Kimse evolvia kullanmıyor sanırım
Similac Kabızlık yaptığı için değiştirdim ben İspanya menşei mamalarda katkı maddesi olmuyormuş, bir ara gölden goat denedim TADI baya anne sütüne benziyor.Bu arada senin bu zamana kadar Evolvia ile ilgili edindigin baskaca tecrube veya bilgi varsa paylasirsan sevinim.
canım doğduğunda ben de golden goat verdim iki ay. severek içiyordu. ama kabızlık yaptı benim bebeğime. evolvia ile böyle bir sorun yok çok şükür. gerçekten güzel bir mama. bebeğinde kaka ile sıkıntı yaşarsan aklında olsun diye söylüyorum. ama golden goat da çok besleyici bir mama kesinlikle.Merhaba ben kuzuma doğduğundan beri evolvia kullanıyorum tesadüfen Almıştık eczacı tavsiye etmiş. Hiç sorun yaşamadık. Kabızlık, ishal,gaz..Sonra hep buna devam ettik kuzum da severek içiyor. Ben bir haftadır akşam yatarken golden goat1 veriyorum keçi sütlü olduğu için. Hem damak tadı zenginlessin hem de bikmasin diye. Onda da bir sorun yaşamadım. Her ikisinden de memnunum. Facebook sayfası var ben bakıyorum memnun kalmayan hiç yok nerdeyse.reklam filmi yapmışlar istek üzerine.yoksa hiç reklam falan düşünmüyorlarmis. İnşallah marketlere düşmez bu mama ben hrm mail attım hem mesaj. Siz de atın market ortamına dusurmesinler.
Ya iki gündür kaka yapmadı ama mamayı vermeye baslayali bir haftayı gecti ve de sadece akşam veriyorum pazartesi aşı oldu acaba yan etki mi yoksa golden goattanmicanım doğduğunda ben de golden goat verdim iki ay. severek içiyordu. ama kabızlık yaptı benim bebeğime. evolvia ile böyle bir sorun yok çok şükür. gerçekten güzel bir mama. bebeğinde kaka ile sıkıntı yaşarsan aklında olsun diye söylüyorum. ama golden goat da çok besleyici bir mama kesinlikle.
emin olmak için bir süre daha golden goat devam edip bakabilirsin. aşıdan ise kabızlık devam etmez. mamadan ise anlaşılır zaten. belki de sadece bir tesadüf. çünkü çok olmamış daha başlayalı golden goatYa iki gündür kaka yapmadı ama mamayı vermeye baslayali bir haftayı gecti ve de sadece akşam veriyorum pazartesi aşı oldu acaba yan etki mi yoksa golden goattanmi
Evet 10 gündür falan veriyorum. Kabız olunca bebişin kakası Parça parça mı oluyor biraz da kuru. Çünkü doktor bize kaka yapmamakla yapamamak aynı şey değil kaka yapmadı diye hemen kabızlık teşhisi koyulmaz diyo bakalım benimki yarın yapacak mı yapacaksa da nasıl yapacak çok merak ediyorumemin olmak için bir süre daha golden goat devam edip bakabilirsin. aşıdan ise kabızlık devam etmez. mamadan ise anlaşılır zaten. belki de sadece bir tesadüf. çünkü çok olmamış daha başlayalı golden goat
hımm o zaman şöyle söyleyeyim sizin doktora göre ben kabızlığı yanlış ifade etmiş oluyorum. benim bebeğim kaka yapmazdı 3-4 gün. zeytinyağı su rezene ne verdiysek fayda etmedi. ama dört gün sonra yaptığı kaka sert değildi mesela. parça parça değildi. sadece şişkinlik huzursuzluk oldu kaka yapmadığı için. asıl kabızlık sert kaka galiba. bizim öyle değildi.Evet 10 gündür falan veriyorum. Kabız olunca bebişin kakası Parça parça mı oluyor biraz da kuru. Çünkü doktor bize kaka yapmamakla yapamamak aynı şey değil kaka yapmadı diye hemen kabızlık teşhisi koyulmaz diyo bakalım benimki yarın yapacak mı yapacaksa da nasıl yapacak çok merak ediyorum
Evet sert oluyormus ve de kuru oluyormuşhımm o zaman şöyle söyleyeyim sizin doktora göre ben kabızlığı yanlış ifade etmiş oluyorum. benim bebeğim kaka yapmazdı 3-4 gün. zeytinyağı su rezene ne verdiysek fayda etmedi. ama dört gün sonra yaptığı kaka sert değildi mesela. parça parça değildi. sadece şişkinlik huzursuzluk oldu kaka yapmadığı için. asıl kabızlık sert kaka galiba. bizim öyle değildi.
Ben kullanıyorum 3 aydır. Gayet iyi bir mama. Ben hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hoş benim kızım sıkıntısız.Ayrıca başka bir arkadasimada tavsiyede bulundum. onun bebeği biraz zor.Hangi manayı denediyse olmadı. Kilo almadı sürekli şişkinlik ve kabızlık. İsrarim sonucu evolvia kullanıyor şu an oda çok memnun. Ayrıca manada şeker ve gdo olmadığını ogrenince içim dahada rahatladiKimse evolvia kullanmıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?