Evliyim ve Evli birinden etkileniyorum oda bana karşı ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahim bu ne yaaa daha neler duyucaz ... Esini ztn aldatmissin mesajlarinla, hatta bu takinti rahatsizligida olabilir
bence de zaten aldatmış burada kadınlar konu açtığında eşim başkasıyla mesajlaşmış kadına ilgi duyduğunu çekici bulduğunu yazmış ama hiç buluşmamışlar dese bile seni aldatmış diyoruz ya aynı mesele burda ki
nerede yardım edelim biz zaten hoşlandığını söylemiş adamın iltifatlarının önünü keseceğine teşekkür etmiş
adam evli kadın evli ki adamın ne için ilgi gösterdiği açık
dersek dersek başına daha çok iş gelmeden boşan deriz zaten yazılmış
eğer adam mesaj atarken kendi mesaj atmadan önce buraya konu açmış olsaydı yazılanlar farklı olabilirdi

Kardesım eşini aldatmıssım veya aldatmamıssın anlasılan heycan istıyorsun aşka aç kalmıssın lakın,,bi evladın var,karsı taraf belli ne istedıgı sakın ama sakın aska gelıp de ınanma o adamın dedıklerıne.ınanırsan eger bırgün kaptırırsın kendını tamamen ona.bu yanlsıı yapma sonunda yıne sen üzülceksin çünkü.haa artık nefrermı edıyorsun esınden kolayı var bosanma davası ac.davayı actıgın gıbıde o herıfe degıl cocuguna ver ilk hetapda kendını ne asklar gelıp gecıyor ,ölüyor lakın evlatlarımızın boynunu bükecek tek hareketımız hem sızın hemde evladınızın hayatına unutulmıycak her kavgada dile getırılecek kara bı leke yasatmayın.hersey edebıyle usulüyle olsa ok ama suan öyle degıl.hem neden sosyallesmıyorsun bıraz vaktını ayıracak baska işler bul kendıne ,evladınla bıseyler yapın vaktınız de boş anlasılan.bu sızın hayatınız ama evladınıza sakın ama sakın eser olarak kara bı leke burakmayın canım kardesım olurmu?

Adam sana duygusal anlamda bir adim gelseydi suan esine ihanet ediyor olucaktin ..
Ben asla hamile esine zarar vermem diyosun ya.onada zarar vermis olucaktin..

Esimi aldatmam demissin , ama itiraf ederek duygularini esini zaten aldatmissin ..

esimi seviyorum demissin bide , esini severken baskasindan nasil hoslaniyosun
.

KONUYU NERDEN TUTSAM ELIMDE KALIYOR ...

Haha yani resmen birinin sex kölesi olacaksınız .heyecanı sizde yaşamak istiyormuş ne ahmakça siz çoktan aldatmışsınız bu düşüncelerinizle iş yerime gelecek diyorsunuz bence namuslu anne imajını fazlasıyla kaybettiniz

arkadaşlar niyetim sizi eleştirmek değildi
sadece bu tip konuların, bir anda alevlenip hakaret yağmuruna dönüştüğünü gördük daha önce
konu sahibinin 2. mesajı da gerçekten yardım ister nitelikte geldi bana
o yüzden, hatırladığım o olayda yapılan uyarı hoşuma gittiği için paylaşmak istedim
ben de tasvip etmiyorum konu sahibinin yaptığı şeyi ama, elimizden geldiğince doğru yola itmek lazım gibi geliyor bana...

Ah, ben ikinci mesajı görmemiştim.
Ayrıca, eleştirdiğini düşünmedim; kendimi sorguladım "neden bu konuya böyle yaklaştım" diye, o yüzden yazmak istedim. :)

Ah, ben ikinci mesajı görmemiştim.
Ayrıca, eleştirdiğini düşünmedim; kendimi sorguladım "neden bu konuya böyle yaklaştım" diye, o yüzden yazmak istedim. :)

canım bak mesela son gelen yorumlardan biri...kimin kime bu kadar ağır hakaret etmeye hakkı var???

İnsanoğlu bazen şaşar sanırım, burada yazdığınıza görede yardıma ihtiyacınız var. Bence önce siz eşinize duygusal ve ılımlı bir şekilde yaklaşın. Eğer bir değişim göremezseniz ondan sonra ilişkinizi gözden geçirin. Evlilik ve bir çocuk büyük bir emek böyle şeyler icin yıkmaya gelmez. Hem boşandıktan sonrada başka biriyle daha mutlu olacağınızın bir garantisi yok. Siz sadece şu an boşluktasınız.

İkincisi adamın ne yapmaya çalıştığı belli böyle bir adam için ne masum bir kadının ahını ne de anlaşamasanız dahi sizi aldatmayan ve dövmeyen bir adamın ahını almayın bence, hiç mutlu olamazsınız.

Bir de her şeyden önce vijdanınızla karar verin, boşverin her gün her saat ilgi beklemeyi o da olmalı biliyorum ama bir sürede olmayıversin diye düşünün her şey yoluna girinceye ve siz aklı selim düşününceye kadar ve bence uzak durun bu adamdan. Unutmayın ki aldatmak sadece bedensel değil aslında zihinseldir.

Umarım kimseyi incitmeden doğru bir karar verebilirsiniz.

Gercekten sinirlendim!!!
1.bu yaptiginiz aldatma degilmi
2. Hamile bir kadinin ahini alcaksiniz
3.hoslandim dediginiz adam sizden hoslanmiyor bunu bile bile hoslaniyorum ondan demeniz gercekten sacma bi doktora gorunun. Adam acik sozluymus.

