aynen öyle zamanında hic bisekilde adam evlenince kıymete binmis olan bukonunuzu düzeltir misiniz anlaşılmıyor
anladığım kadarıyla adam evlenince hırs yapmışsınız gibi
ama anladığım kadarıyla tekrar söylüyorum
Evlenebildigine göre bu ılişki çoktan bitmis o mektuplarida yirt at demekki o kişi senin kaderin değilmiş onune bakBir zamanlar cok ama cok sevdigim ilk elini tuttugum dokundugum gordugum bildigim bir kisi vardi. Ayrildik goturemedik olmadi 20 yasindaydik. Cok agladim cok uzuldum kahroldum ayrilinca.bazi problmlr dolaysyla hep aileler kabul etmez dedim ve asamicaz sandim oysa suan dsnyrm cok basit seyler.neyse ayrildiktan snra donus yapmadim. Ve seneler sonra bnm hayatimda bska biri varkn ona alismaya calisirken bir mesaj geldi telefonuma. o kisi bna msj atmjs farkli sehirlerdeydik ve askerdeykn yolladigim mektuptan adresi alip evimi bulmis sabaha kdr arabada mahallede beklemis bn sabh grdum msji. Grsmk istedigini soledi yillar sonra bn sok oldum evimi bulmus kapmda bide arabayla panik oldum dedim git biri gorucek. nese uzaklasti dedi bi yerde bkliyrm.dusndum baska bi hayay kurmaya clisyrm ama tam unutamadim gorussem biliorum baslicak gitmdim o yuzdn.ve bayagi bkletkten snra dondu yasadgi sehre.bikac kere daha aradi bikac ay snra agladi dedi deniyorum olmuo baskasi sen nasil yapiosun.hep sogukkanli sekilde unuttugumu soledim ümidini kessin diye.unuttm evet kismn yoksa hayatima nasil baskasini alicam ama bitmeyen bişilerde vardi hala. Neyse bu aramayi birakti zaten bn numarami deistrdim.2 yil snra yani gecen yil bu surekli ruyama girio ve hep bna yardim et dio hep bole mutsuz bndn yardim bklio falan her gun gordm bi ay boyunca.diyorum neden simdi bole oluo bn yeniden hayat kurmya clisyrm.o ata tesaduf facebookta diger kutusuna bktim bu msj yollamis.normlde face fln kullanmiodu.ve uzunca bi msj bnm kiymtini bilemegini keske sole olsaydi bole olsaydi mutsuz oldugunu ve benim sevgimi olene kadar tasiyacagini ona aldigim hediyelerin yazdigim mektuplarn resimlerimizin hepsinin drdugunu msjmis.ve sonuna nisanlandgini yazmis ve hakkını helal et demis.yani bildgn seni sevrkn bskasyla nisandm yazmis.yine sok oldum. Bnde dayanamadim yazdim bisiler. Bida yazmasin die kizdim utanmiomusun nisanlanmissim yazik deilmi kiza fln die.ama cok uzuldm yazdiklarina neyse .Suan evlendi ve 1 yildir evli benimde hayatimda ondan snra basladgm insan var. Hayat ilerlio bisekilde.bugun ingilizce calisayim dedim cok kullanmadigim dosyaya ingilizce notu koymustm busuru evrak. onun yolladigi mktupta orda bi yerdeydi ayrldktan snra cesaret edip yirtamadim ole kldi senelerce icinde. Ve bu gece dstu dsyanin arasindan cok kotu oldum.icimdeki his nebilmiym hayatimda baskasi var bnde mutlu olmaya clisiyorum. Ama aklima gldkce uzuluyrm blkide evlndgini yediremiyrm.onun yasadgi sehre banka snavlri icin gittigimde karsilascm die krkuyrm boyle sacma bi hal gtmio bi turlu. Bnim durumda olan varmi nasil astilar bu durumu.hayatimda olan insanada hkszlik etmk istmyrm vicdanim rahat deil ama hergun o kisi gelio aklima hani keskelerle deil mutlu olur ins ama yinede bnm aklimdan tam silinmio blkide ilk sevdgm insan oldgu için