- 29 Haziran 2008
- 32
- 19
-
- Konu Sahibi hayattanem
kadına hakaretler tabi ki doğru bulmuyorum ama onada arka çıkamayız kiasagilamak her zaman daha kolay cünkü.
Cogu aldatilan sonrada "aman cocugum var,oturayim cekeyim" diye bekliyen zihniyettedir eminim...
Kadina hakaretler havada ucusmus..
Kadin zira söylemis zaten pisman oldugunu, ama milletimiz her zaman bir düsene birde ben vurayim cabasinda.O yüzden ülkecenek bir türlü olamadik iste, ham meyve gibi sallanip duruyoruz dalimizda.
Birincisi eşini aldatmissin ikinci gorustugun adam diyorsun ama adam değil ,son olarak Allah seni ıslah eylesin diyorum yaşattigini yaşamadan ölmezsin inşallah.Merhaba kızlar, günlerdir şakın şaşkın gezinirken artık size danışmak istedim. 6 yıllık evli bir kadınım ve eşimle 7 yıldır birlikteyiz ve 4 yaşında bir kızımız var. Evliliğimizden kısa bir süre sonra sorunlar yaşamaya başladık ki genelde hep ailesi yüzünden.Bana zaman zaman şiddet bile uyguladığı halde sustum...Ailesi yurtdışında yaşıyor ama hep ensemizdeler.Çirkin bir kadın değilim gençliğimde çok beğenenim oldu ama uzun süredir özellikle doğmumdan sonra kendimi kötü hissetmeye veremediğim kiloları sorun etmeye başladım.Eşim ne olduysa belki iş yoğunluğundan oldu agresif,sinirli negatif bir adama dönüştü.ne desem kavga ne desem sorun..Bu arada kiloma dikkat etmeye başladım yavaş yavaş kilolarımı veriyorum.fakat bel fıtığım olduğu için ki doğum sonrası oldu çok fazla spor yapamıyorum. İlgisizliğinden yoruldum sürekli mutsuzum ve bunu dile getirdiğim zaman yine kavga ediyoruz. bana önem vermiyor sanki çoğu kez acaba başkasımı var diye şüpelendim bile...Cinsel olarak ise hep beni arzuluyor ama ben sadece cinsellik istemiyorum duygusallık da istiyorum, sevgiyi saygıyı değeri hissetmek istiyorum...
Size anlatmak istediğim se tam bu sırada iş ortamımda çalışan iki-üç günde bir gördüğüm bir adam...İlk tanıştığımızda 'nekadar çekici bir adam' diye düşünmüştüm.Benden 8 yaş büyük ve eşimi ailesini tanıyor..Fakat daha fazlasını hissetmemiştim.Zamanla oturup sohbet etmeye kahve içmeye başladık.Onun yanında mutlu oluyordum.Sohbet konularımız ise yine ailelerimizdi hep veya iş onun 13 yaşında bir kızı var ve eşi hamile...
Derken bir haftalığına eşim yurtdışına çıktı...O gece bana mesaj attı (vardiya işliyor bir boş bir dolu) şakalaştık sonra işi benim ne kadar çekici ve güzel bir kadın olduğuma getirdi.bende teşekkür ettim.bu ilerleyerek bir iki gün sürdü ama sadece mesajla yanlış anlamayın.Beni eşinin kıskandığını falan söyledi.sonra benimle birlikte olmak istediğini arzuladığını.ben ona ilgi duyduğumu itiraf ettim fakat asla eşimi aldatmayacağımı söyledim..Günün sonunu size özetleyim 5-6 gün süren mesajlaşmalar sonunda benimle sadece cinsel olarak birlikte olmak istediğini düşündüm.onu zaten çıkartmaya çalışıyordum aklımdan çünkü eşimi seviyorum ama bu olay aslında evliliğimin ne kadar sorunlu olduğunu hissettirdi bana. o eşini bırakmak istemiyor gece onunla uyumak ama heycanı bende bulmak isdediğini ifade ediyor.En son reddettim ve son verdim mesajlaşmaya.. ama aklımdan çıkartamıyorum ve sürekli kızıyorum kendime 'evlisin,oda evli ve eşi hamile!!'' asla bir kadını üzmem zaten ben...Olay şu ki arkadaşlar peki eşim ne olacak? döndü ve yine kedi köpek gibiyiz.her an kavga her an bağırma ve sövme...üstelik niye güzelleşiyorsun diye kavga ediyor benimle....geldiği gece bile tartıştık...Duygusal bir çıkmazdayım ben asla ve asla eşini aldatacak bir kadın değilim ama duygularım beni yıpratıyor.Diğer adama gelince belli ki o heyecan peşinde boşluklarımdan yarlanmak istiyor belkide....Bana bir daha mesaj atarmı bilmiyorum veya nasıl olur. bugün iş yerime gelecek.Sizce ne yapmalıyım? fikir verirseniz çok sevinirim...
