Evliyken okumak ne kadar mümkün?

evlenilir fakat kadından kadına fark vardır cunku evlılık buyuk sorumluluk o yuzden her yiğidin harcı değildir diyelim

Neden olmasın?
İstemek ve azmetmek önemli...
Benim üniversiteden bir arkadaşım 2. sınıfın sonunda evlendi.
2 seneyi de evli olarak gayet de başarılı geçirdi.
Meslek sahibi oldu...
Tamamen azim işi.

gayet mümkün...

benim yengem okurken evlendi dayımla, üniversiteyi bitirdi bir de üstüne yüksek lisans yaptı iki çocukla beraber

evet mumkun evlendıgımızde eşim de ben de okuyorduk evımıze tv almadık pcmiz

kitaplarımız kütüphane odamız vardı yemek yer ders calısırdık :)

üstelık ıkımızde de ıse gıdıyorduk yanı ama heposini toparlayıp kotarıyorduk :)

hamılelık de gecırdım hamıleyken sınavlara da gırdım hersey oluyo :)

Son düzenleme:
insan istedikten sonra herşeyi yapabilir bence. eşinde destekliyorsa gayet güzel yürütebilirsin. yeter ki okulu bitirip mesleğini eline almaktan vazgeçme

ayyy ne güzel şuan heveslendim gercekten.Okurken evlenilmez mantıgı cok uzuyo benı nişanlımda amerikada okudu o bitirdi ama benım devam ediyo.Her konuda bana yardımcı bi insan okumam için de elinden geleni yapıp bana çok destek oluyo inşallah başarabilirim ama çok korkuyorum.Maddi sıkıntımız da yok çok şükür.

kişiden kişiye değişir ben hem iş hem evi zor götürüyorum mesela zaman zaman bunalıyorum kendınde o gücü buluyorsan basarabılırsın tabıkı

herşey güzel görünüyor maşallah yaparsın korkma yapabilen bir sürü insan var arkadaşlarda yazmışlar örneklerini zaten. Allah hayırlısını versin mutlu olursun inşallah
:130:

benimde kuzenim ana okulu öğretmenliği okuyodu 3. sınıfta evlendi son iki sınıfı evliyken okudu.
son senesinde çocuğuda oldu okulu bitirdi ama kpssde başarılı olamadı.
eşi çok destek oldu kpss kursalarınada gidio ama çocuk olunca zorlandı biraz..
diğer arkadaşlara katlyrm insan isterse herşey olabilir.
hem istemek başarmanın yarısıdır

ben ankarada oturuyorum.üniversite sınavlarına hazırlanırken dersaneye gidiyordum.
dersanede bi kız vardı Gazide iibf de okuyordu,3.sınıfı bitirmiş,evlenmişti,yani son senesini evli geçirdi.
bütün sene kızla sohbet etme şansımız olmuştu.
kızın eşi doktordu ve eğitime çok önem veriyordu.
düşünsene...hem son senesini okuyordu ünide hem öss ye hazırlanıyor.hedefi hukuk okumaktı.
eşi sonuna kadar destek çıktı.
eğitim döneminin 2.döneminde inanamayacaksın ama,o kız hem hamileydi,hem ehliyete yazılmıştı, hem öss ye hazırlanıyordu hemde üniyi 1. olarak bitirmişti...
öss ye girdi istedği puanı alamadı,çocuğu oldu.ama o yılmadı.sonradan öğrendimki,eşi öğretmen olmasını çok istiyormuş,geçen sene gazi sınıf öğretmeniliğini kazanmış.
şuan 2. sınıf ve 2 yaşında bir oğlu var,dersleride gayet iyi: ))

ben o zamanlar hayret ederdim o kıza...
ne mi oldu: ))
ben şuan 3.sınıfım ve 1 ay sonra evleniyorum :123:
bende ankarada okuyorum üniyi,nişanlım erzurumda eczacı.o tayin aldıramıyor buraya.ben farabi sistemiyle onun yanına gideceğim ve son senemi atatürk üniversitesinde misafir öğrenci olarak okuyacağım.
nişanlım hemen çocuk istiyor,Rabbimde izin verirse muhtemelen mezun olurken 4 5 aylık hamilede olacağım
eğer ben yıllar önce o kızı tanımamış olsaydım hiçbir şekilde cesaret edemezdim...
ama şimmdi diyorum kendi kendime:''civcivvv çok güzel örnekler var etrafında,onlar yapıyorsa sende yaparsın''diye kendimi daha da cesaretlendiriyorum.
mezun olur olmazda kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum,nişanlım sağolsun çok dikkat ediyor eğitimime,hatta beni tehdit ediyor
''o okul bi uzasın çırparım seni '' :86:
işe girmemede bir o kadar destekçi,maddi koşullarda gayet iyi...o yüzden hiç korkmuyorum şükürler olsun: )

