evliyim. başka birini seviyorum.

Eşine ömür boyu boynuz takacağına zaten sevginde bitmiş,çocuklarınından utanıp bari boşanın.
Buarada konuştuğum adam bekar,benim iki çocuğum var yani biz onunla evlenemeyiz eşimle ayrılsamda.

Evlenme imkanın olsa hemen adama koşacaksın yazık o çocuklara.
siz evliliğinizi eşinizi sevdiğiniz için değil kendi menfaatleriniz için devam ettiriyosunuz.

o kişiyi unutun zamanla unutacaksınız.hayatınızda her şey monoton size farklı geldi yaşadığınızı kadın olduğunuzu çoktan kaybolmuş güzel duyguları size hissettirdi belki. heyecanlandınız ama gelip geçici sizinle bir gelecek düşünmüyordur emin olun yuvanızı yıkmaya değmez unutmalısınız. eşinize yeniden aşık olmayı deneyin.size burada ahlak dersi verenlerin de bu tür şeyler yaşadığından eminim.onları ciddiye almayın çocuklarınıza daha çok zaman ayırın.burdakiler elif şafağın aşk kitabını okurlar helal olsun evli kadın aşkın peşinden gitmiş ne romantik derler size gelince vurun abalıya

Haram zehirli bal gibidir yedikçe yiyesi gelir insanın...
Daha fazla ileri gitmeden bir aon verip yuvanıza eşinize çocuklarınıza dönün tüm benliğinizle lütfen. İlgi alakanızı evinize verin eşinizle farklı deneyimler yaşamaya çalışın. Aynı şeyi eşinizin size yaptığını düşünür müsünüz lütfen!

Bi facebook vakasi daha . Arkadasim int kullanmayi bilmiosan adam akilli kullanma . Cocuklarina esine yazık.

kocandan ayrılsanda o adam senı almaz ortada kalırsın.Böyle boş hayallere kapılma ve kocanı sev .erken yaşta evlenmeseydın.Aklın bı karış havalarda olmazdın hoş erken evlenen nıce ınsan var ama senın gıbı kafaları başka taraflara ışlemıyor.

Konu sahibinin bir daha girecegini sanmıyorum ama dışardan okudugunu düşündüğüm için yazıyorum. 25 yaşındasınız, çok erken evlenip yine vok erken anne olmuşsunuz. Her sey içinizde kalmış. Muhtemelen sevdiginizi sandığınız ilk adamla etraflıca düşünmeden evlendiniz. 30 yaşında yasanacak seyleri 20 yaşında yaşadığınız için şimdi içinizde kalanlar dışarıya vurdu. O adam bahane. Siz biriyle sevgili olmayı hayal ediyorsunuz. Mesela başka bir şehre gitmeyi, okumayı, okuldan sevgili yapmayı vs vs. Ama artık cok geç. Toparlanıp kendinize gelin.

o kişiyi unutun zamanla unutacaksınız.hayatınızda her şey monoton size farklı geldi yaşadığınızı kadın olduğunuzu çoktan kaybolmuş güzel duyguları size hissettirdi belki. heyecanlandınız ama gelip geçici sizinle bir gelecek düşünmüyordur emin olun yuvanızı yıkmaya değmez unutmalısınız. eşinize yeniden aşık olmayı deneyin.size burada ahlak dersi verenlerin de bu tür şeyler yaşadığından eminim.onları ciddiye almayın çocuklarınıza daha çok zaman ayırın.burdakiler elif şafağın aşk kitabını okurlar helal olsun evli kadın aşkın peşinden gitmiş ne romantik derler size gelince vurun abalıya
Super cevap yazmissin.duygularima tercuman olmussun arkadasim.ne cok namus abidesi var bu sitede boyle hepsi hatasiz sutten cikma ak kasik.ama milletin gecmisine insen yok yoktur masallah

Kadın ya da erkek benim için farketmez. Birine ne kadar yanlış diyorsam diğerine de derim. Yanlış durumlara göre değişmez, heyecen arayan erkeğin de var bin türlü bahanesi. Siz kadın olduğunuz için başka türlü düşünmem yaptığınız için.