Bir kadinin dusmani yine bir kadin sizin kocaniz yapsa acaba yine bukadar "normal" karsilicakmisin cok merak ediyorum. Allah akil fikir versin ne diyim.

Siz zaten eşinozi aldatmışsınız aldatmayı sadece cinsellik olarakmı görüyorsunuz birde şunu düşünün esiniz biriyle görüşüyor onu beğendiğini, arzuladığını söylüyor siz ne hissine kapılırdınız merak ettim

Duyygusal boşluktasın ve karşındaki adam evli hamile bir eşi var. Canım açık ve netim.
Karısını seviyor ve tatmin olamıyor onunla heycan arıyor yaşının verdiği senrdrom yaşayabilir.
Seni Arzulaması cinsell yönden.
Seni duygularıyla asla sevmicek. İşini görüp çıkıcak hayatından ve daha çok psiikolojik sorunlar içersine girceksin.
iki kilo verdin diye özgüvenin tavan yapmış. Otur oturdugun yerde. Duygusallık bulamazsın o adamda öyle olsa konuyu cinselliğe çekmezdi vs.
Kadınlar bu kadar aptal olmayın. Çocuklara yazıık. Nasıl bi nesil yetiştiriyorsunuz. Utanıyorum ya okurken bunları.
Bence aklını başına devsir.

Eşine Sürekli duygusal değilsin demek yerine sıkıntılarına ortak ol. belki bu duygusallıgı düşünmeyecek raddeye get,rmiştir.
OlmAdı sen jestler yap sıcak kanlı ol güldür yüzünü anlayıslı ol ona karşı onu dinle derdine ortak ol. Sevgilinmiş gibi diyelim. o heycanı hissettir. Çok zor değiil bunlar.
Kolay gelsin.

Hastayım sizlerin şu 'zaten eşim bana şiddet uyguluyor, beni sevmiyor, değer vermiyor' bahanelerinizle hemen başkasına aşık olmanıza.
Aldatmam demişsiniz ama çoktan aldatmışsınız.
Boşanın, sonra da ne halt yerseniz yiyin. Resmen yaptığınız rezilliğin açıklaması olarak zaten geçinemiyoruz diyorsunuz. Hafifletici sebep olarak gösteriyorsunuz.

aldatmışsın yani...ötesi yookk
gözlerle,duygularla,beynen,ruhen...
fiziksele ramak kalmış...
ki zaten bu denli başkasından gelen ilgiyi sevgiyi ararsan daha çok yaparsın hata ...
önce bir kendine dön...dışarıya değil
tutku,şehvet ,aşk vs bunlar çok mühim evet
ama onurlu olunca daha kalıcıdır...
eşinle yeniden yapılanmayı dene
olmuyor mu ? boşan...
kendinin de dahil herkesin günahına gireceğine,misler gibi boşan...

ne iğrenç bi dialog bu. Elin adamına nasıl bir yüz verdiyseniz sizi arzuladığını cinsel anlamda bişeyler yaşamak istediğini söyleyebilmiş. Siz annesiniz demi birde?? yok arkadaş siz çok yanlışsınız çok. Zavallı kocanız

Ben sana dedim. Ha buraya bu konuyu acmışsın ha harakiri yapmışsın dedim. Recm ekibi gene toplanmış bak, seni Recm edenler adama hiç bir şey demiyor farkında mısın. Bu zihniyet böyle bir zihniyet işte o yüzden onlara aldırma.
Konuya gelince ben zaten senin pişmanlığını anladım ve gayet samimi buldum o seni döven hödük eşin yüzünden bu duyguları hissetmene kızmadım. Senin bu mutsuzluğundan faydalanan eşini sana istiyorlar o şerefsizi boşver. Eşinden boşan o adamla hayat geçmez. Seni dövmüs var mı ötesi öküz , hödük Bir eşin var.

Hay duygusal boşluğuna, cinsel açlığına ya.. adam evli, 13 yaşında bir kızı, hamile bir eşi var. Evliliğin sorunluysa yıllardır düzeltmeye uğraşır olmazsa boşanırsın. Biz insan değil miyiz hiç mi sorunumuz olmuyor, karşımıza hiç mi hoş adam çıkmıyor, eşimiz bizi aylarca hiç mi üzmüyor. Eşinle sorunun varsa düzelmiyorsa boşanırsın. Onu aldatacak kadar kopmuşsan onla işin ne. O adam bozuntusu kimden buluyorsa ondan bulsun belasını. Karısı öğrenir de hem adama hem kadına tazminat davası açar umarım kurtulur o adamdan. Nasılsa rahat durmaz bu tipler.

(Mesajıma ekleme yapamadım düzeltme süresi bitmiş)
Ekleme yapayım, bak arkadaşım bu işin ahlaki, sosyal ve hukuki boyutları var. Cidden mutsuzsan ve eşin dışarıda arayış içinde olmana sebep oluyorsa bunun çıkar yolu evliyken başka insanlarla olmak değil. Çok ciddi sorunlar yaşayabilirsin. Duygusallık hayat kurtarmıyor çoğunlukla hayatları karattıyor. Mantığını kullan. Allah korusun eşi sizin mesajlaşmalarınızı yakalasaydı, size tazminat davası açsaydı bu durumu aileniz, eşiniz, işarkadaşlarınız öğrenseydi haliniz ne olurdu. Yaptıklarınızın sonucunu düşünün lütfen. Şu insani zaafları engellemek yine insanın kendi elinde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…