Evliyim ve Evli birinden etkileniyorum oda bana karşı ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artık daha mı yaygınlaştı bu olaylar bana mı öyle geliyor ?

Adamin karisi hamileymis zaten napicak rahat cinsellik olmadigi icin yaninda uyuyacak seninle tatmin olacak kocani yola getirmekte senin elinde mutlu olmakta kendini mutsuzluga kitlemissin odak noktasi yapmissin zekani kullanip kocami alt edebilirsin surda bu yaziyi yazana kadar nette bir ararstirma yap kocani pisikolog gotur en guzel heycan elinin altindaki heycan kesfetmeyi dene bence

Kesinlikle konusma mesajlasma o adama da önünden ye ! De namus cok onemli sen evlı bi kadınsın o evli ?

tek diyeceğim
yüzün zımpara gibi olmuş kuldan utanmıyorsun da
Allah'tan utan.
kız çocuğun var bir de yazıklar olsun sana.

ee zaten sen o şekilde mesajlaşarak eşini aldatmışsın be canım... aynı şeyi eşin yapsa telefonunda görsen o mesajları ne düşünürsün.. mutlu değilsen ayrıl yada evliliğini düzeltmeye çalış seviyorum diyorsun eşimi

Bana zaman zaman şiddet bile uyguladığı halde sustum..

ama bu olay aslında evliliğimin ne kadar sorunlu olduğunu hissettirdi bana.

yine kedi köpek gibiyiz.her an kavga her an bağırma ve sövme...

siz biten bir ilişkiyi sürdürüyorsunuz,
e dogal olarak sizi anladıgını dusundugunuz ve biraz ilgi gosteren birine kolayca gonlunuz kayabiliyor.
aldatan kocalar gibi -ayse, fatma, ali, veli meselesi degil bu- siz yeni birini istiyorsunuz...

eşinize de, kendinize de daha fazla saygısızlık yapmadan sonlandırın bence.

Size bir örnek vereyim gerisi size kalmış. İşyerinde evli bir bayan ile evli bir erkek arasında bir yakınlaşma olmuş. Kadın mütevazı, ağırlaştırılmış bir tipti adamsa ağır abi tarzıdır. Kadın eşiyle sorunları var diye bu adama yöneldi bir gizli ilişki yaşamıştır. Kadın eşinden boşandı ve ne mi oldu adam kendi eşiyle mutlu mesut.. Herkesin ağzına sakız olan bir kadın kaldı sadece... Ve işyerinde "verici"diye herkes alıcı olmuş eğleniyor. . Durum bu tatlım kolay gelsin sana devam et istediğin buysa

bu nasıl değer verilmek,karimdan boşanmam seninle ilişki yaşarım demek konu sahibini ne duruma düşürüyor farkında değil misiniz

esiyle uyumak isteyen ve heyecani sen de yasamak isteyen kisi seni ne duruma dusurmek istemis farkinda degil misin ben olsam beni sen ne sandın der agzinin payini verirdim

Böyle bir niyete girmişsiniz
eşinizden boşanın
gidin istediğinizle görüşün
ama lütfen evli bir adamla değil
hele ki karısı hamile bir adamla
o bayan buraya böyle bir konu açsa
hamileyim eşim iş yerinden bir bayanla mesajlaşıyor dese
ah vah derdik
biraz empati lütfen

benim anlamadığım evli bi bayan kendisine ilgi gösterdiğini bildiği bi adamla! nasıl mesajlaşır, hadi mesajlaştı diyelim bu adamla havadan sudan ailelerden konuşurken bu adam cinsel anlamda sizi arzuladığını nasıl söyleyebildi? evli çocuklu bi bayana bunu söyleme cesaretini nasıl buldu? o bunu söylediğinde ilk tepkiniz ne oldu? hadi bunu bi şekil söyledi peki eşimin yanında uyumak istiyorum ama heyecanı senle yaşamak istiyorum ne demek? eşim hamile onunla çok ileri gidemiyorum beni tatmin edermisin demek değilmi bu? sizin boşluğunuzdan faydalanmak istediği kesin, muhtemelen anlatmışsınızdır eşinizle problemlerinizi, hem sizin boşluğunuzdan yararlanıcak hem kendi cinsel boşluğunu dolduracak. ohh ne ala memleket. bi yerinizi bilin ya, eşinle problemin varsa ya konuşur halledersin, yada boşanırsın gitmiyosa. bu nedir her eşiyle problemi olan gidip adamın biriyle masumane (!) mesajlaşsın. ne demek ya ne demek bu? bide diyoki sadece mesajlaştık. he tamam ozaman sorun yok mu dicez. allah allah ya. ahlaksızlık dizboyu!

erekekler gercekten cocuk gıbıler ve gercektende bı annenın evledına gosterdıgı sevkatı beklıyorlar aslında onlar ıcınde sadeece cınsellık onemlı degıl sevgı sevkatte beraber olacak, nasıl bız oyle beklıyorsak .
kadın esınden goremıyorsa aslında aklını kullanıp kendı esıne gosterse kesınlıkle gerı donusu olacaktır acıkcası bızde oyle esımı ne kadar cok sevdıgımı hıssetırırsem aynı sekılde bana donusu oluyo
konu sahıbı de yanlıs sularda yuzmeyı kendıne dogru olarak gormek ıstıyo aslında bıraz caba bıraz akıl hersey yoluna gırecek ama...