Son düzenleme:
Aöf okuyorum bende, yeni sistemle 2 vize 2 final senede toplam 4 kere sınavım var. Kendi evimizin sorumluluğu + kayınvalideyle altlı-üstlü oturmak ve yeni evli olmak hasebiyle gelen gidenin çokluğundan çok zorlandığım zamanlar oluyor, ama tüm gücümüzle devam inşallah...

ben de neredeyse 3 yıllık evliyim,okurken evlendim,hala okuyorum:) merak etmeyin siz güzel bir şeye niyet edince Allah da isteyince olmazlar oluyor, karşılıklı anlaşabiliyor olmak önemli olan

bende ünv.ye devam edıyorken evlendım.hemde okulum farklı sehırdeydı.çok sùkür geçtı,bıttı..işimde var,eşim de ve evladımda önemli olan üstesınden gelebilecegine inanmak ve e$in destegidir..

Üniverste okurken evlenilir mi?

kuzenim 20 yaşında eylülde evlendi ünide okuyo ama ona kocası çok destek oluyo seni idare edebilecekse harç paralarını ödeye bilecekse neden olmasın ama senin omuzlarına fazla yük biner cnm hem okul hem ev dersler yoğun geçecek ünişde eşinin çok anlayışlı olması lazım

Ben üniversiteyi bitirir bitirmez evlendim. Yükseklisansa başlamak istiyodum, eşim lise mezunu olduğu için biraz çekindim ve zaten de önce çalışmak istediğim için başlamadım. Zamanla eşim (üstelik de süpriz olarak) İngilizce kursu, bilgisayar kursu gibi kurslara gönderdi. aradan 2 sene geçti ve yükseklisansa başladım. evlilik Kişileri daha sorumluluk sahibi yaptığına inanıyorum. Sınıfta herkesten daha çok devam ediyorum, notlarım daha yüksek, ödevlerim herzaman zamanında bitmiş ve eksiksiz. Bu arada yükseklisansa başlayınca çocuk istedik ve ard arda 2 kayıp yaşamama rağmen okulu aksatmadım. Bence eş adayı veya eşi az bile olsa destekleyen herkes okuyabilir ve normalde gösterdiği performansın kat katını gösterebilir. tek sıkıntı sınav zamanlarında yemek yapmak vakit kaybı olduğundan eşinizin yemek yapmayı becerebiliyo olması gerek :) ya da olmadı dışarda yersiniz 2 hafta...

olur tabi neden olmasın ünideyken karnı burnunda sınavlara giren ne kada rkişi görmüştüm ha şu var hem mükemmel bi ev hanımı olup hem mükemmel bi öğrenci olmazsın final zmanları evin temiz olmaz yemeğin olmaz bunları eşin yapar sen ders çalışırsın normal günlerde iyi bi ev hanımı olup sen eşini rahat ettirirsin :) final zmanları için önceden buzluğa herşeyini yapar yapar koyarsın maddi durumun var final zmanları evine kadın alırsın okumakta önemli olan başka bişey daha var eşinin kıskanç olmaması sonuçta sen ünide okuycaksın eşinin anlayışlı olması lazım yoksa bi zman sonra canından bezersin:) allh yaştmasın tabi bide maddi durum harç paranı rahatça ödeyebilcek bi eşin var neden okunmasın ben kamuda çalışıorum evimin temizline kadın gelsin yemekleri hallederim ekonomik durumumda biraz daha iyi olsun ben bi üni daha bitiririm okumak çok zevkli bişe hatta hayalim çocumla öss ye girmek inşallah:)

eger azimliysen hepsi olur canım.. sen derslerın için hırslı ol yeterki..

benım suan okulumu bitirmeme son 1dersım kaldı vizeler acıklandı gecmısım şimdi onumde zorlu bi final var onuda atlatırsam guzelce değmeyın keyfime insallah :18:

hem 1dersımı verıcem,,temmuzda memurluk sınavına girecegım..

insallah hedeflerıme birbir ulaşırım..evlenmek bana engel olmadı hiçbizaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…