Evliyim ve Evli birinden etkileniyorum oda bana karşı ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu dusunmek bile ihanettir bence.Cok yazik. Insallah toparlarsiniz ama esinin yerine koy birde kendini belki sana anlatamadgi isle ilgili yada baska bi nedenden dolayi stresli we bu sirada hanimi baska bi adamla mesajlasiyor Allah akil fikir wersin esinin yuzunu yere egme

Çok büyük bir hata içindesiniz adam sapık nitekim ilk adımı o atmış zaten mesajında da gayet açık yazmış...
Duygusal boşluk her zaman olabilir hayat hep 4-4 lük mü gidiyor en güzel ilişkilerde bile olabilir, insan kendine mukayyet olmalı Tabii ki sizinle sadece cinsellik yaşamak istiyor başka ne olacaktı evli barklı kadınsınız o da öyle nitekim
O adamla samimiyeti derhal kesin mesafenizi koyun
Kendinizi çok çirkin bir konuma sokmayın yazık
Eşinizle mutlu değilseniz de ayrılırsınız meşru yoldan
Ayrıca eşinizi de baya aldatmışsınız yani aldatmak aynıyatağa girmek koluna takıp gezmek değil

evet çoğunluğa katılıyorum hata.ama seni başkasını düşünmeye itecek adam hiç hatalı değilmi

Bence
O adam sizinle sadece cinsellik icin birlikte olmak istiyor bence..esinizle mutlu degilseniz cabalarinoz bosaysa ayrilirsinizz.bence mesajlasmalariniz bile cok ayipp..demekki bir tek erkeklee yapmiyomus !!!

bu nasıl değer verilmek,karimdan boşanmam seninle ilişki yaşarım demek konu sahibini ne duruma düşürüyor farkında değil misiniz

arkadaşım ben zaten adamın kadına değer verdiğini yazmadım hiçbir yerde, dikkatli okuyun isterseniz
kadını bu olaya iten sebebin duygusal açlık olduğunu, kendisine "değer verilmesinden hoşlanmak" olduğunu yazdım

siz konu sahibinin yazdıklarından kadına direkt "seni cinsel obje olarak görüyorum" dediğini mi çıkarttınız?
olayın evveliyatı var, birlikte yapılan sohbetler, içilen kahveler
bu adam önce "ilgi göstererek" yaklaşmış kadına, güzel sözler söylemiş, bir yerlere davet etmiş, ilk mesajlarında da iltifatlar etmiş.
bunları evli-bekar "duygusal açlıkta" olan hangi kadın yaşasa, karşısındaki adam için kendisinin değerli olduğunu hisseder.

bunlar, bu içinde bulunulan durumu haklı çıkarır mı? tabi ki hayır, yanlış bulduğumu da yazdım zaten.

sonradan olay cinselliğe gelince, konu sahibi de anlamış durumu

adamın kadını cinsel obje olarak gördüğü, değer vermediği ve ne duruma düşürdüğü aşikar zaten. herkes bunu yazmışken, konu sahibi de farkındayken, bir de benim tekrar yazmam mı gerekirdi? neden? konu sahibinin canını daha çok yakmak için mi?

ben de benzer sekilde kadının nedenlerini anlıyorum ancak sizinle ayrıstıgım nokta baska birine yoneliyorsa zaten ilişkinin bittgini düsünüyorum,
ustelik bu kadın kocasından sozlu ve fiziksel olarak siddet de goruyormus,
bence evliliklerine bir sans vermek yerine herkes ayrı ayrı hayatlarında mutlu olmayı denemeli.

size hak veriyorum
bir süre öncesine kadar, kesinlikle sizinle aynı görüşteydim bu tip olaylara karşı
fakat yazdığım gibi hem çok yakın bir arkadaşımın, bana anlatarak yaşadıkları hem de birkaç gün önce burada açılan bir konuda konu sahibinin yazdıkları şüphede bırakıyor beni

arkadaşım, aynen yazdığım gibi evlilik danışmanına gitti. bir süre çabaladıktan sonra evliliğini düzeltti, eşi de düzeldi, 1,5 senedir mutluluğu gözlerinden okunuyor ve eşinin mutluluğu da çok bariz belli. belki dışarıya, yani bizlere rol yapıyorlardır bilemiyorum ama dışarıdan görülen bu.

geçenlerde açılan konunun sahibi de çok hor görülüyordu, eşinin ilgisi sıfırdı vs. o da yazmıştı yaşadıklarını, çok kere evlilik danışmanına gitmiş, önce kendi değişmiş, sonra evliliğini toparlamış vs. çok şükür mutluyuz diyordu.

bu konu sahibi de 7 yıldır boşanamadığına göre "boşanmayacağını" varsaydım açıkçası. bu yüzden "evlilik danışmanı" ile başlayın yazdım.

hatırlarsanız, siz de diğer bir konuda çözüm odaklı yazmak gerektiğine dikkat çekmiştiniz.
benim bu konuda üretebildiğim çözüm bu, belki yanılıyorumdur, ama yine de tü kaka, demekten iyidir diye düşünüyorum.

fiziksel şiddet ise apayrı bir olay. burada çok detaylandırılmadığı için yorum yapamıyorum.

