- 13 Mart 2015
- 2.965
- 4.480
- 40
-
- Konu Sahibi hayattanem
adam çapkın belli... sen onun hayatını mahfetmezsın ama o senin eder.. ayrıl eşinden ucunda ölüm mü var anlamıyorum yani?Merhaba kızlar, günlerdir şakın şaşkın gezinirken artık size danışmak istedim. 6 yıllık evli bir kadınım ve eşimle 7 yıldır birlikteyiz ve 4 yaşında bir kızımız var. Evliliğimizden kısa bir süre sonra sorunlar yaşamaya başladık ki genelde hep ailesi yüzünden.Bana zaman zaman şiddet bile uyguladığı halde sustum...Ailesi yurtdışında yaşıyor ama hep ensemizdeler.Çirkin bir kadın değilim gençliğimde çok beğenenim oldu ama uzun süredir özellikle doğmumdan sonra kendimi kötü hissetmeye veremediğim kiloları sorun etmeye başladım.Eşim ne olduysa belki iş yoğunluğundan oldu agresif,sinirli negatif bir adama dönüştü.ne desem kavga ne desem sorun..Bu arada kiloma dikkat etmeye başladım yavaş yavaş kilolarımı veriyorum.fakat bel fıtığım olduğu için ki doğum sonrası oldu çok fazla spor yapamıyorum. İlgisizliğinden yoruldum sürekli mutsuzum ve bunu dile getirdiğim zaman yine kavga ediyoruz. bana önem vermiyor sanki çoğu kez acaba başkasımı var diye şüpelendim bile...Cinsel olarak ise hep beni arzuluyor ama ben sadece cinsellik istemiyorum duygusallık da istiyorum, sevgiyi saygıyı değeri hissetmek istiyorum...
Size anlatmak istediğim se tam bu sırada iş ortamımda çalışan iki-üç günde bir gördüğüm bir adam...İlk tanıştığımızda 'nekadar çekici bir adam' diye düşünmüştüm.Benden 8 yaş büyük ve eşimi ailesini tanıyor..Fakat daha fazlasını hissetmemiştim.Zamanla oturup sohbet etmeye kahve içmeye başladık.Onun yanında mutlu oluyordum.Sohbet konularımız ise yine ailelerimizdi hep veya iş onun 13 yaşında bir kızı var ve eşi hamile...
Derken bir haftalığına eşim yurtdışına çıktı...O gece bana mesaj attı (vardiya işliyor bir boş bir dolu) şakalaştık sonra işi benim ne kadar çekici ve güzel bir kadın olduğuma getirdi.bende teşekkür ettim.bu ilerleyerek bir iki gün sürdü ama sadece mesajla yanlış anlamayın.Beni eşinin kıskandığını falan söyledi.sonra benimle birlikte olmak istediğini arzuladığını.ben ona ilgi duyduğumu itiraf ettim fakat asla eşimi aldatmayacağımı söyledim..Günün sonunu size özetleyim 5-6 gün süren mesajlaşmalar sonunda benimle sadece cinsel olarak birlikte olmak istediğini düşündüm.onu zaten çıkartmaya çalışıyordum aklımdan çünkü eşimi seviyorum ama bu olay aslında evliliğimin ne kadar sorunlu olduğunu hissettirdi bana. o eşini bırakmak istemiyor gece onunla uyumak ama heycanı bende bulmak isdediğini ifade ediyor.En son reddettim ve son verdim mesajlaşmaya.. ama aklımdan çıkartamıyorum ve sürekli kızıyorum kendime 'evlisin,oda evli ve eşi hamile!!'' asla bir kadını üzmem zaten ben...Olay şu ki arkadaşlar peki eşim ne olacak? döndü ve yine kedi köpek gibiyiz.her an kavga her an bağırma ve sövme...üstelik niye güzelleşiyorsun diye kavga ediyor benimle....geldiği gece bile tartıştık...Duygusal bir çıkmazdayım ben asla ve asla eşini aldatacak bir kadın değilim ama duygularım beni yıpratıyor.Diğer adama gelince belli ki o heyecan peşinde boşluklarımdan yarlanmak istiyor belkide....Bana bir daha mesaj atarmı bilmiyorum veya nasıl olur. bugün iş yerime gelecek.Sizce ne yapmalıyım? fikir verirseniz çok sevinirim...
Kabul ederse zaten kendisine olan saygisinin kalan kismini da tuketecek.Bi bitmediniz
Adamdan uzak durun,asla mesajlarına cevap vermeyin. Israr ederse sert davranın. Adam açık açık söylemiş sizi cinsel bir obje olarak gördüğünü.
Kızınızı düşünün. Sakın! ...