seni kibledim kusuruma bakmayasin emiSenin gibi pislikler yuzunden evinde cocuguna bakan aksam kocasini bekleyen masum kadinlara oluyor olan! Midemi bulandirdin...
Aynen öyle düşündüm ne midesiz bir erkekadam eşim hamile onla olmadığından sen gel bari yamacıma demiş resmen, belki sohbetlerinizde iyi niyetle ailevi sorunlarınızdan bahsettiniz,oda bu açığınızdan sızmaya çalıştı hayatınıza.
Sen kendini temiz yada eşini aldatmamışmı sayıyorsun kendini kandırma çünkü onu ilk gördüğün anda verdiğin tepkiyke sen hataya düşmüşsünne kadınlar var kocadı aldatıp dövüyor yinede baskasına bakmıyor eeee tabi ahlak meselesi.yazık çokk yazıkMerhaba kızlar, günlerdir şakın şaşkın gezinirken artık size danışmak isteddüşmüşsünk evli bir kadınım ve eşimle 7 yıldır birlikteyiz ve 4 yaşında bir kızımız var. Evliliğimizden kısa bir süre sonra sorunlar yaşamaya başladık ki genelde hep ailesi yüzünden.Bana zaman zaman şiddet bile uyguladığı halde sustum...Ailesi yurtdışında yaşıyor ama hep ensemizdeler.Çirkin bir kadın değilim gençliğimde çok beğenenim oldu ama uzun süredir özellikle doğmumdan sonra kendimi kötü hissetmeye veremediğim kiloları sorun etmeye başladım.Eşim ne olduysa belki iş yoğunluğundan oldu agresif,sinirli negatif bir adama dönüştü.ne desem kavga ne desem sorun..Bu arada kiloma dikkat etmeye başladım yavaş yavaş kilolarımı veriyorum.fakat bel fıtığım olduğu için ki doğum sonrası oldu çok fazla spor yapamıyorum. İlgisizliğinden yoruldum sürekli mutsuzum ve bunu dile getirdiğim zaman yine kavga ediyoruz. bana önem vermiyor sanki çoğu kez acaba başkasımı var diye şüpelendim bile...Cinsel olarak ise hep beni arzuluyor ama ben sadece cinsellik istemiyorum duygusallık da istiyorum, sevgiyi saygıyı değeri hissetmek istiyorum...
Size anlatmak istediğim se tam bu sırada iş ortamımda çalışan iki-üç günde bir gördüğüm bir adam...İlk tanıştığımızda 'nekadar çekici bir adam' diye düşünmüştüm.Benden 8 yaş büyük ve eşimi ailesini tanıyor..Fakat daha fazlasını hissetmemiştim.Zamanla oturup sohbet etmeye kahve içmeye başladık.Onun yanında mutlu oluyordum.Sohbet konularımız ise yine ailelerimizdi hep veya iş onun 13 yaşında bir kızı var ve eşi hamile...
