-
- Konu Sahibi hayattanem
Kesinlikle konusma mesajlasma o adama da önünden ye ! De namus cok onemli sen evlı bi kadınsın o evli ?Merhaba kızlar, günlerdir şakın şaşkın gezinirken artık size danışmak istedim. 6 yıllık evli bir kadınım ve eşimle 7 yıldır birlikteyiz ve 4 yaşında bir kızımız var. Evliliğimizden kısa bir süre sonra sorunlar yaşamaya başladık ki genelde hep ailesi yüzünden.Bana zaman zaman şiddet bile uyguladığı halde sustum...Ailesi yurtdışında yaşıyor ama hep ensemizdeler.Çirkin bir kadın değilim gençliğimde çok beğenenim oldu ama uzun süredir özellikle doğmumdan sonra kendimi kötü hissetmeye veremediğim kiloları sorun etmeye başladım.Eşim ne olduysa belki iş yoğunluğundan oldu agresif,sinirli negatif bir adama dönüştü.ne desem kavga ne desem sorun..Bu arada kiloma dikkat etmeye başladım yavaş yavaş kilolarımı veriyorum.fakat bel fıtığım olduğu için ki doğum sonrası oldu çok fazla spor yapamıyorum. İlgisizliğinden yoruldum sürekli mutsuzum ve bunu dile getirdiğim zaman yine kavga ediyoruz. bana önem vermiyor sanki çoğu kez acaba başkasımı var diye şüpelendim bile...Cinsel olarak ise hep beni arzuluyor ama ben sadece cinsellik istemiyorum duygusallık da istiyorum, sevgiyi saygıyı değeri hissetmek istiyorum...
Size anlatmak istediğim se tam bu sırada iş ortamımda çalışan iki-üç günde bir gördüğüm bir adam...İlk tanıştığımızda 'nekadar çekici bir adam' diye düşünmüştüm.Benden 8 yaş büyük ve eşimi ailesini tanıyor..Fakat daha fazlasını hissetmemiştim.Zamanla oturup sohbet etmeye kahve içmeye başladık.Onun yanında mutlu oluyordum.Sohbet konularımız ise yine ailelerimizdi hep veya iş onun 13 yaşında bir kızı var ve eşi hamile...
Derken bir haftalığına eşim yurtdışına çıktı...O gece bana mesaj attı (vardiya işliyor bir boş bir dolu) şakalaştık sonra işi benim ne kadar çekici ve güzel bir kadın olduğuma getirdi.bende teşekkür ettim.bu ilerleyerek bir iki gün sürdü ama sadece mesajla yanlış anlamayın.Beni eşinin kıskandığını falan söyledi.sonra benimle birlikte olmak istediğini arzuladığını.ben ona ilgi duyduğumu itiraf ettim fakat asla eşimi aldatmayacağımı söyledim..Günün sonunu size özetleyim 5-6 gün süren mesajlaşmalar sonunda benimle sadece cinsel olarak birlikte olmak istediğini düşündüm.onu zaten çıkartmaya çalışıyordum aklımdan çünkü eşimi seviyorum ama bu olay aslında evliliğimin ne kadar sorunlu olduğunu hissettirdi bana. o eşini bırakmak istemiyor gece onunla uyumak ama heycanı bende bulmak isdediğini ifade ediyor.En son reddettim ve son verdim mesajlaşmaya.. ama aklımdan çıkartamıyorum ve sürekli kızıyorum kendime 'evlisin,oda evli ve eşi hamile!!'' asla bir kadını üzmem zaten ben...Olay şu ki arkadaşlar peki eşim ne olacak? döndü ve yine kedi köpek gibiyiz.her an kavga her an bağırma ve sövme...üstelik niye güzelleşiyorsun diye kavga ediyor benimle....geldiği gece bile tartıştık...Duygusal bir çıkmazdayım ben asla ve asla eşini aldatacak bir kadın değilim ama duygularım beni yıpratıyor.Diğer adama gelince belli ki o heyecan peşinde boşluklarımdan yarlanmak istiyor belkide....Bana bir daha mesaj atarmı bilmiyorum veya nasıl olur. bugün iş yerime gelecek.Sizce ne yapmalıyım? fikir verirseniz çok sevinirim...
