• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Evolvia 1 numara kullanan var mı?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Bademella

Anne
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
1.093
188
333
39
istanbul
Kızlar selam,
Doğumdan beri Similac kullanıyordum bebek için ama kabız ve gaz yapıyor gibime geldi Evolvia mamayı denedim. 1 haftadır kullanıyoruz ve 3 günde 1 kaka yapabiliyor artık. Allah'a şükür de kolik ağrıları da kesildi bu mamaya başladığımızdan beri.

Başka kullanan var mı? Ve Similac kullanıp bebeği kabız olan kolik olan var mı?

Evolvia dan uzun süre memnun kalan var mo?

Ben de 2 ay kadar similac verdim. Sutum yetmiyordu takviye olarak 2.ayda basladim. 4.ayin sonuna kadar similac verdim ama kilo alimi yine cok az oldu. 4.ay icindeyken 380gram aldi sadece. Su an 5.5kilo ortalamanin 1kg altinda. Similacin sanirim tadini sevmedi bizimki. Ben de karni doydu ya da istahsiz diye mama degistirmedim. Cunku Hipp i hele hic sevmemisti. Hipp ten sonra bunu biraz icinde heh bunu sevdi diye dusunduk.
Gecenlerde similacta gdo bulundugunu duydum. Eczaci da Evolvia yi icerigi bunun daha zengin ve dogal diye tavsiye edince aldim. Simdi gaaayet guzel iciyor mamasini. 4 gundur icmesine ragmen sanki yanaklari biraz topladi. Similacta kabizlik veya gaz gibi bi sorun hic olmadi. Her gun de kakasini yapar ama dun yapmadi. Bu arada kilosu dusuk diye 4 aylik olmasina ragmen ek gidaya da basladi doktor. Eger kabizsa ek gidadan mi mamadan mi bunu bilemicez ama Evolvia prebiyotik ve probiyotikler iceriyormus. Sanmiyorum mamadan oldugunu. Gaz yapmadi ama bunu diyebilirim. Bunlarin disinda ben de arastiriyorum ama nette hic yorum yok. Biraz da yabancı forumlara bakacağım.

Bu arada senin bu zamana kadar Evolvia ile ilgili edindigin baskaca tecrube veya bilgi varsa paylasirsan sevinim.
Similac Kabızlık yaptığı için değiştirdim ben İspanya menşei mamalarda katkı maddesi olmuyormuş, bir ara gölden goat denedim TADI baya anne sütüne benziyor.
Ama evolvia veriyorum bızlık sorunu geçti ve rahat gaz çıkarıyor

Merhaba,
Evolvia yı bebeim için kullanıyrm.çokk memnun kaldk. doktorumuz önermişti. önceki mamada sorun yaşamıştık. ama bu sorun çıkarmadı. ben tavsiye ederim.

Merhaba ben kuzuma doğduğundan beri evolvia kullanıyorum tesadüfen Almıştık eczacı tavsiye etmiş. Hiç sorun yaşamadık. Kabızlık, ishal,gaz..:nazar:Sonra hep buna devam ettik kuzum da severek içiyor. Ben bir haftadır akşam yatarken golden goat1 veriyorum keçi sütlü olduğu için. Hem damak tadı zenginlessin hem de bikmasin diye. Onda da bir sorun yaşamadım. :nazar::KK76:Her ikisinden de memnunum. Facebook sayfası var ben bakıyorum memnun kalmayan hiç yok nerdeyse.reklam filmi yapmışlar istek üzerine.yoksa hiç reklam falan düşünmüyorlarmis. İnşallah marketlere düşmez bu mama ben hrm mail attım hem mesaj. Siz de atın market ortamına dusurmesinler.:KK37:

Merhaba ben kuzuma doğduğundan beri evolvia kullanıyorum tesadüfen Almıştık eczacı tavsiye etmiş. Hiç sorun yaşamadık. Kabızlık, ishal,gaz..:nazar:Sonra hep buna devam ettik kuzum da severek içiyor. Ben bir haftadır akşam yatarken golden goat1 veriyorum keçi sütlü olduğu için. Hem damak tadı zenginlessin hem de bikmasin diye. Onda da bir sorun yaşamadım. :nazar::KK76:Her ikisinden de memnunum. Facebook sayfası var ben bakıyorum memnun kalmayan hiç yok nerdeyse.reklam filmi yapmışlar istek üzerine.yoksa hiç reklam falan düşünmüyorlarmis. İnşallah marketlere düşmez bu mama ben hrm mail attım hem mesaj. Siz de atın market ortamına dusurmesinler.:KK37:
canım doğduğunda ben de golden goat verdim iki ay. severek içiyordu. ama kabızlık yaptı benim bebeğime. evolvia ile böyle bir sorun yok çok şükür. gerçekten güzel bir mama. bebeğinde kaka ile sıkıntı yaşarsan aklında olsun diye söylüyorum. ama golden goat da çok besleyici bir mama kesinlikle.

