ben ankarada oturuyorum.üniversite sınavlarına hazırlanırken dersaneye gidiyordum.
dersanede bi kız vardı Gazide iibf de okuyordu,3.sınıfı bitirmiş,evlenmişti,yani son senesini evli geçirdi.
bütün sene kızla sohbet etme şansımız olmuştu.
kızın eşi doktordu ve eğitime çok önem veriyordu.
düşünsene...hem son senesini okuyordu ünide hem öss ye hazırlanıyor.hedefi hukuk okumaktı.
eşi sonuna kadar destek çıktı.
eğitim döneminin 2.döneminde inanamayacaksın ama,o kız hem hamileydi,hem ehliyete yazılmıştı, hem öss ye hazırlanıyordu hemde üniyi 1. olarak bitirmişti...
öss ye girdi istedği puanı alamadı,çocuğu oldu.ama o yılmadı.sonradan öğrendimki,eşi öğretmen olmasını çok istiyormuş,geçen sene gazi sınıf öğretmeniliğini kazanmış.
şuan 2. sınıf ve 2 yaşında bir oğlu var,dersleride gayet iyi: ))
ben o zamanlar hayret ederdim o kıza...
ne mi oldu: ))
ben şuan 3.sınıfım ve 1 ay sonra evleniyorum :123:
bende ankarada okuyorum üniyi,nişanlım erzurumda eczacı.o tayin aldıramıyor buraya.ben farabi sistemiyle onun yanına gideceğim ve son senemi atatürk üniversitesinde misafir öğrenci olarak okuyacağım.
nişanlım hemen çocuk istiyor,Rabbimde izin verirse muhtemelen mezun olurken 4 5 aylık hamilede olacağım
eğer ben yıllar önce o kızı tanımamış olsaydım hiçbir şekilde cesaret edemezdim...
ama şimmdi diyorum kendi kendime:''civcivvv çok güzel örnekler var etrafında,onlar yapıyorsa sende yaparsın''diye kendimi daha da cesaretlendiriyorum.
mezun olur olmazda kpss ye hazırlanmayı düşünüyorum,nişanlım sağolsun çok dikkat ediyor eğitimime,hatta beni tehdit ediyor
''o okul bi uzasın çırparım seni
'' :86:
işe girmemede bir o kadar destekçi,maddi koşullarda gayet iyi...o yüzden hiç korkmuyorum şükürler olsun: )