- 9 Eylül 2013
- 11.938
- 27.380
-
- Konu Sahibi hayattanem
bence de zaten aldatmış burada kadınlar konu açtığında eşim başkasıyla mesajlaşmış kadına ilgi duyduğunu çekici bulduğunu yazmış ama hiç buluşmamışlar dese bile seni aldatmış diyoruz ya aynı mesele burda kiAllahim bu ne yaaa daha neler duyucaz ... Esini ztn aldatmissin mesajlarinla, hatta bu takinti rahatsizligida olabilir
Çok haklısınız kızlar ben zaten konuşmayı kestim fakat burda sürekli görüyorum iş arkadaşım...birde evet niyetini biliyorum ve bişey yapma niyetinde değilim yanlış anlattım herhalde size kendimi.bana bu durumdan kurtulmam için yardımcı olun diyorum.evli bir adamla bekar olsamda bişeyim olmaz zaten..sadece bir anda düştüğüm duygusal boşluğu anlatmak istemiştim ben.Ama şu anda bişey hissetmiyorum...Eşimin bana davranışlarını ilişkimi düzeltmek içinde elimden geleni yapıyorum.Lütfen kötü almayın.hiç biriniz bu boşluğa düşmedimi? sadece yardım isdedim ben.Ayrılsamda bu adamla birlikte olmam zaten....Üstelik ben ona söyleyeceğimi de söyledim...benden uzak durmasını da..sadece duygusal karmaşam var ve bu durumu paylaşmaya ihtiyacım vardı ki çözeyim....
haklısın ancak pişmanlıktan çok sanki yaptığına meşruiyet kazandırmak gibi geldi bana
yaşadıkları kolaymı değil
gerçekten ilgisiz kadın solar
ancak yaptığını meşru kılmaz
önüne baksın diye yazılıyor
ya ALLAH korusun o adamda evli
ama ya mesajları gösterirse
inan şu an içim titredi burda
bir an evvel yaptığı hatadan dönecek
sormasına gerek bile yok
ALLAH hidayet versin yanlışından döndürsün inşallah
Hatırlıyorum o konuyu. Hatta ben de Kazen'e hak vermiştim.
Şöyle bir fark var, o konudaki bayanın olaya yaklaşım tarzı ile bu bayanın yaklaşımı çok farklı.
Diğer konuda gerçek bir yardım isteği ve kurtulma isteği vardı.
Bu konuda ise ben konu sahibinin durumu aklileştirmeye çalıştığını hissettim. Hala "acaba mesaj atar mı yoksa atmaz mı" düşüncesi mevcut ve bu düşüncenin peşinden gitmesi daha ağır basıyor.
Bu yüzden kendi adıma iki konuya yaklaşımım farklı oldu.
Ah, ben ikinci mesajı görmemiştim.arkadaşlar niyetim sizi eleştirmek değildi
sadece bu tip konuların, bir anda alevlenip hakaret yağmuruna dönüştüğünü gördük daha önce
konu sahibinin 2. mesajı da gerçekten yardım ister nitelikte geldi bana
o yüzden, hatırladığım o olayda yapılan uyarı hoşuma gittiği için paylaşmak istedim
ben de tasvip etmiyorum konu sahibinin yaptığı şeyi ama, elimizden geldiğince doğru yola itmek lazım gibi geliyor bana...
Ah, ben ikinci mesajı görmemiştim.
Ayrıca, eleştirdiğini düşünmedim; kendimi sorguladım "neden bu konuya böyle yaklaştım" diye, o yüzden yazmak istedim. :)
Şimdi gördüm, ve K.İ.B'ledim canım.canım bak mesela son gelen yorumlardan biri...kimin kime bu kadar ağır hakaret etmeye hakkı var???
Şimdi gördüm, ve K.İ.B'ledim canım.
"Saygı" kavramı kuş olup gitmiş ne yazık ki...