Evliyim ve Evli birinden etkileniyorum oda bana karşı ilgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
başka bir kadın şu an "eşimin telefonunda mesajlar buldum bir kadını arzuladığını yazmış" diye kahroluyor olabilir. ve eğer o kadın ben olsaydım sizin için ahlakınızı hedef alan yorumlar yapıyor olurdum üstelikte evli ve çocuklu diye.siz eşinizi aldatmışsınız ve bir kadını üzmüşsünüz bile? ne tür bir yardım bekliyorsunuz tam olarak? yapmayın nolur bir kadına ve eminimki sizin karakterinize uymayacak şeyler bunlar. güçlü olun gururlu olan kötü acımasız veya ahlakı düşük bir insan olmadıpınıza eminim herkes hata yapar ama hatadan dönmek dönebilmektir önemli olan

adam çapkın belli... sen onun hayatını mahfetmezsın ama o senin eder.. ayrıl eşinden ucunda ölüm mü var anlamıyorum yani?
maşallah eşini aldatacak bir kadın degılsın ama elın adamlarıyla seni ne kadar arzuladıgını söyleyecek kadar samimi olmussunuz.. arkadasım aldatmak sence nedir?

Kabul ederse zaten kendisine olan saygisinin kalan kismini da tuketecek.
Geriye ne kalacak merak ediyorum.
Her sey bu kadar basit mi?

Her seyi yapip bekaretini koruyup kendini el degmemis zannedenlerin hesabi degil mi...

Valla bu yaşadıklarınızı size eşiniz yaşatsaydı , aldatmış sayılmaz sadece aradığını bulamamış mı demeliydik? Adam size dürüst davranmış karısıyla uyumak istediğini sizi cinsel obje olarak gördüğünü belirtmiş adeta. Adam demek ki biraz romantik cümleler , duygusallık katsaydı mesajlara siz çoktan aradığınızı bulmuş olacak ve adamla cinsellik yaşayacaktınız... Çoğumuzun evliliğinde sorunlar var ama bunu eşinle ailenle gerekirse psikologla evlilik danışmanıyla görüşerek çözüm yolları aramalısın. Ha olmuyor mu o zaman kızını mutsuz bir yuvada büyütme ve ayrıl.. Saygıyı yitirmeden ayrılmak en iyisi.

Esinizden bosanin, ona karsi butun hisleriniz bitmis, bitmemis olsa boyle basit yaklasan bir adamdan bile etkilenmezdiniz.
Diger adama gelince aman diyeyim uzak durun, ne igrenc bir yaklasim o oyle... insan karsisindakine biraz saygi duyar, yalandan da olsa duygusal biseyler hissediyormus gibi davranir. Bu direk eskort kiza yazar gibi yazmis..

yazılabilecek her şey yazılmış ama konu sahibi dua etsin adam kendisine karşı kullanmasın mesajları şantaj için vs.

Eşinden önce kendine saygın yok mu. Böyle bir davranışı kendine nasıl yakıştırıyorsun?
Adama ona ilgi duyduğunu söylemiş olmana rağmen eşini aldatmadığını mı düşünüyorsun gerçekten? Eşinle arandaki sorunların bu davranışını temize çıkarır mı sanıyorsun?

Duygularınızın kölesi olmayın yahu. Hayatta her şey güllük gülistanlık olamaz tabii ki! Önemli olan zor durumları DOĞRU şekilde atlatmak..

arkadaşım seni anladığımı düşünüyorum
yakın bir arkadaşım bir süre öncesine kadar seninle aynı durumdaydı, ona, o bunları yaşarken kızamadığım gibi sana da kızamıyorum
bu demek değildir ki yaptığın şeyi tasvip ediyorum, tabi ki etmiyorum, ama zaten sen de etmiyorsundur

kadınla erkek bence farklı (istisnalar kaideyi bozmaz)
erkekler nasıl bir kadına sahip olurlarsa olsunlar, karılarını aldatabiliyorlar
oysa 7 yıllık evli, bir çocuğu olan bir kadın (eğer normalse) kolay kolay bu yazdıklarını yaşamaz

senin yaşadığın ve seni bu duruma iten şey büyük bir "duygusal açlık". kendini değerli hissetmek istiyorsun, önem verildiğini hissetmek istiyorsun, kadın olduğunu (cinsel anlamda değil) hissetmek istiyorsun ve yazdıklarından anladığım kadarıyla hayatında bunların hiçbiri yok

