evraklarin arasindan cikan eski mektup

liba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
57
5
35
Bir zamanlar cok ama cok sevdigim ilk elini tuttugum dokundugum gordugum bildigim bir kisi vardi. Ayrildik goturemedik olmadi 20 yasindaydik.

Cok agladim cok uzuldum kahroldum ayrilinca.Bazi problemler dolayısıyla hep aileler kabul etmez dedim ve asamayacagız sandim oysa cok buyuk seyler degılmıs

Neyse ayrildiktan sonra donus yapmadim. Ve seneler sonra benim hayatimda baska biri varken ona alismaya calisirken bir mesaj geldi telefonuma. o kisi bana mesaj atmis farkli sehirlerdeydik ve askerdeyken yolladigim mektuptan adresi alip evimi bulmus.sabaha kadar arabada mahallede beklemis ben sabah gordum mesaji. Gorusmek istedigini soledi yillar sonra ben sok oldum evimi bulmus kapımda bide arabayla panik oldum dedim git biri gorucek.Neyse uzaklasti Ve bir yerde bekledıgını soyledı.Dusundum baska bi hayat kurmaya calisyorum ama tam unutamadim gorussem biliorum basliyacak gitmedim .Ve bayagi bekledıkten sonra dondu yasadıgı sehre.

Birkac kere daha aradi birkac ay sonra agladi dedi deniyorum olmuyor baskasi sen nasil yapiorsun.hep sogukkanli sekilde unuttugumu soledim ümidini kessin diye.Unuttm evet kismen yoksa hayatima nasil baskasini alicam ama bitmeyen bişilerde vardi hala. Neyse bu aramayi birakti zaten ben numarami deigiştirdim.

2 yil snra yani gecen yil bu surekli ruyama giriyordu ve hep bana yardim et diyordu hep bole mutsuz benden yardim bekliyor falan . Ortak arkadaslarlada artık gorusmuyoruz umarım buyuk bır derdı yoktur dıye dusundum.

O ara tesaduf facebookta diger kutusuna baktim bu mesaj yollamis.normalde facebook falan kullanmiyordu.Ve uzunca bir mesaj benim kiymetimi bilemegini keske sole olsaydi bole olsaydi mutsuz oldugunu ve benim sevgimi olene kadar tasiyacagini ona aldigim hediyelerin yazdigim mektupların resimlerimizin hepsinin durdugunu yazmıs.Ve sonuna nisanlandıgını yazmis ve hakkını helal et demis. Yani bildiğin seni severken bsakasıyla nisandım yazmis.Yine sok oldum. Bende dayanamadim yazdim birseyler. Bida yazmasin diye utanmiomusun nisanlanmissim yazik deilmi kiza falan yazdım.Ama cok uzuldm yazdiklarina.Şuan 1 yıllık evli

Neyse gecenın bir yarısı ingilizce calisayim dedim cok kullanmadigim dosyaya ingilizce notu koymustum busuru evrak. onun yolladigi mektupta orda bi yerdeydi ayrıldıktan sonra cesaret edip acmadım bakmadım ole kaldi senelerce icinde. Ve bu gece dustu dosyanin arasindan cok kotu oldum.Ama aklima geldıkce uzuluyrm belkide evlndgini yediremiyorum. Bazen vicdan yapıyorum ya benım yuzumden mutlu degılse benı unutamadıgı soylemıstı dıyorum

Boyle sacma bi hal. Benim durumumda olan varmi nasil astilar bu durumu.hayatimda olan insanada haksızlik etmek istmiyorum vicdanim rahat deil ama o kisi gelio aklima bazen hani keskelerle degıl aslında ama cocukca duygulardı belkı ilk sevdıgım ınsan oldugu ıcın oyle

Son düzenleme:
Evet bncede takinti.cunku isteseydm zmanimda olurdu hayatimda. ya oyle keskelerle aklima glmio. mesela birini ona bnzetyrm Yada brlikte gctgmz yrdn geciom ole gelio. Hani ortak bisilerde gecebilio.daha onceden bole bisi yoktu.evlndktn snra oldu. Ne sacma bi duruma sokuom kndimi :/

Valla başlığı görünce eyvah kocası eski sevgiliden falan kalan bi mektup bulmuş dedim ama öyle değilmiş iyi bari...Canım o seni çoktan unutmuş ki evlenebilmis...sende onu unutup geleceğine baksan iyi olur..Çok mutlu olursun inşallah...Bence sende sevmiyorsun kafan karışmış azıcık,bide hafiften bi kiskanma olmuş hepsi bu....

