evliyim. başka birini seviyorum.

Konu esim böyle böyle yapmis olsaydi, ohhhooo neler neler yazilirdi, ama yazan kadin olunca "canim""cicim""yuvan var""aklini basina topla tatlim""genc yasta evlenince heyecan araniyor iste aman yanlis yol" falan fistan... Nekadarda yumusak yaklasimlar... Kadinlar hic Adaletli degil, sonrada kiziyoruz...:KK14:

aynını eşin yapsa ne ahlaksızlığı kalır ne utanmazlığı, burada günah çıkartmaya çalışma, hakikaten yuvalar kolay kurulmuyor ama görüyorum ki rahat sadece erkeklere değil kadınlara da batıyor.

Evliliğinden mutlu değilsin, belli ki problemler var ve beynin sana bu sorunlardan kaçış rotası olarak suni bir sevgi algısı yaratıyor. Bu şekilde mutlu olmanın imkanı yok üstelik aldatma sadece fiilen gerçekleşmez, aklına düştüğü an bitmiştir olay... Aklını başına topla. Gerçekten mutsuzsan ve eşini sevmiyorsan ayrıl, yok hayır ben ayrılamam diyorsan da zinhar görüşme bir daha o kişi ile lakin o kişi olmaz aklın yine başka birine kayar zira başta yazdığım gibi bunlar beyninin sana oyunu.

Erken falan evlendiniz de bazı şeyler içinizde kaldı o yüzden mi acaba?
Hani ilk eşinizle tanışıp onunla evlenmişsinizdir falan bu yüzden belki heyecan peşinde falan olabilirsiniz.
Kesinlikle onu düşünmemeye çalışın.Aklınıza geldiğinde hemen çocuklarınızla ilgilenin .

Kendimden iğreniyorum. 5 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 25 yaşındayım. İnternet üzerinden geçen aya kadar toplamda 3 ay konuştuğum sonrasında da sadece bir kere gördüğüm biri var. Bekar kendisi. Sadece gördüm. başka hiç bir şey olmadı. Sadece vapurla karşıya geçtik.

Elimde değil devamlı onu düşünüyorum.Çıkmıyor aklımdan. Onunla ilgili hayaller kuruyorum. Saçma sapan şeyler aslında ama bilemiyorum. Mutluyum onu düşünürken. İş yerimdekiler sen niye mutlusun diye soruyorlar. Lakin şu an konuşmuyoruz. birbirimize ne sevgi ne aşk asla böyle bişeyden bahsetmedik. İma bile etmedik. Evli olduğumu biliyordu en başından beri.

Neyse , geçen haftalarda birden bire konuşmayı bıraktık. Sanırım o da benden hoşlandı ve evli olduğumdan dolayı artık konuşmamaya karar verdi-ki ben de öyle düşündüm. Onunla artık konuşmuyorum. durduk yere sebepsiz yere bitirdik. Ama bana göre bitmedi. Saate baktığımda , yemek yerken, dışarı çıkarken, evi süpürürken vs. vs.. devamlı aklımda. eşime o kadar soğuk davranıyorum ki, dün gece eğer istemiyorsan, sana zarar veriyorsam bu işi bitirelim, ayrılalım dedi. Ne yapacağımı biliyorum aslında onu unutup eşime daha çok zaman ayırmalıyım ama işte olmuyor. Bi kaç gün önce eşimle beraber olduk. Sanki parayla yapıyor gibi hissettim. Soyunasım bile gelmedi.

Ayrılsam bile onunla evlenmem/evlenemem. Bi kere iki küçük çocuğum var. Biri 4 biri 3 yaşında. Bir diğeri o bekar. Benimle evlenip (ki beni sevdiğinden bile emin değilim ama kadınlar anlar kesin hoşlanıyor benden ) hayatını zora sokmasını istemem. Kendi gibi bekar birini bulmalı. Toplum bu bekar dul evliliklerine alışık değil.

Kızın bana. İğrenç deyin, Nerede yanlış yapıyorum.

Yaptığınızdan azıcık utansanız başlığınız bu olmazdı bi kere!! Ne yazalım ki size? Evli iki çocuklu halinizle internette ne arıyordunuz ki?? Yok hiç bişey konuşulmamış da aşk meşk üzerine yok sadece vapura binmişsiniz de falan filan.. elin adamı sizinle Allah rızası için buluştu heralde. Ya da siz de diğer konu sahibi gbi felsefi şeyler konuştunuz sanırım..

Ben size söyliym adam "nasılsa evli gönlümü eğlerim üzerime de kalmaz" diye düşünmüştür sizin bu işi ciddiye aldığınızı farkedince de tabanları yağlamıştır!

Bir de utanmadan kızın bana falan yazmışsınız.. Yemin ederim anlayamıyorum insan denen varlık ne ara bu kadar iradesiz oldu yaa! Ne ara aşk denen kavram bu kadar ayağa düştü!!