Canım yanlış yoldasın sevgisiz ,ilgisiz kalmış olabilirsin hayatındaki boşluklar seni buna itmiş olabilir ama asla yaptığın şey seni boşluktan kurtarmaz daha beter cehenneme sürükler ikitane gül gibi yavrun var onların sevgisi neyine yetmiyor dünyanın en yakışıklı adamına saçlarının telini değişmem.Arkadaşım akıllı ol eşini aldattığın anda o çocuklarının yüzüne nasıl bakacaksın bide sen sadece kendine değil çocuklarına zarar vereceksin milletin ağzında o....çocuğu dedirteceksin bunu yavrularına yapmaya hakkın yok tek olsaydın günahın kendine derdim ama o yavrulara leke sürmeye hakkın yok.Benim çevremde eşini kaybetmiş kendini çocuklarına adamış namusuyla şerefiyle yaşayan elleri öpülesi anneler var.KISACA YA KENDİNE GEL YADA NİCKİNDE YAZDIĞI GİBİ MEVTA OL DAHA İYİ

Allah korusun nefsinize bu günah tatlı geliyor dikkat edin uzak durmalısınız. Bu büyük günah. Evlatlarınızın eşinizin vebalini taşımayın. Tövbe edin yuvanızı ayakta tutun. Allah herkesi nefsine uymaktan korusun.

Evlilikler zamanla monotonlasiyor, insan zamanla hayatinda yeni bir heyecan tatli gelmis olabilir, bir anne olsan dahi.
Ben suan aklindan gecene bir aldatma diyemem acikcasi.
Esine olan duygularini ve evliligini iyi tart , sacma sapan bir heyecan icin cocuklarini, kendini ve esini de uzme.
Evliligine dair icinde birseylet bittiyse de, bu isi ilerleymeden ayril ve sonra ne yasamak istiyorsan yasa.
2 cocuklu birinin hic evlenmemis bir erkekle evlenmesi olmayacak is degil, bu hayatta hersey olur ve ornekleride var.
Bunu acik kapi olarak algilamayin, boyle birsey icin esinizle olan baginizin tamamen bitmis ve bu kisiye gercekten duygulariniz olmasi lazim, gereksiz bir heyecan icin yazik etmeyin herkese.

Umarim bu kafa karisikligin son bulur ve esine olan sevgin saygin bitmisse evliligini de bitirme karari alip yolunu cizersin.
Kimseye haksizlik etme luksumuz yok bu hayatta, hele ki bizimle hayatini paylasan kisiye esimiz olan kisiye..
Sen bilincli bi kadinsin ve vicdan azabi cekiyorsun bi baska adami dusunuyorum diye, ben seni suclayamiyorum icinde bulundugun psikolojiyi anlayabiliyorum fakat bu psikolojiyle kendini de esini de yer bitirirsin.
Bi an önce duygularindan dusuncelerinden emin olup kararli bi sekilde davranmani diliyorum.
Umarim sen de esin de bu durumu en ufak zararla atlatilirsiniz.

Ben sadece biri 3oburu 4yasinda cocukkla calisiyosunuz ev isleri vs herseye yetisiyorsunuzda birde nete girip baskasina zaman ayiriyosunuz anlamadim.5yasinda kizim var evdeyim calismiyorum 20haftalikta hamileyim hicbirseye yetisemiyorum inanin.vay anasini bende is yok aileme yetissem kafi beceriksiz hissettim valla
İnanın yazıp yazıp sildim bunu. 2 çocukla uzaktan üniversite okurken ne ara bir yabancıyla nette muhabbet edebilmiş anlayamadım. Bu ara zamanı planlamakta oldukça yeteneksizim. Bu sebeple aklıma direkt nasıl zaman buldu yaww sorusu geldi.

Bende is yokmus anlasilan.hicbiseye yetisemiyorum millet asmis ne deyim yanlisi dogrusu gunahi konu sahibinin

Biz sana kızıp iğrenç falan deyince günah çıkartıp içini rahatlatmış mı olcaksın yani.
Bide bişey olmadı diyosun.daha ne yapcaktın acaba.sürekli o adamı düşünerek herdakika eşini aldatmış oluyosun zaten.eşinle ve çocuklarınla aynı çatı altında yaşayıp başka birini arzulayarak en büyük ihaneti ediyosun.
Ayrıca o adamı unut eşine dön yorumlarına da katılmıyorum.yuvasına ihanet ettiği gerçeğini değiştirmiyor. Eşin sana bunu yaşatsa senin yanında sürekli başka bi kadının hayaliyle yaşasa ne kadar kaldırabilirdin acaba.
Kendimden iğreniyorum falan diye saçma cümleler kurup ta onurlu kadın tavırları çizme boşuna.çünkü gayet onursuzca bi hayat sürdürmeye devam ediyosun şuan..çok dürüst ve cesur bir kadın olduğunu sanmıyorum ama eğer öyleysen eşine ve çocuklarına bu saygısızlığı daha fazla sürdürmezsin.
Sevdiğini söylediğin adamın da sana aşık olduğunu sanmıyorum.boş hayalleri de at kafandan.çünkü sen o adamın gözünde kocasını aldatan bi kadın imajını hiçbir zaman silemiceksin.
Biz sana burda ne yazsak boş.çünkü senin yapacağın şey belli.bence diğerinden umudun olmadığı için evliliğini riske atamayacaksın.eşinden bunu saklayarak onursuz ve saygısızca evliliğini sürdürmeye devam edeceksin. Amaaa ilahi adalet sayesinde birgün mutlaka bunların bedelini de ödeyeceksin.bundan kaçış yok.unutma