Adam açık açık niyetini belli etmiş eşi hamile olduğundan cinsellik ihtiyacını sizde karşılamak istiyor.Eşinizle ilgili problemlerinizi oturup konuşun ne yaşadığınızı ancak kendiniz bilirsiniz ve ona görede karar verin.O şahıslada tamamen ilişiğinizi kesin en sağlıklı karar bu olacaktır.Çünkü adam sadece anlık hisleriyle hareket ediyor sadece maksadı sizi kullanmak...

mesajında doğrunu yanlışını biliyorsun.
eşinde arayıpta bulamadığını zaten bu adamda bulamazsın. üstelik daha da beter durumlara sürüklenirsin.
evliliğinde mutlu değilsin. öyleyse boşan, kendi hayatını kur. ama diğer adam senin kurtuluşun değil.
olaylar ortaya çıkarsa rezilliği düşünsene, değer mi?
üstelik ortada masum bir kadın, ve 3 çocuk olacak. bu vebali çekmeye, karısı hamile bir adamın abazanlıklarına karşılık vermeye değer mi?
günahtır.

Pislik adam resmen seni kullanmak istemis!! Esi hamile diye seninle tatmin olmak istemis!! Sukret ki kanmamissin.

Zaten normalde de cinsel birlikteliği evli oldugun insanla yasamandir doğru olan.
Bence is arkadasi da olsa erkeklerle biraz mesafeli ol ki bidaha kafan karismasin. Her esine kizdiginda baska bir adamin iltifatina kanarsan bugun olmazsa yarin yanlis yollara girersin.

Esin yatak odasindan anliyor sanirim ozaman guzelce suslen karsisina cik. Ben senin için guzellesiyorum de. Ve olayin sonunda da artik kavga istemedigini sadece sorunun beklentilerinden kaynaklandigini soyle. Ilgisizsin deme cunku asla kabul etmiyorlar ve daha neyapayim tarzi konusuyorlar. Sunu yapsan bunu yapsan mutlu olurum gbi tek tek soylemek gerekiyor.
Allah yanlis islerden korusun seni

senın aldatmak dedıgın sey bırlıktelık yasamak mı? yazık ya ne yazık kı aldatmıssın sen kocanı sozle mesajla kalbınle bedene gerek varmı soylesene ya ben gercekten anlamıyorum senın adına bı bayan olarak ben utandım karsındakı ınsan senı sevmeyebılır evet olmaması gereksede sıddet uygulayabılır bunu yapıyor dıye aldatmakmı gerek sırf bunları dusunurek haklıyımmı dıyosun bosan kardesım ozaman ınsanları ne yerıne koyuyorsun sen ve senın gıbı kadınlar Allah sasırtmasın yanı sızı ne dıyım !!

evli erkekler aldatmak istediklerinde özellikle mutsuz, duygusal açlık çeken kadınları seçerler. sende bunları görmüş zahmetsiz kolay bir av gibi görmüş seni.. mesajlaşarak hata yaptığınızın farkındasınız. bu bile zararın neresinden dönerseniz kardır aslında...Baktınız bu heriften kurtulamıyorsunuz, o zaman işi bırakın. başka iş bakın kendinize. numaranızı da değiştirin.

madem baska bi adami arzulayabiliyosun o zaman kocana yazik degilmi. bende ilgisiz bi kadinim ama hemen baska bi adamami ilgi duymam gerekiyo. ya Allah askina aklinizi basiniza alın baskasinin mutsuzlugu uzerine mutlu bi hayat kurulamaz. duygulariniz gercek bile olsa karisi hamile ve eşine cok ihtiyaci var. adam zamparalik pesinde ve sizi kolay lokma grdu sanyrum. byle bir imaj çizmissiniz demekki. bana kızmayin ama kocalarimizi napalm ceplerimize mi saklayalim buhranlarda olan bi kadın her an kocamizi baştan cıkarablrmi yani. inanin korkuttunuz beni benim eşimimde etrafinda byle kadinlar varmidir dye. once mutsuzsaniz boşanin türlü fantezilere hiç gerek yok. haram her zaman tatli gelir. icınize seytan kacmis bence oturun bi kuran okuyun dua edin icinizdeki seytan sizi terk etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…