canım doğduğunda ben de golden goat verdim iki ay. severek içiyordu. ama kabızlık yaptı benim bebeğime. evolvia ile böyle bir sorun yok çok şükür. gerçekten güzel bir mama. bebeğinde kaka ile sıkıntı yaşarsan aklında olsun diye söylüyorum. ama golden goat da çok besleyici bir mama kesinlikle.
Ya iki gündür kaka yapmadı ama mamayı vermeye baslayali bir haftayı gecti ve de sadece akşam veriyorum pazartesi aşı oldu acaba yan etki mi yoksa golden goattanmi

Ya iki gündür kaka yapmadı ama mamayı vermeye baslayali bir haftayı gecti ve de sadece akşam veriyorum pazartesi aşı oldu acaba yan etki mi yoksa golden goattanmi
emin olmak için bir süre daha golden goat devam edip bakabilirsin. aşıdan ise kabızlık devam etmez. mamadan ise anlaşılır zaten. belki de sadece bir tesadüf. çünkü çok olmamış daha başlayalı golden goat

emin olmak için bir süre daha golden goat devam edip bakabilirsin. aşıdan ise kabızlık devam etmez. mamadan ise anlaşılır zaten. belki de sadece bir tesadüf. çünkü çok olmamış daha başlayalı golden goat
Evet 10 gündür falan veriyorum. Kabız olunca bebişin kakası Parça parça mı oluyor biraz da kuru. Çünkü doktor bize kaka yapmamakla yapamamak aynı şey değil kaka yapmadı diye hemen kabızlık teşhisi koyulmaz diyo bakalım benimki yarın yapacak mı yapacaksa da nasıl yapacak çok merak ediyorum:KK17::KK17::KK17:

Evet 10 gündür falan veriyorum. Kabız olunca bebişin kakası Parça parça mı oluyor biraz da kuru. Çünkü doktor bize kaka yapmamakla yapamamak aynı şey değil kaka yapmadı diye hemen kabızlık teşhisi koyulmaz diyo bakalım benimki yarın yapacak mı yapacaksa da nasıl yapacak çok merak ediyorum:KK17::KK17::KK17:
hımm o zaman şöyle söyleyeyim sizin doktora göre ben kabızlığı yanlış ifade etmiş oluyorum. benim bebeğim kaka yapmazdı 3-4 gün. zeytinyağı su rezene ne verdiysek fayda etmedi. ama dört gün sonra yaptığı kaka sert değildi mesela. parça parça değildi. sadece şişkinlik huzursuzluk oldu kaka yapmadığı için. asıl kabızlık sert kaka galiba. bizim öyle değildi.

hımm o zaman şöyle söyleyeyim sizin doktora göre ben kabızlığı yanlış ifade etmiş oluyorum. benim bebeğim kaka yapmazdı 3-4 gün. zeytinyağı su rezene ne verdiysek fayda etmedi. ama dört gün sonra yaptığı kaka sert değildi mesela. parça parça değildi. sadece şişkinlik huzursuzluk oldu kaka yapmadığı için. asıl kabızlık sert kaka galiba. bizim öyle değildi.
Evet sert oluyormus ve de kuru oluyormuş

Ben de Golden goat kullanıyordum çok fena kabızdı kızım kaşık kaşık z.yagi kullandım fayda görmedik 2 aydır evolvia kullanıyoruz kabızlık bitti çok şükür en iyi mama bu diyebilirim her yönden ama gazdan birtürlü kurtulamadık nedense 10 aylık olduk kızlar sormak isterim gazdan kusulurmu.yavrum sabahları öğlene kadar beslenemiyor ne yapsam yemiyor çözemedim

Kimse evolvia kullanmıyor sanırım
Ben kullanıyorum 3 aydır. Gayet iyi bir mama. Ben hiçbir sıkıntı yaşamadım. Hoş benim kızım sıkıntısız.Ayrıca başka bir arkadasimada tavsiyede bulundum. onun bebeği biraz zor.Hangi manayı denediyse olmadı. Kilo almadı sürekli şişkinlik ve kabızlık. İsrarim sonucu evolvia kullanıyor şu an oda çok memnun. Ayrıca manada şeker ve gdo olmadığını ogrenince içim dahada rahatladi

Doktorumuzun tavsiyesi üzerine anne sütüne ek olarak kullanmaya başladık. 1aydır kullanıyoruz memnun kaldık tavsiye ederiz.

Merhaba..5.5 aylik bebegim sutum yeterli olmsdigi icin mamaya gectim fakst kabiz yapti..birkac cesit mama kullandim..evolvia kabiz yspmiyorsa almayi dusunuyorum..evolvia kullanipta bebegi kabiz olan var mi acaba

Bende similactan önce evolvia kullanıyordum aslında gayet de memnundum hiç bir sorun yaşamamıstık eczacı önerdiģi ivin similaca gećtik. Daha iyi oldugunu soyledi. Oda iyi geldi çok şükür. Ben similac ı daha güvenilir buluyorum.

Bebekse gold kullanıyordum evolvia yı çok övdüler onu aldım 1 hafta olmadı kızım aşırı ishal oldu. Neyle başladıysanız onunla devam edin

Back