Yanındaki insanla hayatina bak canım geçmişle uğraşma çok fazla sahip olduklarını da kaybedersin sonra çok uzulursun benden demesi..
O insanla olmamissa bi nedeni vardır mutlaka dört dörtlük biri olsa fırsatın varken donerdin ama donmemissin

e madem bukadar seviyodun yıllardır unutamadın adam sana geldiğinde kapında yattığında neden istemedin?dediğin kadar cok seviyor olsaydın ozaman hayatındaki insanı falan düsünmezdin herseyi brakıp giderdin ona ama istememissin sen onu o da evlenmis,simdi evlendi diye kıymete binmis.Sevdiğinden değil yani baskasının esi olduğu icin kendine yediremiyosun bence önüne bak artık sende.Adam evlenmis yakında cocuğu da olur.Hayatındaki insana da yazık sevgilisi baskasını düsünüyor.Zaten bazılarında vardır bu adamı katiyen kabul etmez süründürür adam nezaman evlense yada sevgili yapsa kıymete biner,bu sefer askından ölür.

konunuzu düzeltir misiniz anlaşılmıyor
anladığım kadarıyla adam evlenince hırs yapmışsınız gibi
ama anladığım kadarıyla tekrar söylüyorum

Yarim kalan bir ask oldugu icin,halen yarasi fazla aci veriyor..kendinde anlamisin aslinda incir cekirdegini doldurmayan sebeplerden ayrildiginizi,e peki bu kacis nedendi..niye bir sans vermedin ki.insan aldatiliyor,siddet goruyor,yinede seviyorsa bir kez daha duzelir umuduyla tekrar basliyor..sen neyden kimden kactin boyle,neden kactin,hemde seve seve..
Gecmis ola artik.adam seni seve seve baska biriyle evlenmis..onu dusunupte simdi hayatinda olan insana haksizlik yapma..ama soylede birsey var ne yazikki,eger zamaninda o cocuga sans verseydin,ve yine olmayacagini anlayip ayrilsaydiniz bile,ne onun icinde senin umudun kalacakti, ne de bu ask senin icin yarim kalan bir ask olacakti..

Evlenebildigine göre bu ılişki çoktan bitmis o mektuplarida yirt at demekki o kişi senin kaderin değilmiş onune bak

Harfleri eksilterek ve kelimeleri değistirerek yazman cok itici olmus.Lütfen konunda düzenleme yap yorum yapılmasını istiyorsa,anlasılır hale getir.Telefonda mesajlasmıyorsun bir topluluğa derdini anlatıyorsun.

Bende hiç anlam veremiyorum çekip gidiyorlar bir açıklama yapmadan sonra aradan 6 yıl geçmiş konuşmak lstemeleri kızımın ilk aşkı gibi , defol git nereye gidersen git , sanıyorlar ki kızlar daha iyi ahlaklı kaliteli ve onu seven insan bulamıyacak sanki bıraktıkları gibi bulacaklar ve kızım faceden silmiş ve cevaplamamış .çok öküzler çok

geçmişe dönüp ah vah etmeyin artık...olan olmuş giden gitmiş...

yazı seklınızı anlayamadım? neden harflerı yutarak yazıyorsunuz? sız zahmet edıp ıkı harfe daha basmıcaksınız dıye bız zahmet mı cekelım? konu acıyorsanız derdınıze derman arıyorsanız acıklayıcı olmak durumundasınız

artık karar verdim.
paragrafsız, eksik harfli, ne dediği anlaşılmayan konuları anlamaya çalışarak kendimi yormayacağım.
düzgün yazmak bu kadar zor olmamalı.

ek olarak, günlük gibi yazmalar ve kaçmalar var. konu açık muhatabı yok.

Adam yapacağını yapmış sizin için
artık pişmanlık duymanın da faydası yok
evlenmesi size dokunmuş hepsi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…