Evliyim eski yasak askimi unutamiyorum

demek esinleyken ayaklarin yerden kesilmiyor.niye biliyomusun cunku yasak olan hep heyecan verir .ama kendini bilmez karakteri bozuk olan insana.
su an sana kendimi o adamin esinin yerine koyup.empati kurarak yaziyorum. insallah o sevemedign kocan da seni bes cocukla birakip aldatirda yasak ask neymis gorursun. Allah islah etsin dicem.ama bu hala.yanlis pesinde olana Rabbim.napsin kinamayayim diyorum ama hakediyor senin gibiler.yazik kocanin basini yakmissin.ama kocana uzulme git nasil bir kadin oldugndan.bahsette adam da sukretsin sevilmedigine. pesssssss gercekten .

Emmennn polisli yunuslu konuda yaprak dökümü şimdi aşk-ı memnu,bu senaryolar yazıldı bacım orjinal olun, uzaylı bi adamla evliymişsin ama adam kriptondaki yavuklusundan çocuk yapmış mesela...

Sana çok güzel tabirler var ama senin seviyene inmicem. Sen gibi pislikler yüzünden ne yuvalar dağıldı ne çocuklar ortada kaldı. Bir de gelmiş kendinş acımdırmaya çalışıyosun yok pskologa gidiyorum bilmem. Kendi pisliğinde boğul ! Zaten allah razı gelmez bu yaptığını elbet ödersin.

benim de anlamadığım bu adam eşiyle mutlu değilse sevmiyorsa boşanmak için seni mi bekliyor ?? eğer sen tamam dersen boşanacak yoksa devam edecek... karaktersiz... kendi eşi şöyle bir kenarda dursun ne olur ne olmaz açıkta kalmamayım diğeri tamam derse ayrılırım diyor galiba

Sana şu an hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum. Bekardin ve bekar erkekler çuvala girmis gibi gittin evli adama aşık oldun. Hayatina girmesine izin verdin. O adamın karısı kim bilir ne halde kocasını evde beklerken sen gununu gün ettin. Acimadin o kadincagiza da 4 çocuğa da. Sonra zaman geçti başladın düşünmeye ayrıldın bilmem ne gittin gene günahsız adamı entrikalarina alet ettin evlendin. Hem kendini mutsuz ettin hem o adamı. Şimdide unutamıyorum napim diyorsun. Yazıklar olsun. O adamcagiza yazık senin gibi karısı var. Ben nolcaginı soylim sen kalbime engel olamadım napim seviyorum diceksin. Kacicaksiniz hem kocanın namusunu iki paralık ediceksin hemde ailenin. Yazık senin gibi insanlara.

@libBiBido. Koş kız koş yasak aşk var ayol
Konu sahibi , Allah seni ıslah etsin , yasak aşk dedigin o iğrenç adamı da . Hiç üzülmedim. Allahın sopasi olmadigi gibi , yasak aşkının karıcığının Ah'ı da tutmus olabilir . Yani umarim öyledir , hatta insAllah öyledir . Ha bir de son olarak , 4 cocuklu evli bir adamla takılırken vicdan yapmamışsın, şimdi de yapma . Yani burda ayak yapma

Ilıski yaşamışsın adam bosanacagm deyince yuva yıkamam demişsin. Ne yani karısını aldatsın senin yüzünden eşinden çocuğundan uzaklassin ama yuva yıkama sen! Ne komik!! iyi Vicdanın rahatmı bari "yuva yikmadin" diye!! Sen bundan sonraki hayatında hep mutsuz olacaksın bununda vebali bu işte! Mutsuzluguna sebep olduğun kadının vebali ölene kadar seni birakmayacak ve mutsuz ruhsuz hissiz yaşarsın sen ve senin gibiler!!

Lütfen çocuk yapma e mi..
Kendine gelmeden, tamamen toparlanmadan yapma.
Bir de ona haksızlık etmemiş olursun.

Boşanmamış işte adam, oyalamış seni, hâlâ neyin davasındasın acaba?Şimdi burda "tamam evliliğime sarılıcam, kocama bağlanıcam" söylemlerine de inanmıyorum açıkcası, pek birşey değişmeyecek senin için.
Boşansa bari kocan senden..
Umarım gözü açılır.

Bence siz once nasuh tovbesi edin bir daha asla bu günaha bulamayacağınıza once Allaha sonra kendinize soz verin.Eski adamla gorusmeyin,şeytan sizinle uğraşıyor.Imtihandasiniz unutmayın,ask bir ilizyon gibi birşey tek ask var o da Allaha...tovbe ve dua ile gecirin vaktinizi sonra kendi yuvanizi kurtarin,

adamda karakter bozuk.
evde bunalmış sen de neşelenmiş.
kadın 4 çocuğuna kendini paralarken beyfendiye zor gelmiş.
sonra sanki anne babası gibi eşini de hasbel kader mecburen hayatına almış.

hadi bu kadar pişman ve hayatını değiştirmek istiyor.
neden bir çatı altında seninle yeni bir yuva kurmuyor.

çünkü sorumluluk yok,dert,yok tasa yok,ihtiyaç bitti,çocuk ağladı derdi yok.

bedavadan gönlünü hoş etmiş.

yüreğinde iyi bir şey olsa vicdan ve vefa duyar ailesine.
kötülüklerle dolu ve aşkdan bahsedecek kadar iki yüzlü.

şimdi de ahlaksız bir yaklaşımla evli bir kadına sulanıyor.

kendi zamanında eşini neden bırakmamış?
şimdi sen bıraksan,ayrılsan asana gel diyecek mi hayır.
sadece eskisi gibi kaçamak,gayri resmi.

insanlık,vefa,saygı,vicdan yerle bir,aşk da aşk.
neye aşk.
yasak günü birlik yalan dolu bir birlikteliğe mi.

benim gördüklerim bunlar.
umarım sen de hayatını yerle bir etmeden fırsatçı birine alet olmadan görürsün.

unutmak
unutmak icin evlenilmez konu sahibi esine yazik ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…