Konu sahibi yapma.
Anliyorum seni kotu kadinlardan degilsin ama eger devam edersen sonun hayirli degil.
Soyle bi bakin nolur bdv ye ne kadr kadinlarimiz var minik cocugumla bosaniyorum aldatildim. Hamileyim aldatildim bosaniyorum yazan ne kadr hemcinsimiz var.
Bi kendini onlarin yerine koy ve gor ne kadr aci cekiyorlar.
Tm kocan belki dgru davranmiyor.
Ama bunun cozumu aldatmak olmamali.
Bosan o kocadan cikis yoksa.
Boylece hem o hamile kadinin, hem karnindaki bebeginin.
Hem senin yavrunun hemde o adamin yavrusunun vebaline girmis olma.
Ve kendi onurunuda yerler altina aldirma.
Gidisat ne olabilirki evli bi adamla, esinden bosansa( ki bosanmaz bunu acikla soylemis) senle evlense sanki rahatami ermis olucaksiniz?
Bunu yapabilirmisin etrafindakilere? O kadina?
Vicdanin sizlamazmi hic?

o adam da eşiyle ilgilenmeyen bir tip,karaktersizin teki.ne garip dünya herşey zincirleme eşin sana ilgi göstermiyor belki heyecanı dışarda arıyor.bu adam eşine ilgi göstermiyor sana sarıyor,onun eşi de evde ilgisizlikten bunalmıştır ona da başka adam sarar
mutsuzlar boşansın zor bişey değil

Bu ne yahu, herkes birden toplu Taslama ya gecmis...
Kadin kocasiyla mutsuz,mutsuz insan ne ister ? Ilgi sevgi alaka....
cok kkizamadim konu sahibesine, bana yazdiklari cok icten geldi.

Ve evet üzüldüm adina, bir insan esini ne kadar sevgisiz birakabilirki, bu kadin baska adamlara yönelsin, hele ki anneyse.

Esinle bir Aile Piskologuna görün, eger esin isterse tabii...
onunla acik acik ihtiyaclarindan bahset, hissettiklerinden bahset.
Erkekler cok romantik degildir ilgiye ihtiyacin oldugunu söyle...
Arada sende ona seni seviyorum de ki; oda sana karsilik verebilsin.

Bence sen sadece sevgiye ac kalmissin, olur ya erkekler vardir iste günün 16 saatini iste, geri kalanini uyuyarak gecirir. Kaliteli bir iki saat yasiyacaklarina,gecer laptop basinda vakit öldürür, kadin aldatir, tükaka olur.
Bu durumda öyle....Ilgisiz kalan cicek bile soluyor bayanlar,
bu kadar gaddar olmayin.
Bu adamdan uzak durun demicem,.cünkü kendisi zaten ne kadar serefsiz oldugunu size acikca söylemis, niyetinin ne oldugunu sizde biliyorsunuz ve bu mesajlara son vermissiniz.
Bu adamla kesinlikle muhattap olmayin, o sizdeki ilgiyi fark ettiki sizi yataga atabilecegini düsündü.
Hatanizdan dönmeniz coookkk iyi olmus, bir iki iliskiden sonra,esi de dogum yapinca,sizinle ilgisi kalmicak.Yani ilgi sandiginiz sadece adamin sehveti , sizi kullanip atmis olucak.Bu sefer piskolojik olarak cökecek,kendinizden igrenip kendi evladinizdan bile utanicaksiniz.
Allah yar ve yardimciniz olsun , düsmez kalkmaz bir ALLAH, bol bol dua edin.

Yapcagin şey cok basit evli ve ahlakli birkadin ne yapar bu durumda sence .adamla görüşmez mesajlasmaz kocasina sadik kalir .sevmiyosa kocasini bosanir ama yine evli bir adamla görüşmez.bir kadinin aldatilmasina kendisininde kullanilmasina izin vermez.

En son reddettim ve son verdim mesajlaşmaya.. ama aklımdan çıkartamıyorum ve sürekli kızıyorum kendime 'evlisin,oda evli ve eşi hamile!!'' asla bir kadını üzmem zaten ben.
tabi canım kocası sana iltifat mesajları atarken yüz vermeyi iyi biliyorsun ama!! sonra asla bir kadını üzmem ben oluyor yav he he. Allah seni ıslah etsin. Kendinden utanmadın hadi, 4 yaşındaki kızından da mu utanmadın? Birde diğer kadın hamileymiş. Yazık senin gibi bayanlara acıyorum. Sen kocanı çoktan aldatmışsın. Aldatmak sadece cinsellikle olmuyor.

hımmm demek ki aldatılan kadınlar da kocalarını başka kadınlara kendileri itiyor
o erkeklerin doyumsuzluğu bence.kadınlardada ilgisiz umursamaz olanlar vardır ama bu aldatılsınlar demek değil .ben bi kadın olarak eşimden ilgi şevkat bekliyorum ama yapmıyor gidip aldatıyormuyum ...erkeğin hatası eşini duygusal olarak tatmin edememesi.istatistikler gösteriyorki erkekler skor için kadınlar duygusal olarak aldatıyormuş...

iyi o zaman her duygusal boşluktaki kadın gitsin kocasını aldatsın.

iyi o zaman her duygusal boşluktaki kadın gitsin kocasını aldatsın.
egem seni çok seviyorum ama birbirimizi net olarak anlamadığımızı düşünüyorum şuan.bende o boşluğu yaşıyorum biçok kadın yaşıyor ama sabrediyor başka olaylara kanalize oluyor vs...ama bu hanım onu yapamamış demekki bunu söylemek istiyorum sadece.

aynısını eşin yapsa mesajlarını yakalasan.. ne olur?? her eşi ile sorun yaşayan aldatma moduna alsa kendini.Ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…