• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi evolvia bebek mamasi kullanan annisler var mi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

necuss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
4
0
1
35
6 aylik kızıma doktor bu mamayi kahvaltı ve muhallebi yaparken kullan dedi nette yaziyor dedi ama bulamadim. Kullanan var ise yardimci olabilir mi?

ben dün başladım kullanmaya. bebeğim üç aylık. sütüm az olduğu için doğduğundan beri mama veriyorum. golden goat kabız yaptı. bebelac nutrikonfor yeşil kakaya swbep oldu. aptamil conformil kusturdu. aptamil pronutrayı kızım sevmedi. umarım evolvia dan memnun kalırız. şimdilik iyi gibi

ben dün başladım kullanmaya. bebeğim üç aylık. sütüm az olduğu için doğduğundan beri mama veriyorum. golden goat kabız yaptı. bebelac nutrikonfor yeşil kakaya swbep oldu. aptamil conformil kusturdu. aptamil pronutrayı kızım sevmedi. umarım evolvia dan memnun kalırız. şimdilik iyi gibi

Evolvia yi kullanmayin derim köpürme yapıyo ve oda bebekte gaza sebep oluyo sma dene bebegin kucuk daha en iyisi o bence bende sma kullaniyorum evolvia yi aldim bi kez hic memnun kalmadim kusma yapti bebegimde agladi surekli

Evolvia yi kullanmayin derim köpürme yapıyo ve oda bebekte gaza sebep oluyo sma dene bebegin kucuk daha en iyisi o bence bende sma kullaniyorum evolvia yi aldim bi kez hic memnun kalmadim kusma yapti bebegimde agladi surekli
benim bir ayı geçti ve çok şükür memnunum. gaz yapmadı. kaka probşemi de bitti. bebeğim de tadını sevdi. en iyi mama çok göreceli. bebekten bebeğe değişir.

biz normalde hipp kullanıyorduk ama bir kez mama bitti migrosda ve ebebek de yoktu ; en son ebebekten evolvia mama kullanmak zorunda kaldım:ama sorun olmadı.oğlumda severek içti.Zaten gaz sorunu olmayan bir bebekti belki onunla alakalıdır ama gaz sorunu da yaşamadık kabızlık sorunuda.

6 aylik kızıma doktor bu mamayi kahvaltı ve muhallebi yaparken kullan dedi nette yaziyor dedi ama bulamadim. Kullanan var ise yardimci olabilir mi?

benim bir ayı geçti ve çok şükür memnunum. gaz yapmadı. kaka probşemi de bitti. bebeğim de tadını sevdi. en iyi mama çok göreceli. bebekten bebeğe değişir.

Bizde anne sütüyle birlikte mama kullandık. Bir dönem sma kullandım ama kabızlık sorunu yaptı. yaklaşık 2 aydır evolvia kullanıyoruz. çok memnunuz. biraz köpük problemi vardı fakat kolay çözündüğü için çok çalkalama gerekmiyor. benim oğluma yaradı fakat bu bebekten bebeğe değişebilir. bence doktorun söylediği ve bebeğinizin tepkisi önemli olan.
kısaca biz evolviayı sevdik, çok memnunum

İlk defa duydum bu mamayı,özel bir durumda mı kullanılıyor acaba?

Günaydın:)
Ben kızıma. Doğduğundan beri evolvia kullanıyorum çok memnunum şu an üç aylık ve hiç sorun yaşamadım severek de içiyor. Ama arkadaşların dediği gibi en iyi mama bebişin sevdiği mama. Kısmet olursa ben iki numarayı da evolvia alcam. Anne sütü artı mama ile besleniyor yavrum. Hazır olan hiçbir şey iyi değil ama biz en iyisini bulmaya çalışıyoruz.ne yaptıysam artmadı sütüm:( artık kabullendim. Bu mamayı da hastanedeyken ebeler dedi mama almanız gerek sütünüz gelene kadar dediler eczacı da eşime bunu tavsiye etmiş.