Derken bir haftalığına eşim yurtdışına çıktı...O gece bana mesaj attı (vardiya işliyor bir boş bir dolu) şakalaştık sonra işi benim ne kadar çekici ve güzel bir kadın olduğuma getirdi.bende teşekkür ettim.bu ilerleyerek bir iki gün sürdü ama sadece mesajla yanlış anlamayın.Beni eşinin kıskandığını falan söyledi.sonra benimle birlikte olmak istediğini arzuladığını.ben ona ilgi duyduğumu itiraf ettim fakat asla eşimi aldatmayacağımı söyledim..Günün sonunu size özetleyim 5-6 gün süren mesajlaşmalar sonunda benimle sadece cinsel olarak birlikte olmak istediğini düşündüm.onu zaten çıkartmaya çalışıyordum aklımdan çünkü eşimi seviyorum ama bu olay aslında evliliğimin ne kadar sorunlu olduğunu hissettirdi bana. o eşini bırakmak istemiyor gece onunla uyumak ama heycanı bende bulmak isdediğini ifade ediyor.En son reddettim ve son verdim mesajlaşmaya.. ama aklımdan çıkartamıyorum ve sürekli kızıyorum kendime 'evlisin,oda evli ve eşi hamile!!'' asla bir kadını üzmem zaten ben...Olay şu ki arkadaşlar peki eşim ne olacak? döndü ve yine kedi köpek gibiyiz.her an kavga her an bağırma ve sövme...üstelik niye güzelleşiyorsun diye kavga ediyor benimle....geldiği gece bile tartıştık...Duygusal bir çıkmazdayım ben asla ve asla eşini aldatacak bir kadın değilim ama duygularım beni yıpratıyor.Diğer adama gelince belli ki o heyecan peşinde boşluklarımdan yarlanmak istiyor belkide....Bana bir daha mesaj atarmı bilmiyorum veya nasıl olur. bugün iş yerime gelecek.Sizce ne yapmalıyım? fikir verirseniz çok sevinirim...
ne yani kocası ilgisiz diye romantik değil diye bir çocuğu olan kadın evli üstelik eşi hamile bir kadınla konuştuğu zaman suçlu eşimi oluyo kendi elalemin kocasına yakın görücene anasına babasına sığınsaymış onlara yakın olsaymış benim kocamda çok ilgili değil romantik değil ben neden bakmıyorum başka adamlara eğer ilgisiz kocaya sahip olan herkes başkasıyla konuştuğu zaman suçlu kocası oluyorsa o zaman bu dünya nereye gidiyo böyle bir düşünmek lazım ne ar kalmış ne haya Allah çocuklarımızı böyle insanlardan uzak tutsunNedense yine kadında suç bulunmuş. Ama kocası günahsız demi. Allah aşkına empati yapın. Asla yaptığı doğru demiyorum çok yanlış. Fakat bunda en büyük pay kadında değil kocasında ve karşı taraftaki herifte
bugün iş yerine geliyor napmalıyım demiş ama nasıl kurtulucam bu adamdan dememiş eğer adam cinsellik olarak değilse duygusal olarak yaklaşsaymış konu sahibine herşey daha farklı olurmuş bence pişman olduğunuda düşünmüyorumTum yorumlari okudum. Ne diyecegimi sasirdim. Sanki tum kadinlar aldatilmis da hincini konu sahibinden cikariyor gibi hissettim. Aldatilmis ve bosanmis biri olarak benim de konu sahibine yuklenmem mi gerekirdi, sanmiyorum. Evet konu sahibi ilgi ve sefkat gormemis esinden, burdaki cogumuz gibi. Sevgiye ac kalmis. Adam da sinyalleri acik geziyormus zaten. Neyse dogru bulmuyorum olanlari onu bastan soyleyim ama kendime soyle bir soru sordum. Diyelim ki boyle biri bir hata yaptigini ve hatasinin farkina vardigini ama evliliginde de cok da mutlu olmadigini soylese ehil kisi tovbe et derdi. Oysa burda konu sahibine yardim etmek yerine yerden yere vurulmus. O kisi zaten hatasini anlamis. Sadece evliligi icin ne yapacagini ya da bundan sonrasi icin ne yapacagini soruyor. Eminim konu acarken hic bu olaylardan bahsetmeyip sadece esinden bekledigi ilgiyi goremedigini soyleseydi su camasiri giy bunu yap soyle davran gibi herkes elinden geldigince bundan daha cok yardim ederdi.
