- 21 Kasım 2007
- 2.384
- 4.295
- 698
- 39
kızlar ben 7 seans genital bikini ve koltuk altıma lazer yaptırdım....
koltuk altımdan memnunun yüzde 80 gitti diyebilirim geri kalanınıda iğneli ile halledicem...
fakat genital bölgeden hiç memnun deyilim,üst kısım tüylerim inceldi ama hala çok sık vede uzunlar
bu arada alexsandır denilen lazer ile yaptırdım...
genitalde ümidimi kestim tüyler inceldi ama hepsi duruyo,daha ne kadar lazere gidebilirim ki,hem ince tüyü lazer daha zor görüyo...
ten rengimde beyaz deyil bu durumu dahada zorlaştırıyo...
şimdi iğneli yaptırmak istiyorum,zaten dudak üstünü iğneli ile hallediyorum....
genitale iğneli yaptırınca,görüntüsü nasıl olur,eşimden dolayı çekiniyorum...
evliiken yaptıran var mı...bide uyuşturucu iğne ile yaptırmaya düşünüyorum siz nasıl yaptırıyonuz...bu iğnenin sonrasında bi zararı olurmu
kışdan sonra hamile kalmayı planlıyorum,bi türlü bitiremdim şu tüyleriii,hamile kalırsam baya bi ara vermek zorunda kalıcam...
tekrar başa dönmek istemiyorum,hamile kalmadan bitirmek istiyorumm
bıktımmmm bu kıllardaaan yaaaa
koltuk altımdan memnunun yüzde 80 gitti diyebilirim geri kalanınıda iğneli ile halledicem...
fakat genital bölgeden hiç memnun deyilim,üst kısım tüylerim inceldi ama hala çok sık vede uzunlar
bu arada alexsandır denilen lazer ile yaptırdım...
genitalde ümidimi kestim tüyler inceldi ama hepsi duruyo,daha ne kadar lazere gidebilirim ki,hem ince tüyü lazer daha zor görüyo...
ten rengimde beyaz deyil bu durumu dahada zorlaştırıyo...
şimdi iğneli yaptırmak istiyorum,zaten dudak üstünü iğneli ile hallediyorum....
genitale iğneli yaptırınca,görüntüsü nasıl olur,eşimden dolayı çekiniyorum...
evliiken yaptıran var mı...bide uyuşturucu iğne ile yaptırmaya düşünüyorum siz nasıl yaptırıyonuz...bu iğnenin sonrasında bi zararı olurmu
kışdan sonra hamile kalmayı planlıyorum,bi türlü bitiremdim şu tüyleriii,hamile kalırsam baya bi ara vermek zorunda kalıcam...
tekrar başa dönmek istemiyorum,hamile kalmadan bitirmek istiyorumm
bıktımmmm bu kıllardaaan yaaaa