Her seyi yapip bekaretini koruyup kendini el degmemis zannedenlerin hesabi degil mi...adam çapkın belli... sen onun hayatını mahfetmezsın ama o senin eder.. ayrıl eşinden ucunda ölüm mü var anlamıyorum yani?
maşallah eşini aldatacak bir kadın degılsın ama elın adamlarıyla seni ne kadar arzuladıgını söyleyecek kadar samimi olmussunuz.. arkadasım aldatmak sence nedir?
Böyle konulari tasimasaniz, birakin oldugu yerde tozlanip kalsinlar, tarihin derinliklerine gömülsünler...konunuzu ilgili bölümü taşıyorum. bilginize
yazılabilecek her şey yazılmış ama konu sahibi dua etsin adam kendisine karşı kullanmasın mesajları şantaj için vs.adam çapkın belli... sen onun hayatını mahfetmezsın ama o senin eder.. ayrıl eşinden ucunda ölüm mü var anlamıyorum yani?
maşallah eşini aldatacak bir kadın degılsın ama elın adamlarıyla seni ne kadar arzuladıgını söyleyecek kadar samimi olmussunuz.. arkadasım aldatmak sence nedir?
Merhaba kızlar, günlerdir şakın şaşkın gezinirken artık size danışmak istedim. 6 yıllık evli bir kadınım ve eşimle 7 yıldır birlikteyiz ve 4 yaşında bir kızımız var. Evliliğimizden kısa bir süre sonra sorunlar yaşamaya başladık ki genelde hep ailesi yüzünden.Bana zaman zaman şiddet bile uyguladığı halde sustum...Ailesi yurtdışında yaşıyor ama hep ensemizdeler.Çirkin bir kadın değilim gençliğimde çok beğenenim oldu ama uzun süredir özellikle doğmumdan sonra kendimi kötü hissetmeye veremediğim kiloları sorun etmeye başladım.Eşim ne olduysa belki iş yoğunluğundan oldu agresif,sinirli negatif bir adama dönüştü.ne desem kavga ne desem sorun..Bu arada kiloma dikkat etmeye başladım yavaş yavaş kilolarımı veriyorum.fakat bel fıtığım olduğu için ki doğum sonrası oldu çok fazla spor yapamıyorum. İlgisizliğinden yoruldum sürekli mutsuzum ve bunu dile getirdiğim zaman yine kavga ediyoruz. bana önem vermiyor sanki çoğu kez acaba başkasımı var diye şüpelendim bile...Cinsel olarak ise hep beni arzuluyor ama ben sadece cinsellik istemiyorum duygusallık da istiyorum, sevgiyi saygıyı değeri hissetmek istiyorum...
Size anlatmak istediğim se tam bu sırada iş ortamımda çalışan iki-üç günde bir gördüğüm bir adam...İlk tanıştığımızda 'nekadar çekici bir adam' diye düşünmüştüm.Benden 8 yaş büyük ve eşimi ailesini tanıyor..Fakat daha fazlasını hissetmemiştim.Zamanla oturup sohbet etmeye kahve içmeye başladık.Onun yanında mutlu oluyordum.Sohbet konularımız ise yine ailelerimizdi hep veya iş onun 13 yaşında bir kızı var ve eşi hamile...
Derken bir haftalığına eşim yurtdışına çıktı...O gece bana mesaj attı (vardiya işliyor bir boş bir dolu) şakalaştık sonra işi benim ne kadar çekici ve güzel bir kadın olduğuma getirdi.bende teşekkür ettim.bu ilerleyerek bir iki gün sürdü ama sadece mesajla yanlış anlamayın.Beni eşinin kıskandığını falan söyledi.sonra benimle birlikte olmak istediğini arzuladığını.ben ona ilgi duyduğumu itiraf ettim fakat asla eşimi aldatmayacağımı söyledim..Günün sonunu size özetleyim 5-6 gün süren mesajlaşmalar sonunda benimle sadece cinsel olarak birlikte olmak istediğini düşündüm.onu zaten çıkartmaya çalışıyordum aklımdan çünkü eşimi seviyorum ama bu olay aslında evliliğimin ne kadar sorunlu olduğunu hissettirdi bana. o eşini bırakmak istemiyor gece onunla uyumak ama heycanı bende bulmak isdediğini ifade ediyor.En son reddettim ve son verdim mesajlaşmaya.. ama aklımdan çıkartamıyorum ve sürekli kızıyorum kendime 'evlisin,oda evli ve eşi hamile!!'' asla bir kadını üzmem zaten ben...Olay şu ki arkadaşlar peki eşim ne olacak? döndü ve yine kedi köpek gibiyiz.her an kavga her an bağırma ve sövme...üstelik niye güzelleşiyorsun diye kavga ediyor benimle....geldiği gece bile tartıştık...Duygusal bir çıkmazdayım ben asla ve asla eşini aldatacak bir kadın değilim ama duygularım beni yıpratıyor.Diğer adama gelince belli ki o heyecan peşinde boşluklarımdan yarlanmak istiyor belkide....Bana bir daha mesaj atarmı bilmiyorum veya nasıl olur. bugün iş yerime gelecek.Sizce ne yapmalıyım? fikir verirseniz çok sevinirim...