Bana zaman zaman şiddet bile uyguladığı halde sustum..
ama bu olay aslında evliliğimin ne kadar sorunlu olduğunu hissettirdi bana.
yine kedi köpek gibiyiz.her an kavga her an bağırma ve sövme...
bu nasıl değer verilmek,karimdan boşanmam seninle ilişki yaşarım demek konu sahibini ne duruma düşürüyor farkında değil misinizarkadaşım seni anladığımı düşünüyorum
yakın bir arkadaşım bir süre öncesine kadar seninle aynı durumdaydı, ona, o bunları yaşarken kızamadığım gibi sana da kızamıyorum
bu demek değildir ki yaptığın şeyi tasvip ediyorum, tabi ki etmiyorum, ama zaten sen de etmiyorsundur
kadınla erkek bence farklı (istisnalar kaideyi bozmaz)
erkekler nasıl bir kadına sahip olurlarsa olsunlar, karılarını aldatabiliyorlar
oysa 7 yıllık evli, bir çocuğu olan bir kadın (eğer normalse) kolay kolay bu yazdıklarını yaşamaz
senin yaşadığın ve seni bu duruma iten şey büyük bir "duygusal açlık". kendini değerli hissetmek istiyorsun, önem verildiğini hissetmek istiyorsun, kadın olduğunu (cinsel anlamda değil) hissetmek istiyorsun ve yazdıklarından anladığım kadarıyla hayatında bunların hiçbiri yok
şu anda senin hoşlantı zannettiğin şey aslında "sana değer verilmesinden hoşlanmak" , başka birşey değil
arkadaşımdan biliyorum, şimdi sen bu adamı hayatından çıkartsan bile, eşinle sorunların devam ettiği sürece, bu olayı tekrar yaşayacaksın, bu sefer evli olmayacak da bekar olacak veya yine evli olacak, senin için farketmeyecek
sana gösterdiği "ilgiyi" seveceksin, "biriyle mesajlaşıyor" olmayı seveceksin, "güzel söz duymayı" seveceksin ve bunlar yüzünden tekrar birine karşı çekileceksin
buna ister aldatma de, ister kendini tatmin de, ne dersen de, adı önemli değil
fakat bu insanlar hayatından çıktığında her seferinde özellikle kızına karşı pişmanlık yaşayacaksın
tahmin ediyorum diğer insan hayatındayken, eşine karşı tavırların da değişmiştir, daha az umursamışsındır, eşine daha sinirli davranmışsındır, daha az tahammüllü olmuşsundur, bunlar bana hep yanımda gözyaşı dökerken arkadaşımın anlattığı şeyler
eşinin de takıldığı güzelleşmen değil, bakımlı olman değil, bu duygusal değişikliklerdir zaten
ileride birgün kendinden nefret etmek, kızına karşı (bak eşine demiyorum) vicdan yapmak istemiyorsan evliliğindeki sorunlara konsantre olmak zorundasın
eğer evliliğindeki sorunları çözmek için en ufacık bir şans varsa, önce çabalamalısın
eşinin illa gelmesi gerekmiyor, önce kendin bir evlilik danışmanına gidebilirsin, geçenler bir üye konu açıp yazmıştı bunu, evlilik danışmanı ona kendini değerli hissetmeyi öğrettiği için kocasıyla problemlerini düzeltebilmişti, uzun uğraşlar sonucu tabi
arkadaşım da aynısını yapmıştı
ha baktın ki çözülmüyor, çözülme ihtimali yok, o zaman durumu tekrar değerlendirir boşanmayı düşünürsün
bence hemen şu anda geçmişe bir sünger çek, herşeye bir nokta koy ve defterin yapraklarını ileriye doğru çevirmeye başla.