Ben Aptamil kullanıyorum. Benim doktorumda Evolvia önerdi. Ancak çok kararsızım, daha önce adını hiç duymadığım bir mama ne yapacağımı bilemiyorum:KK43: Kilo aldırıyor mu?

Ben Aptamil kullanıyorum. Benim doktorumda Evolvia önerdi. Ancak çok kararsızım, daha önce adını hiç duymadığım bir mama ne yapacağımı bilemiyorum:KK43: Kilo aldırıyor mu?
Evet kilo alımı gayet güzel mama daha geçen yıl uretilmeye başlanmış.o yüzden yeni yeni tanınıyor reklamları yeni çıktı face sayfası var ayrıca internet sitesinden de araştırma yapabilirsiniz

Evet kilo alımı gayet güzel mama daha geçen yıl uretilmeye başlanmış.o yüzden yeni yeni tanınıyor reklamları yeni çıktı face sayfası var ayrıca internet sitesinden de araştırma yapabilirsiniz
çok teşekkürler, aldım, bugün deneyeceğim.

çok teşekkürler, aldım, bugün deneyeceğim.
Selam Arkadaşlar,

Dün akşam Evolviayı denedim. Ancak çok kustu, çok korktum. İlk defa bu kadar kustu.
Bu arada doktorumuda değiştirmek istiyorum . Çok detaylı bilgi verm
iyor. Sizlerden dr. önerisi alabilir miyim? İstanbulda oturuyorum.

Selam Arkadaşlar,

Dün akşam Evolviayı denedim. Ancak çok kustu, çok korktum. İlk defa bu kadar kustu.
Bu arada doktorumuda değiştirmek istiyorum . Çok detaylı bilgi verm
iyor. Sizlerden dr. önerisi alabilir miyim? İstanbulda oturuyorum.
Sanırım bu bebekten bebeğe değişiyor hiçbir sorun olmadı bizde

Sanırım bu bebekten bebeğe değişiyor hiçbir sorun olmadı bizde
Arkadaşlar Merhaba,
Bebeğimin doktorunu değiştirmek istiyorum . Çok detaylı bilgi vermi
iyor. Sizlerden dr. önerisi alabilir miyim? İstanbulda oturuyorum. Avrupa ya da Asya da olabilir. Yeterki iyi bir doktor olsun, beni iyice bilgilendirsin.

biz çok mama kullandık. evolvia bize iyi geldi. gaz sorunumuz kalmadı. kabızlıkla ilgili bir problem yaşamadık. kokusu biraz farklı ama o da omega 3 yüksek olduğu içinmiş. benim oğlum çok güzel içti. doktorda önerdiği için, içim rhat rahat kullanıyorum.

Merhaba anneler bende evolvia almayi düşünüyorum daha önce aptamil kullanıyordum ama içinde şeker oranı çok yüksek diyorlar bi arkadaşımız sanovelde çalışıyor organik olduğunu söyledi ama yeni bi mama olduğu için biraz cekiniyorum bgn doktor kontrolumuz var ona da danisip alacağım bebeğim sever mi bilmiyorum bir kere bebelac aldım İçmedi hiç sevmedi bakalım doktorumuz ne diyecek

Merhaba anneler bende evolvia almayi düşünüyorum daha önce aptamil kullanıyordum ama içinde şeker oranı çok yüksek diyorlar bi arkadaşımız sanovelde çalışıyor organik olduğunu söyledi ama yeni bi mama olduğu için biraz cekiniyorum bgn doktor kontrolumuz var ona da danisip alacağım bebeğim sever mi bilmiyorum bir kere bebelac aldım İçmedi hiç sevmedi bakalım doktorumuz ne diyecek
evolvia yı genelde seviyor bebekler canım. ben çok mama denedim evolvia da kaldım :)

Back