konu sahibi sanirim oncelikle bu evli is arkadasiyla bu muhabbeti herkesin de soyledivi gibi kesmeli. O kisi radarlari acik dolastigi icin aranmaya devam edecektir muhtemelen. Neyse ikinci olarak sanirim numaranizi degistirmeniz gerekiyor. Ucuncusu esinizle sorunlarinizi, eger gercekten bu evlilige devam etmek istiyorsaniz, konusmaniz gerekiyor. Erkekler bizim gibi degil. Acik ve net konusmak gerekiyor. Onlar imadan ve kapali sozlerden anlamazlar. Size tavsiyem "SEN" dilini konusmayin yani sen soylesin sen boylesin demeyin cunku bunu suclamak olarak algilarlar. Ben boyle hissediyorum seklinde "ben"diliyle konusun. Cok daha etkili olur. once evliliginizin ilk zamanlarinda yasadiginiz duygulari ozlediginizi soyleyebilirsiniz. eskisi gibi olmak istediginizi sefkar ve ilgi beklediginizi evliliginizi korumak istedivinizi .... birsuru sey soyleyebilirsiniz. Sonra evliliginizi kurtarmak icin ikinizinde bir caba gostermesi gerektigini gerekirse bir aile danusmanindan yardim alabileceginizi soyleyin ve burda susun. Biraz zaman verin. Soykediklerinizi birakin icinde bir kac gun sindirsin icinde tartsin olcsun. Hayir yardim falan istemiyorum ben de bir sorun yok falan gibi donerse ve siz de bitirmek niyetindeyseniz beraber bosanmaya karar verin.
Ben kelimelere cok da takilmadim. Sadece hata yaptiginin farkina vardigini dusundugum icin yazdim. Aldatilan biri olarak sunu soyleyim aldatmayi kafasina koyduysa urganla da baglasan aldatir o kisi. Ne diyim koskoca insanlar. Herkes kendi hayatini yasar. Bana dusen insanlik vazifemi yapmakti sadece. Yardim etmekti.bugün iş yerine geliyor napmalıyım demiş ama nasıl kurtulucam bu adamdan dememiş eğer adam cinsellik olarak değilse duygusal olarak yaklaşsaymış konu sahibine herşey daha farklı olurmuş bence pişman olduğunuda düşünmüyorum
bütün suç kocasındamı o zaman adamlar aldattığındada bütün suç kadınlardamı hamile karısını aldatıyor ama hamile olduğu için ilgisiz eşiyle birlikte olamıyor bütün suç o kadında o zamantum suc kocanda. bi insan ilgi gormesse sevilmesse duygusal olarak simartilmazsa aldatir. kadin yada erkek farketmez. aldatmayi savunmuyorum ama bu genellikle esin eksik davranislari yuzunden oluyo. sende bi boslukdaymissin ve o adamla konusmussun allahtan cabuk bitirmissin konusmayi isler ilerlemeden. bu durumu kocanla konus ilgi istedgni sevgiye ac oldgnu onun dilinden anlat ona. hala anlamiyosa yapacak bsey yok. baska seylerde arayacaksn sevgyi ama baska bi adamda degil. mesela cocuklarinda ailende annende babanda isinde.
kadnn dedgnin farkindamsnz. ben kadn aldatms hakli demiyorum. demekki bu kadin gbi boslukta kalacak gibi ilgisiz kalmamıssnz siz. bu durumu yasamayan bilemez. hergun kavga hergun dogus kim ceker bunu. huzursuz bi ev doktorsuz hastaneye benzer. hep biseyler eksik olur. empati kurun biraz .ne yani kocası ilgisiz diye romantik değil diye bir çocuğu olan kadın evli üstelik eşi hamile bir kadınla konuştuğu zaman suçlu eşimi oluyo kendi elalemin kocasına yakın görücene anasına babasına sığınsaymış onlara yakın olsaymış benim kocamda çok ilgili değil romantik değil ben neden bakmıyorum başka adamlara eğer ilgisiz kocaya sahip olan herkes başkasıyla konuştuğu zaman suçlu kocası oluyorsa o zaman bu dünya nereye gidiyo böyle bir düşünmek lazım ne ar kalmış ne haya Allah çocuklarımızı böyle insanlardan uzak tutsun
sizin su anda yasadiginiz sorunlar, konu sahibesinin umrunda degil !
Eger esinizle bir sorun yasiyorsaniz, önce kendinizi sonrada esinizi sorgulayin.
Bence her sorunda Bosanmayi düsünen Insanlarda cok komik ayrica, aile olmak azcik birlikte savasmayi gerektiriyor.Bosanmak sonraki opsiyondur.,Buraya kimse birsey yazmasin madem,herkes kendi sorunuyla kiyas edicekse.