şu anda senin hoşlantı zannettiğin şey aslında "sana değer verilmesinden hoşlanmak" , başka birşey değil
arkadaşımdan biliyorum, şimdi sen bu adamı hayatından çıkartsan bile, eşinle sorunların devam ettiği sürece, bu olayı tekrar yaşayacaksın, bu sefer evli olmayacak da bekar olacak veya yine evli olacak, senin için farketmeyecek
sana gösterdiği "ilgiyi" seveceksin, "biriyle mesajlaşıyor" olmayı seveceksin, "güzel söz duymayı" seveceksin ve bunlar yüzünden tekrar birine karşı çekileceksin

buna ister aldatma de, ister kendini tatmin de, ne dersen de, adı önemli değil
fakat bu insanlar hayatından çıktığında her seferinde özellikle kızına karşı pişmanlık yaşayacaksın

tahmin ediyorum diğer insan hayatındayken, eşine karşı tavırların da değişmiştir, daha az umursamışsındır, eşine daha sinirli davranmışsındır, daha az tahammüllü olmuşsundur, bunlar bana hep yanımda gözyaşı dökerken arkadaşımın anlattığı şeyler
eşinin de takıldığı güzelleşmen değil, bakımlı olman değil, bu duygusal değişikliklerdir zaten

ileride birgün kendinden nefret etmek, kızına karşı (bak eşine demiyorum) vicdan yapmak istemiyorsan evliliğindeki sorunlara konsantre olmak zorundasın
eğer evliliğindeki sorunları çözmek için en ufacık bir şans varsa, önce çabalamalısın

eşinin illa gelmesi gerekmiyor, önce kendin bir evlilik danışmanına gidebilirsin, geçenler bir üye konu açıp yazmıştı bunu, evlilik danışmanı ona kendini değerli hissetmeyi öğrettiği için kocasıyla problemlerini düzeltebilmişti, uzun uğraşlar sonucu tabi
arkadaşım da aynısını yapmıştı

ha baktın ki çözülmüyor, çözülme ihtimali yok, o zaman durumu tekrar değerlendirir boşanmayı düşünürsün

bence hemen şu anda geçmişe bir sünger çek, herşeye bir nokta koy ve defterin yapraklarını ileriye doğru çevirmeye başla.
bence bunu burada sana eleştiri yönelten yorumları okuyarak veya oturup kendi kendine bir çözüm arayarak yapamazsın çünkü ok yaydan çıkmış
mutlaka destek alman gerekiyor, içini boşaltmak için değil, ne yapabileceğine dair
hemen yarın bir evlilik danışmanından randevu al, hayatını düzene sokmanın ilk adımı at
o ilk adımla bile üzerinden büyük bir yük kalktığını hissedecek, biraz huzur duyacaksın

lütfen, kendini, şu anki durumundan daha zor bir duruma sokma
ne yaparsan eşine değil, evliliğine değil, kendine ve kızına yaparsın
Allah korusun o adamın karısı karşına dikilip "sen kocamla nasıl mesajlaşırsın" derse, olay büyür de herşey ortaya çıkarsa ne yapacaksın? ileride birgün, kızına babası anlatırsa annen böyle böyle yaptı (eşinde şiddet varmış zaten) ne yapacaksın?

bir kez daha yineleyeyim
hemen bugün, bu hayatına bir nokta koy ve hemen yarın yeni hayatın için ilk adımı at...

eşimi aldatmak istemiyorum demişsin de çoktan aldatmışsın. aldatmak sadece eylemle olmuyor, hislerin-düşüncelerin de yeter. ne zoruma gidiyor biliyor musunuz, bu yaptığınızı kocanız size yapsaydı kocam beni aldatıyor derdiniz, ama siz yapınca öyle olmuyor ne hikmetse...

