gidiyor, sorunların büyük olmadığını da biliyorsunuz ama yine istemiyorsunuz ama yine acı çekiyorsunuz
sonra bir kez daha geliyor, nişanlandığını öğreniyorsunuz, zorlasanız belki olur (evet hayatınızdaki insanın da kalbini kırmış olursunuz ama konu bu değil), yine reddediyorsunuz ama kahroluyorsunuz
bazı insanlar maalesef "acı çekmeyi" sever. ciddiyim, bu sataşma değil, gerçek birşey
mutluluğun tam ortasında da kalsalar, hüzünlenmek, acı çekmek, ayrılıp barışmak, melankoli çekici gelir onlara
acaba siz "aşkta acı çekmeyi" seviyor olabilir misiniz?
ne olursa olsun hepsini gectim evli bir adam icin üzüldüğünün farkında mısın?ne olursa olsun ne dersen de adam evli artık bir eşi var ki sana kazık atarak da evlenmemis.neyine üzülüp acı cekiyorsun evli adamın,adamı bıcak gibi kestirip atman icin aklından evli olması yeterliydi evli barklı adam icin ask acısı cekilmez cekmemen gerekirYa yok ole bir insan degilim kesinlikle aksine cok sen sakrak herseyle mutlu olan bir insanim.
Ayrildigimizda evet ikimiz sebebtik ama zor bir donemden geciyorduk ben universiteyi birakmistim bolumu sevemedigim için ve yeni universite kazanmak icin ailemin yanina dondum felan. O askerdeydi. Ikimiz birbirimize tam destek olamadik. bunun etkisi ve ailesinin din gorusu sebebi falan birikim vardi ve ilk ayriligimiz degildi.son ayriligimiz. ayrilmak istedigini o söyledi ben bekledim yine doner diye bana 1 yili gectikten sonra tam ben yeni iliskiye basladigimda yine hayatima dahil olmak istedi. Bende kabullenemedim onceki yaptiklarini hep uzaklastim. E simdi neyin derdindesin diyeceksiniz bende bilmiyorum neden tam aklimdan silemedigimi Ve kendimede ayrica sinir oluyorum.
kendimi tam ifade edemiyorum. Ben ole acilar cekmiyorum mutluyum sukrediyorum. ben sadece istyrmki hicbir sekilde aklima gelmesin adi sani mazi. hic yasamamis gibi. Ama belli araliklarla zihnimde oluo. bundan rahatsizimne olursa olsun hepsini gectim evli bir adam icin üzüldüğünün farkında mısın?ne olursa olsun ne dersen de adam evli artık bir eşi var ki sana kazık atarak da evlenmemis.neyine üzülüp acı cekiyorsun evli adamın,adamı bıcak gibi kestirip atman icin aklından evli olması yeterliydi evli barklı adam icin ask acısı cekilmez cekmemen gerekir
Güzelim boşver gitsin.Dert mi arıyorsun.Gençliğin cahilliğin verdiği toylukla yaşamışsınız birşeyler.Bazı erkekler ya sindirmez ya melakolik takılır.Gerçekten deli divane olsaydı seni ne yapar eder kazanırdı.Gerçekten sen deli divane olsaydın kıymaz kabul ederdin.O yüzden evlenmiş.Kimse kimseyi silah zoruyla da evlendirmediğine,kimse de istemediği biriyle öldürseler aynı yatağa girmeyeceğine göre boşveeeeerrrrBir zamanlar cok ama cok sevdigim ilk elini tuttugum dokundugum gordugum bildigim bir kisi vardi. Ayrildik goturemedik olmadi 20 yasindaydik.
Cok agladim cok uzuldum kahroldum ayrilinca.Bazi problemler dolayısıyla hep aileler kabul etmez dedim ve asamayacagız sandim oysa cok buyuk seyler degılmıs
Neyse ayrildiktan sonra donus yapmadim. Ve seneler sonra benim hayatimda baska biri varken ona alismaya calisirken bir mesaj geldi telefonuma. o kisi bana mesaj atmis farkli sehirlerdeydik ve askerdeyken yolladigim mektuptan adresi alip evimi bulmus.sabaha kadar arabada mahallede beklemis ben sabah gordum mesaji. Gorusmek istedigini soledi yillar sonra ben sok oldum evimi bulmus kapımda bide arabayla panik oldum dedim git biri gorucek.Neyse uzaklasti Ve bir yerde bekledıgını soyledı.Dusundum baska bi hayat kurmaya calisyorum ama tam unutamadim gorussem biliorum basliyacak gitmedim .Ve bayagi bekledıkten sonra dondu yasadıgı sehre.
Birkac kere daha aradi birkac ay sonra agladi dedi deniyorum olmuyor baskasi sen nasil yapiorsun.hep sogukkanli sekilde unuttugumu soledim ümidini kessin diye.Unuttm evet kismen yoksa hayatima nasil baskasini alicam ama bitmeyen bişilerde vardi hala. Neyse bu aramayi birakti zaten ben numarami deigiştirdim.
2 yil snra yani gecen yil bu surekli ruyama giriyordu ve hep bana yardim et diyordu hep bole mutsuz benden yardim bekliyor falan . Ortak arkadaslarlada artık gorusmuyoruz umarım buyuk bır derdı yoktur dıye dusundum.
O ara tesaduf facebookta diger kutusuna baktim bu mesaj yollamis.normalde facebook falan kullanmiyordu.Ve uzunca bir mesaj benim kiymetimi bilemegini keske sole olsaydi bole olsaydi mutsuz oldugunu ve benim sevgimi olene kadar tasiyacagini ona aldigim hediyelerin yazdigim mektupların resimlerimizin hepsinin durdugunu yazmıs.Ve sonuna nisanlandıgını yazmis ve hakkını helal et demis. Yani bildiğin seni severken bsakasıyla nisandım yazmis.Yine sok oldum. Bende dayanamadim yazdim birseyler. Bida yazmasin diye utanmiomusun nisanlanmissim yazik deilmi kiza falan yazdım.Ama cok uzuldm yazdiklarina.Şuan 1 yıllık evli
Neyse gecenın bir yarısı ingilizce calisayim dedim cok kullanmadigim dosyaya ingilizce notu koymustum busuru evrak. onun yolladigi mektupta orda bi yerdeydi ayrıldıktan sonra cesaret edip acmadım bakmadım ole kaldi senelerce icinde. Ve bu gece dustu dosyanin arasindan cok kotu oldum.Ama aklima geldıkce uzuluyrm belkide evlndgini yediremiyorum. Bazen vicdan yapıyorum ya benım yuzumden mutlu degılse benı unutamadıgı soylemıstı dıyorum
Boyle sacma bi hal. Benim durumumda olan varmi nasil astilar bu durumu.hayatimda olan insanada haksızlik etmek istmiyorum vicdanim rahat deil ama o kisi gelio aklima bazen hani keskelerle degıl aslında ama cocukca duygulardı belkı ilk sevdıgım ınsan oldugu ıcın oyle