- 24 Ocak 2017
- 138
- 49
- 34
-
- Konu Sahibi Depresifkiz
Degistim zaten sosyal medyadan konustuk ki oda her zamn konusmuyrz aralikli aynen alisknlik ten uyumu...esimi yadirgiyrm hepHayattaki duruşun nasıl olmalı . Onurlu düzgün sorunsuz ve huzurlu olmak istiyorsun. Alışkanlık ve ten uyumu seninki . tlf no nu hemen değiştir. Artık geçmişte yaşama önüne bak
Bak bu kadar vicdan yapiyosun ama genede inat ediyosun. Hem bana ulasmasiba beb izin verdim diyosun hemde bi sekilde beni buldu diyosun. Tezat degil mi soylediklerin?Aynen oyke ayaklarimi yerden kesyi hep tapiyordu sanki bnm annm babm ayri babam vefat etti kimseden gormedigim sefkati ilgiyi onda gordum hep ona sigindim baglandim sonu da boyle oldu ama Allah bikiyo bunun acisini hep yasadim vicadnsz biri olmadgim icin sabahlara kadar agladim bitirdim birakmadi olmadi ona oyle baglandim ki tek o vardi sanki hayatta saplanti oldu ama yapamadim evet karisi vardi cocuklari vardi hakkim yoktu bahrima tas bastim ciktim gittim evlndim hersey gayrt iyiydi buldu bi sekilde bana ualsti aklim allak bullak oldu uine
Degistim zaten sosyal medyadan konustuk ki oda her zamn konusmuyrz aralikli aynen alisknlik ten uyumu...esimi yadirgiyrm hep
Face den instegramdan nerden konuşuyorsan ordan da engelle. Bak bu hayata 1 kere geliyorsun. Yıllar geçip gidiyor. Kocanı sev , evini sev ve en büyük aşkı yaşa yani anne ol. Sanıyormusun ki herkesin geçmişi tertemiz .. bırak Allah aşkına millet neler yaşıyor ama önüne bakıyor. Daha fazla b.ka batma . Tekrar yazıyorum sana BEYNİNİ KULLANDegistim zaten sosyal medyadan konustuk ki oda her zamn konusmuyrz aralikli aynen alisknlik ten uyumu...esimi yadirgiyrm hep
Ilk once o bni buldu sonra bn izin verdim engelleyebikirdimBak bu kadar vicdan yapiyosun ama genede inat ediyosun. Hem bana ulasmasiba beb izin verdim diyosun hemde bi sekilde beni buldu diyosun. Tezat degil mi soylediklerin?
Evetten uyumu derken birliktemi oldunuz?
Evetlten uyumu derken birliktemi oldunuz?
Cevabin icin cok tesekkur ederim iyice boka battim evet sanki cikamycam gbi geliyoFace den instegramdan nerden konuşuyorsan ordan da engelle. Bak bu hayata 1 kere geliyorsun. Yıllar geçip gidiyor. Kocanı sev , evini sev ve en büyük aşkı yaşa yani anne ol. Sanıyormusun ki herkesin geçmişi tertemiz .. bırak Allah aşkına millet neler yaşıyor ama önüne bakıyor. Daha fazla b.ka batma . Tekrar yazıyorum sana BEYNİNİ KULLAN
Evet bunlari goze alarak bi hayat kurmk istemiyrm ben zatwn coktum psikolojik olarak sonu kotuye gideck bn hic dik durmadim hep olmaz dedim ona ama yine konustum oda bni iyi taniyir zayif yonumu kullaniyor kimsem yok babam yok bosansam sanki nerye gitcem sirf esime yaptigim hakszliklardan dolayi ayrilmk istedim mustehak san git ona da gor diyeyahu bu işin kolayı var madem sevdiniz bir halt yediniz
bosansın adam sonra senle evlenseydi ama karısının ve cocuklarının herzaman maddi dsetekcisi ve manevi destekçiside olsun
siz niye gidip başkaasıyla evlenip sucsuz günehsız bir insanı daha bu cıkmaza soktunuz
vallaha pes niye bu kadar zorlastırdınız
sizin su an yapacagınız sey kararlı olun zayıf bir psikolojininz var
eski sevgili sizin zaafınızdan faydalanıyor görüşmeyi kesin kararlı degişmiş bir kişi olarak karsısına cıkın asla ben esimi bırakmam diyin bu yolu secip esinize baglandıgınız kadar baglanın ve o insanı mutlu edin hahkkını ödeyin bari bu dünyada
ikincisi esinizle bosanın o kişide bosansın evlenin
baskalarını arkanızda mutsuz bırakarak isyan ettirerrk beddua alarak yolunuza bakın bakalım ne kadar mutlu olucaksınz
yani kafasızlıgında bu kadarı olur
bak aklını basına al
bu işin sonunda kan cıkar kendine gel tez vakitte kimisi hapise kimisi mezara kimisi ruh hastanesine düşer
Yaşadığınız aşk değil, veya aşkı yanlış anlıyorsunuz siz . 4 çocuğu ile size gelen adamla aşk yaşanmaz . Aşk huzurdur, güvendir . O da 6 ay boyunca Cehennem hayatı yaşatmana rağmen seni bırakmayan eşinde var .Biliyorum mahvedicem hayatimi bazen aliskanlik saniyorum bazense ask...onun yaninda ucuyordum havalara simdi o derece duygularim yok esimide evliligimide yiprattim simdiden ona gitsem gulluk gukistanlik olmayacak bu saatten sonra belki bin pisman olucam farkindayim esimi onun gibi sevmek istyrm o kadar iyi anlayisli bi insan ki
Bu cevaplar bnim icin cok cok degerli bi tokat gibi kimseye anlatamadigim ve duymadigim seyleri duymk yol gostetici bi cok seyin fakindayim adlinda girdigim b..ktan cik.k icin bisr ypmadim hep gecmiste yasadim esimle kiyasladim onun gibi davranmiyo diye evet sorumszdu 7 24 bnle gezdi bni el ustunde tuttu esimden ayni ilgiyi goremedim sevmiyo sandim o cok seviyodu bana gore bak cocugunu colugunu ugruma birakiyo bu bnm icin sevgiydi ama bu cewabin cok guzeldi gercekten tokat gibi geldi cehenneme cevirdigim esim bana dedi ki ben seninle mutsuxluga da varim simdi kndimi cok kotu hissettimYaşadığınız aşk değil, veya aşkı yanlış anlıyorsunuz siz . 4 çocuğu ile size gelen adamla aşk yaşanmaz . Aşk huzurdur, güvendir . O da 6 ay boyunca Cehennem hayatı yaşatmana rağmen seni bırakmayan eşinde var .
Lütfen duygularını iyi tahlil et. Onunla hissettiklerimi eşimle hissetmedim diyorsun, hissetmezsin tabi . Çünkü şeytan yasak olanı hep daha lezzetli gösterir . Gizli yapınca hep daha özelmiş gibi gelir .
Duygularını kendin yöneteceksin . Eşine layık olmaya çalış lütfen .
Gitmeyi hayal dahi etme , gitsen mutlu olamayacaksın . İki yuvayı bozup beraber olduğunuzda aslında birbirinizi çok da sevmediğinizi fark edeceksiniz