kimsenin yüzüne bakamayacak kadar iğrençleşmedim. kafamın içindekilerden dolayı mı çocuklarımdan utanıcam.
Düşünce suçlusuyum diyor sunuz yani. Kendinizi ve inanmak isteyen herkesi kandırabilirsiniz. Bu aldatma fiziki olarak yaşanmadı ise tek nedeni karşınızdaki erkeğin geri çekilmesi. Adama olan aşkınızdan eşinize soğuk davranır olmuş sunuz. Çoluk çocuğuna eşine yemek pişirirken aklının köşesinde başka bir adamın hayali ile mutlu olan kadın. Ya içinde ya dışında yaşamış aşkını farketmez. Ben annem böyle bir şekilde geziyor evin içinde. Gözlerinde ki ışıltı babam ve benden dolayı değil başka adam yüzünden mutlu. diye bilsem ne yemeğini yerim ne suyunu içerim.

Kendimden iğreniyorum. 5 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 25 yaşındayım. İnternet üzerinden geçen aya kadar toplamda 3 ay konuştuğum sonrasında da sadece bir kere gördüğüm biri var. Bekar kendisi. Sadece gördüm. başka hiç bir şey olmadı. Sadece vapurla karşıya geçtik.

Elimde değil devamlı onu düşünüyorum.Çıkmıyor aklımdan. Onunla ilgili hayaller kuruyorum. Saçma sapan şeyler aslında ama bilemiyorum. Mutluyum onu düşünürken. İş yerimdekiler sen niye mutlusun diye soruyorlar. Lakin şu an konuşmuyoruz. birbirimize ne sevgi ne aşk asla böyle bişeyden bahsetmedik. İma bile etmedik. Evli olduğumu biliyordu en başından beri.

Neyse , geçen haftalarda birden bire konuşmayı bıraktık. Sanırım o da benden hoşlandı ve evli olduğumdan dolayı artık konuşmamaya karar verdi-ki ben de öyle düşündüm. Onunla artık konuşmuyorum. durduk yere sebepsiz yere bitirdik. Ama bana göre bitmedi. Saate baktığımda , yemek yerken, dışarı çıkarken, evi süpürürken vs. vs.. devamlı aklımda. eşime o kadar soğuk davranıyorum ki, dün gece eğer istemiyorsan, sana zarar veriyorsam bu işi bitirelim, ayrılalım dedi. Ne yapacağımı biliyorum aslında onu unutup eşime daha çok zaman ayırmalıyım ama işte olmuyor. Bi kaç gün önce eşimle beraber olduk. Sanki parayla yapıyor gibi hissettim. Soyunasım bile gelmedi.

Ayrılsam bile onunla evlenmem/evlenemem. Bi kere iki küçük çocuğum var. Biri 4 biri 3 yaşında. Bir diğeri o bekar. Benimle evlenip (ki beni sevdiğinden bile emin değilim ama kadınlar anlar kesin hoşlanıyor benden ) hayatını zora sokmasını istemem. Kendi gibi bekar birini bulmalı. Toplum bu bekar dul evliliklerine alışık değil.

Kızın bana. İğrenç deyin, Nerede yanlış yapıyorum.
SEBEPSİZ yere bitti demişsiniz. Sebep göremiyor olmanız ilginç. Evli olmanız bir sebeptir. Bu arada toplum dul bekar evliliğine alışkın. 2 çocuk ve değer veren bir koca çiğnenecek kadar büyük bir aşksa zina etmektense boşanıp, bekar ve dul evliliği yapmak daha iyidir.

20 yasında görücü usulü evlilik...
Şu anki sonuca şaşırmadım aslında..
Erkenden böyle bir sorumluluğun altına girdiğin için zamanla eşinden soğumuşsun.eh bir aşk evliliği de değil.şimdi de yaşla birlikte hayata karşı gözün açılmış.
Sen kınamıyorum,kınadığımızı yasarız genelde. Ama boşanmalısın.
Ahlaken olması gereken budur.

X