bence bunu burada sana eleştiri yönelten yorumları okuyarak veya oturup kendi kendine bir çözüm arayarak yapamazsın çünkü ok yaydan çıkmış
mutlaka destek alman gerekiyor, içini boşaltmak için değil, ne yapabileceğine dair
hemen yarın bir evlilik danışmanından randevu al, hayatını düzene sokmanın ilk adımı at
o ilk adımla bile üzerinden büyük bir yük kalktığını hissedecek, biraz huzur duyacaksın
lütfen, kendini, şu anki durumundan daha zor bir duruma sokma
ne yaparsan eşine değil, evliliğine değil, kendine ve kızına yaparsın
Allah korusun o adamın karısı karşına dikilip "sen kocamla nasıl mesajlaşırsın" derse, olay büyür de herşey ortaya çıkarsa ne yapacaksın? ileride birgün, kızına babası anlatırsa annen böyle böyle yaptı (eşinde şiddet varmış zaten) ne yapacaksın?
bir kez daha yineleyeyim
hemen bugün, bu hayatına bir nokta koy ve hemen yarın yeni hayatın için ilk adımı at...
erekekler gercekten cocuk gıbıler ve gercektende bı annenın evledına gosterdıgı sevkatı beklıyorlar aslında onlar ıcınde sadeece cınsellık onemlı degıl sevgı sevkatte beraber olacak, nasıl bız oyle beklıyorsak .Adamin karisi hamileymis zaten napicak rahat cinsellik olmadigi icin yaninda uyuyacak seninle tatmin olacak kocani yola getirmekte senin elinde mutlu olmakta kendini mutsuzluga kitlemissin odak noktasi yapmissin zekani kullanip kocami alt edebilirsin surda bu yaziyi yazana kadar nette bir ararstirma yap kocani pisikolog gotur en guzel heycan elinin altindaki heycan kesfetmeyi dene bence
o eşini bırakmak istemiyor gece onunla uyumak ama heycanı bende bulmak isdediğini ifade ediyor.
Pislik adam resmen seni kullanmak istemis!! Esi hamile diye seninle tatmin olmak istemis!! Sukret ki kanmamissin.Merhaba kızlar, günlerdir şakın şaşkın gezinirken artık size danışmak istedim. 6 yıllık evli bir kadınım ve eşimle 7 yıldır birlikteyiz ve 4 yaşında bir kızımız var. Evliliğimizden kısa bir süre sonra sorunlar yaşamaya başladık ki genelde hep ailesi yüzünden.Bana zaman zaman şiddet bile uyguladığı halde sustum...Ailesi yurtdışında yaşıyor ama hep ensemizdeler.Çirkin bir kadın değilim gençliğimde çok beğenenim oldu ama uzun süredir özellikle doğmumdan sonra kendimi kötü hissetmeye veremediğim kiloları sorun etmeye başladım.Eşim ne olduysa belki iş yoğunluğundan oldu agresif,sinirli negatif bir adama dönüştü.ne desem kavga ne desem sorun..Bu arada kiloma dikkat etmeye başladım yavaş yavaş kilolarımı veriyorum.fakat bel fıtığım olduğu için ki doğum sonrası oldu çok fazla spor yapamıyorum. İlgisizliğinden yoruldum sürekli mutsuzum ve bunu dile getirdiğim zaman yine kavga ediyoruz. bana önem vermiyor sanki çoğu kez acaba başkasımı var diye şüpelendim bile...Cinsel olarak ise hep beni arzuluyor ama ben sadece cinsellik istemiyorum duygusallık da istiyorum, sevgiyi saygıyı değeri hissetmek istiyorum...
