- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 34
- Konu Sahibi cillibombom
-
evliyim, bir de çocuğumuz var rabbim bağışlarsa..27 yaşındayım..üniversite hep hayalimdi..
ama hayal olarak bırakmadım içimde..rabbimin de nasibiyle aöf ilahiyat okuyorum şuan..şükürler olsun...
zor mu dersen, kolay değil ama zor da değil derim..tabi istemek önemli...
insan istedikten sonra, hele ki bir kadın isterse allahın izni ile yapamayacağı şey yoktur...
Kolay olmadi ama çok zor da degildi. Teşekkürler:)
maşallah ne güzel, sizin gibi azimli kadınları gördükçe cesaretim artıyor nişanlım hep evlilik okumana engel değil derdi ama ailem evlilik her şeyi kısıtlar vs vs vs dediği için ben korkuordum sizin gibi azimli başarmış insanları gördükçe cesaretim artıyor
Canim bende varim isletme mezunuyum isletme örgun egitimdi bekardim evlendim mezun olunca 2 sene calistim isim sabah 6 aksam 8 de bitiyordu sonra a.o.f sosyoloji okuyorum 3.sinifim 2 cocugum var derslerim cok iyi degil ama gidiyor evlenince olmaz diye birsey yok ehliyetimide mesela bebegim 1 aylikti aldim sonra alakasiz ama 43 kilo verdim kendimi ovmek icin yazmiyorum insan isteyince hersey oluyor onu gostermek icin yaziyorum yani mumkun zor ama mumkun..
Maşallah canım. ..kiloyu ne kadar zamanda verdin hamile ve çok kilo alan biri olarak merak ettim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben nişanlı iken üniversiteyi kazandım yerleştirme sonucu geldiğinde 1 haftalık evliydim.Yani biraz zor oldu canım ev,okul,staj,misafir ağırlama.4. sınıfta kızıma hamileydim staja karnım burnumda gittim mezun oldum 3 hafta kızım dünyaya geldi.Başarılır canım ama evliliğimin,hamileliğimin tadını çıkaramadım.Zor günlerdi yani yıpranma payı yüksek sonra kpss belası ile uğraştım kızımı kreşe bırak dershaneye git çok sıkıntılıydı kızıma yeteri kadar zaman ayırmadım.Şu son 2 senedir huzurluyum hayatta artık ders yüzü görmek istemiyorum.Gözünü korkutmayayım canım ama zor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?