iyide aldatmızsınız işte

nasıl aldatacak biri değilsiniz

sevmiyorsan evli kalma

bu kadar basit

tamam kadınsın kadınız hepimiz eşimizden ilgi bekliyoruz

ancak ilgilenilmediğinde bu mu olmak zorunda

iyi o zaman erkeklerde bunu yaptığında haklımı olacaklar

aldatmamış mı olacaklar

arkadaşlar
hatırlarsanız daha önce de böyle bir konu açılmıştı ve çoğu üye, aynen şu anda olduğu gibi, ayıp değil mi vs konu sahibine yüklenmişti
K Kazen gelip müdahale etmişti, bakın K Kazen 'in yazdıklarının bazılarını aynen kopyalıyorum:

Burada bir yardim istegi var belki cogunuz goremedi ! Unutmayin kinadiklarinizi bir gun yasarsiniz. Yaptiklarim dogrumu diye sizden fikir istememis demis ki : dua ediyorum gitsin içimden bu kötü duygular

Yahu biraz poztif olun dogru yolu gosterin, destek verin, yaptigin yanlis diyin ama dalga gecmeyin ! kinamayin, buyuk konusmayin /....

Unutmayin biraz inanciniz var ise TUM peygamberler tum kotulukleri yasamistir. Tum kotulukleri gormuslerdir....

Biraz sagduyu be kardesim... Kadin diyor ki beni kurtarin avazi yettigi kadar bagiriyor ama kim duyuyor ?

Gorende herkes mutlu refah icinde lay lay lom yasadigimizi sanacak bir el verin kaldirin ayaga dusene sizde vurmayin ....

Cok mu zor dogruyu gostermek, kolay olani eeee kaka demek el insaf be kardesim ...

neden kimse sorunu koca da aramiyor ?

Mesaj baska mesaj kocasinin ilgisizligi !

fakat bu durumda kadin hata yapsa mubahtir asla demiyorum. Kendisi de hata yapmamak adina kendi ile savas veriyor negatif yorum yerine bir ayaga kalk diyecek yorum sayisi cok az, isin uzucu tarafi burasi.

Fakat bu konu hayatin kendisi....

Bir tutun elinden de kaldirin be yahu .... dusene vurmak yakismaz ki daha dusmmemis bile...

Hatta bir soyle hafizanizi yoklayin ah be dediginiz hic mi olmadi ?

Allahim bu ne yaaa daha neler duyucaz ... Esini ztn aldatmissin mesajlarinla, hatta bu takinti rahatsizligida olabilir

haklısın ancak pişmanlıktan çok sanki yaptığına meşruiyet kazandırmak gibi geldi bana

yaşadıkları kolaymı değil

gerçekten ilgisiz kadın solar

ancak yaptığını meşru kılmaz

önüne baksın diye yazılıyor

ya ALLAH korusun o adamda evli

ama ya mesajları gösterirse

inan şu an içim titredi burda

bir an evvel yaptığı hatadan dönecek

sormasına gerek bile yok

ALLAH hidayet versin yanlışından döndürsün inşallah

bende biran önce silkelen ve kendine gel sadece birbirinizin heyecanı olursunuz her ne kadar söven bir kocan olsada mumla ararsın onu duygusal anlamda baya boşluktasın ama psikoloji olarak aşk yaşamadığının da farkındasın zaten cocuguna esine odaklan eşinle olmayacak gibiyse onun vebalini almadan ayrılabiliyorsan ayrıl bu adam ilkti belki ilerleyen zamanlarda baska birinden de hoslanabilirsin belli ki eşinden bulamadıgını dısarıda aramaya baslamıssın.

Hatırlıyorum o konuyu. Hatta ben de Kazen'e hak vermiştim.
Şöyle bir fark var, o konudaki bayanın olaya yaklaşım tarzı ile bu bayanın yaklaşımı çok farklı.

Diğer konuda gerçek bir yardım isteği ve kurtulma isteği vardı.
Bu konuda ise ben konu sahibinin durumu aklileştirmeye çalıştığını hissettim. Hala "acaba mesaj atar mı yoksa atmaz mı" düşüncesi mevcut ve bu düşüncenin peşinden gitmesi daha ağır basıyor.

Bu yüzden kendi adıma iki konuya yaklaşımım farklı oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…