bende biran önce silkelen ve kendine gel sadece birbirinizin heyecanı olursunuz her ne kadar söven bir kocan olsada mumla ararsın onu duygusal anlamda baya boşluktasın ama psikoloji olarak aşk yaşamadığının da farkındasın zaten cocuguna esine odaklan eşinle olmayacak gibiyse onun vebalini almadan ayrılabiliyorsan ayrıl bu adam ilkti belki ilerleyen zamanlarda baska birinden de hoslanabilirsin belli ki eşinden bulamadıgını dısarıda aramaya baslamıssın.Merhaba kızlar, günlerdir şakın şaşkın gezinirken artık size danışmak istedim. 6 yıllık evli bir kadınım ve eşimle 7 yıldır birlikteyiz ve 4 yaşında bir kızımız var. Evliliğimizden kısa bir süre sonra sorunlar yaşamaya başladık ki genelde hep ailesi yüzünden.Bana zaman zaman şiddet bile uyguladığı halde sustum...Ailesi yurtdışında yaşıyor ama hep ensemizdeler.Çirkin bir kadın değilim gençliğimde çok beğenenim oldu ama uzun süredir özellikle doğmumdan sonra kendimi kötü hissetmeye veremediğim kiloları sorun etmeye başladım.Eşim ne olduysa belki iş yoğunluğundan oldu agresif,sinirli negatif bir adama dönüştü.ne desem kavga ne desem sorun..Bu arada kiloma dikkat etmeye başladım yavaş yavaş kilolarımı veriyorum.fakat bel fıtığım olduğu için ki doğum sonrası oldu çok fazla spor yapamıyorum. İlgisizliğinden yoruldum sürekli mutsuzum ve bunu dile getirdiğim zaman yine kavga ediyoruz. bana önem vermiyor sanki çoğu kez acaba başkasımı var diye şüpelendim bile...Cinsel olarak ise hep beni arzuluyor ama ben sadece cinsellik istemiyorum duygusallık da istiyorum, sevgiyi saygıyı değeri hissetmek istiyorum...
Hatırlıyorum o konuyu. Hatta ben de Kazen'e hak vermiştim.arkadaşlar
hatırlarsanız daha önce de böyle bir konu açılmıştı ve çoğu üye, aynen şu anda olduğu gibi, ayıp değil mi vs konu sahibine yüklenmişti
K Kazen gelip müdahale etmişti, bakın K Kazen 'in yazdıklarının bazılarını aynen kopyalıyorum:
Burada bir yardim istegi var belki cogunuz goremedi ! Unutmayin kinadiklarinizi bir gun yasarsiniz. Yaptiklarim dogrumu diye sizden fikir istememis demis ki : dua ediyorum gitsin içimden bu kötü duygular
Yahu biraz poztif olun dogru yolu gosterin, destek verin, yaptigin yanlis diyin ama dalga gecmeyin ! kinamayin, buyuk konusmayin /....
Unutmayin biraz inanciniz var ise TUM peygamberler tum kotulukleri yasamistir. Tum kotulukleri gormuslerdir....
Biraz sagduyu be kardesim... Kadin diyor ki beni kurtarin avazi yettigi kadar bagiriyor ama kim duyuyor ?
Gorende herkes mutlu refah icinde lay lay lom yasadigimizi sanacak bir el verin kaldirin ayaga dusene sizde vurmayin ....
Cok mu zor dogruyu gostermek, kolay olani eeee kaka demek el insaf be kardesim ...
neden kimse sorunu koca da aramiyor ?
Mesaj baska mesaj kocasinin ilgisizligi !
fakat bu durumda kadin hata yapsa mubahtir asla demiyorum. Kendisi de hata yapmamak adina kendi ile savas veriyor negatif yorum yerine bir ayaga kalk diyecek yorum sayisi cok az, isin uzucu tarafi burasi.
Fakat bu konu hayatin kendisi....
Bir tutun elinden de kaldirin be yahu .... dusene vurmak yakismaz ki daha dusmmemis bile...
Hatta bir soyle hafizanizi yoklayin ah be dediginiz hic mi olmadi ?