Size anlatmak istediğim se tam bu sırada iş ortamımda çalışan iki-üç günde bir gördüğüm bir adam...İlk tanıştığımızda 'nekadar çekici bir adam' diye düşünmüştüm.Benden 8 yaş büyük ve eşimi ailesini tanıyor..Fakat daha fazlasını hissetmemiştim.Zamanla oturup sohbet etmeye kahve içmeye başladık.Onun yanında mutlu oluyordum.Sohbet konularımız ise yine ailelerimizdi hep veya iş onun 13 yaşında bir kızı var ve eşi hamile...
Derken bir haftalığına eşim yurtdışına çıktı...O gece bana mesaj attı (vardiya işliyor bir boş bir dolu) şakalaştık sonra işi benim ne kadar çekici ve güzel bir kadın olduğuma getirdi.bende teşekkür ettim.bu ilerleyerek bir iki gün sürdü ama sadece mesajla yanlış anlamayın.Beni eşinin kıskandığını falan söyledi.sonra benimle birlikte olmak istediğini arzuladığını.ben ona ilgi duyduğumu itiraf ettim fakat asla eşimi aldatmayacağımı söyledim..Günün sonunu size özetleyim 5-6 gün süren mesajlaşmalar sonunda benimle sadece cinsel olarak birlikte olmak istediğini düşündüm.onu zaten çıkartmaya çalışıyordum aklımdan çünkü eşimi seviyorum ama bu olay aslında evliliğimin ne kadar sorunlu olduğunu hissettirdi bana. o eşini bırakmak istemiyor gece onunla uyumak ama heycanı bende bulmak isdediğini ifade ediyor.En son reddettim ve son verdim mesajlaşmaya.. ama aklımdan çıkartamıyorum ve sürekli kızıyorum kendime 'evlisin,oda evli ve eşi hamile!!'' asla bir kadını üzmem zaten ben...Olay şu ki arkadaşlar peki eşim ne olacak? döndü ve yine kedi köpek gibiyiz.her an kavga her an bağırma ve sövme...üstelik niye güzelleşiyorsun diye kavga ediyor benimle....geldiği gece bile tartıştık...Duygusal bir çıkmazdayım ben asla ve asla eşini aldatacak bir kadın değilim ama duygularım beni yıpratıyor.Diğer adama gelince belli ki o heyecan peşinde boşluklarımdan yarlanmak istiyor belkide....Bana bir daha mesaj atarmı bilmiyorum veya nasıl olur. bugün iş yerime gelecek.Sizce ne yapmalıyım? fikir verirseniz çok sevinirim...
Merhaba kızlar, günlerdir şakın şaşkın gezinirken artık size danışmak istedim. 6 yıllık evli bir kadınım ve eşimle 7 yıldır birlikteyiz ve 4 yaşında bir kızımız var. Evliliğimizden kısa bir süre sonra sorunlar yaşamaya başladık ki genelde hep ailesi yüzünden.Bana zaman zaman şiddet bile uyguladığı halde sustum...Ailesi yurtdışında yaşıyor ama hep ensemizdeler.Çirkin bir kadın değilim gençliğimde çok beğenenim oldu ama uzun süredir özellikle doğmumdan sonra kendimi kötü hissetmeye veremediğim kiloları sorun etmeye başladım.Eşim ne olduysa belki iş yoğunluğundan oldu agresif,sinirli negatif bir adama dönüştü.ne desem kavga ne desem sorun..Bu arada kiloma dikkat etmeye başladım yavaş yavaş kilolarımı veriyorum.fakat bel fıtığım olduğu için ki doğum sonrası oldu çok fazla spor yapamıyorum. İlgisizliğinden yoruldum sürekli mutsuzum ve bunu dile getirdiğim zaman yine kavga ediyoruz. bana önem vermiyor sanki çoğu kez acaba başkasımı var diye şüpelendim bile...Cinsel olarak ise hep beni arzuluyor ama ben sadece cinsellik istemiyorum duygusallık da istiyorum, sevgiyi saygıyı değeri hissetmek istiyorum...