Evliyim eski yasak askimi unutamiyorum

Herşeyi onunla yaşadım derken ne yaşadın yani ilk seks mi eee şimdi evlisin 2.3.10.kezaman seviştin yasaktı tatlı geldi yoksa onun pipisi altından değil

Allah kabul etsin ne diyelim

Eşine çok üzüldüm,madem aklın hala başka birinde(üstelik evli!) neden diğer bir insanı daha mutsuz ediyorsun?

Tatlı olan böylesi, adam boşansa evlenseniz çocuklarina ablalık yapabilecek misin, hadi hiç evine uğramadılar diyelim 4 çocuğa kadına nafaka verilecek kalan parayla gecinecek misiniz

Cevabın evetse ikinizde boşanın imza altında kimseyle bağınız olmadan yapın ne yapıyorsanız, şimdi annen baban eşin onun eşi görmüyorsa bile Allah görüyor inançlı biriysen

Ciddi ciddi yorum yazanlar var ama zerre inandırıcı değil ergenler bastı harbiden burayı ya iki yıl yasak aşk.. ayrılınca hop yeni ilişki ve hemen evlilik müthiş anlayışlı bir koca sürekli kaçalım diye arayan yasak aşk benim beyin error verdi

Bir yanlış yaptınız paşa paşa çekiceksiniz hanımefendi. Klasik bir sıkıcı evliliğin oyuncağı olmuşsunuz, evli bey sizin aşkınızın farkında, onun boşanacağını mı sanıyorsunuz ?. Kimse evdeki bulgurdan olmak istemez, şu anki eşinize yazık olmuş, bari ondan boşanın ki sizinle birlikte batmasın.

Olay tamamen kötü de o adam da karaktersiz tüm suç kadındaymış gibi davranmayın hasta oluyorum böyle durumlara, aldatılan kadın da haketmiyor tabii ki ama evli hanımlar da her şeyi boşveremez kendine bakacaklar biraz kusura bakmayın.

Koş kız koş. .. Geç bile kalmissin. Git de kocan bu iğrençlikten kurtulsun . Sana diyecek tek bir söz , kelime israfı olur. Sen kendini çöplük yerine koyduktan sonra

Önce o 4 çocuklu adam seninle eşini aldatmış şimdi tekrar muhattap olarak ikinizde aldatmaya devam ediyorsunuz eşlerinizi aferin aferin birbirinizi de aldatiyorsunuz ayrıca....

Nasıl bir insansın sen ?? Nasıl bir adalettir bu ? Sen hiç birşeyi haketmiyorsun ... o adamın sevgisini haketmiyorsun.. eşine acıyorum gerçekten

Kocan neden sevmiyorsan ayrılalım dedi? Ona da mı anlattın eski aşkınla yaşadıklarını yoksa kocana kötü mü davranıyorsun?

Umarım ikiniz de bataklığınızda boğulursunuz.
Keşke bir sistem olsaydı da kocanıza şu yazdıklarınızı gösterebilseydik.

Siz evli misiniz bilmiyorum da evliyken ve bir de çocuk sahibiyken aşık olduğun kocan başkasına aşık olup onu seçerse o zaman anlarsiniz Anya yi konya yi
Ceza almamak için sizinle polemiğe girmeyeceğim bayan.Benim görüşüm ve muhatabım konu sahibi.

Bekarken onunla birlikte oldunuz ve sonra başka biriyle evlendiniz. .

Bakire değilsiniz ..eşiniz bunu problem etmedi mi?

ne yapacaksan yap bosan yap . deneiyosun olmuyorsa esinide oyalama. birde kacaıp gitmeyin o admda ayrılacaksa adma gibi ayrılsın karısına nafakasını versin o covukları ortada bırakmayaın

Şimdi bişey diycem neyse umarım tez zamanda doğru yola girersin

Bu konuda da iki insan aralarında anlaşmış karar vermiş; ahlaktan, toplumdan kime ne diyenler var mı acaba? Bu dünyayı hepimiz yarattık. İzleyelim şimdi tatlı tatlı, bu gidişatla çocuklarımız bundan daha beterini yaşayacak.

Gerçekse
Sizinle evlenen insana acıdım nasıl bir belaya çatmış yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…