Sizin gbi kadınlardan da adamlardan da nefret ediyorum
Not: Dilerim eşiniz yakalar o üç aylık konuşmaları da sizin gbi sadakatsiz bir kadınla evli kalmaz

bu hikayede eşine ve çocuklarına üzüldüm.konu başlığına bak ne utanç verici.evli bi kadınsın.başka bi erkeğe yan gözle bakabilmek ne demektir?başkasına aşık (!) oldun,acı çekiyorsun diye burada ve hiç bi yerde sana kimse üzülmez.işin kötüsü o adam sana yüz verse sanki sen ona koşup gideceksin.sakın eşini aldatma.yoksa çocuklarınıda kaybedersin.

Bu tarz kadınlar face ile çoğaldı maalesef.

Arkadaşımın iki komşusu da aynı ama sistemleri süper

Biri 3 numarada oturuyor biri 7

3 numarada ki kadın sevgilisi gelince 7 numaraya direk kendi evinde değil keza 7 için de aynısı geçerli.

Kaynana eş dost vs gelirse komşudayım hemen geliyorum.

Sen zaten internette gezinip sohbet ederek arayış içine girmişsin bile. Bu adam olmasa muhakkak başkasıyla konuşacak görüşecektin. Bu adamla olursun evya olmazsın bilemem ama lütfen kocandan ayrıl, ona hak etmediği bir hayat yaşatmaya, onu sevmediği, gözü dışarda olan bir kadınla aynı evi paylaşmaya mahkum etmeye hakkın yok.

Ben sadece biri 3oburu 4yasinda cocukkla calisiyosunuz ev isleri vs herseye yetisiyorsunuzda birde nete girip baskasina zaman ayiriyosunuz anlamadim.5yasinda kizim var evdeyim calismiyorum 20haftalikta hamileyim hicbirseye yetisemiyorum inanin.vay anasini bende is yok aileme yetissem kafi beceriksiz hissettim valla

Ben sadece biri 3oburu 4yasinda cocukkla calisiyosunuz ev isleri vs herseye yetisiyorsunuzda birde nete girip baskasina zaman ayiriyosunuz anlamadim.5yasinda kizim var evdeyim calismiyorum 20haftalikta hamileyim hicbirseye yetisemiyorum inanin.vay anasini bende is yok aileme yetissem kafi beceriksiz hissettim valla
İnanın yazıp yazıp sildim bunu. 2 çocukla uzaktan üniversite okurken ne ara bir yabancıyla nette muhabbet edebilmiş anlayamadım. Bu ara zamanı planlamakta oldukça yeteneksizim. Bu sebeple aklıma direkt nasıl zaman buldu yaww sorusu geldi.

İğrenç tabi ki de... Eşinize odaklanın sevemiyorsanız da boşanın bu düşünceleriniz daha kötü. Oturun adam akıllı düşünün boşansanız bile o sizinle evlenmez bence maksadı da başkaydı kullanıp atmak gibi. Ki bunu yapsa siz suçlusunuz hem evlisiniz hem de onunla konuşuyorsunuz. Akıllı olun bence ya da empati kurun aynısını eşiniz size yapsa?

bu heyecan da geçer, düşünmemeye çalış, başka şeylere ver kafanı, ama kocana sevgin de saygın da pek kalmamış görünen o ki, çünkü başka bi adamla değil konuşmak arkana bakmadan kaçardın seviyor olsaydın. üzücü yani. kafanı toparlamaya çalış, iyi düşün. o adam da evli biriyle buluştu, konuştu. ne kadar düzgün biri olabilir? sana zarar verebilir.

unutmayın
helal daire keyfe kafidir...
harama kaçmaya gerek yoktur ve her zaman zor olan çekicidir,zorluk bitince şimdiki duygularınızda eser kalmayacağından adım kadar eminim onun için evlatlarınıza yazık etmeyin

Kendimden iğreniyorum. 5 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 25 yaşındayım. İnternet üzerinden geçen aya kadar toplamda 3 ay konuştuğum sonrasında da sadece bir kere gördüğüm biri var. Bekar kendisi. Sadece gördüm. başka hiç bir şey olmadı. Sadece vapurla karşıya geçtik.

Elimde değil devamlı onu düşünüyorum.Çıkmıyor aklımdan. Onunla ilgili hayaller kuruyorum. Saçma sapan şeyler aslında ama bilemiyorum. Mutluyum onu düşünürken. İş yerimdekiler sen niye mutlusun diye soruyorlar. Lakin şu an konuşmuyoruz. birbirimize ne sevgi ne aşk asla böyle bişeyden bahsetmedik. İma bile etmedik. Evli olduğumu biliyordu en başından beri.

Neyse , geçen haftalarda birden bire konuşmayı bıraktık. Sanırım o da benden hoşlandı ve evli olduğumdan dolayı artık konuşmamaya karar verdi-ki ben de öyle düşündüm. Onunla artık konuşmuyorum. durduk yere sebepsiz yere bitirdik. Ama bana göre bitmedi. Saate baktığımda , yemek yerken, dışarı çıkarken, evi süpürürken vs. vs.. devamlı aklımda. eşime o kadar soğuk davranıyorum ki, dün gece eğer istemiyorsan, sana zarar veriyorsam bu işi bitirelim, ayrılalım dedi. Ne yapacağımı biliyorum aslında onu unutup eşime daha çok zaman ayırmalıyım ama işte olmuyor. Bi kaç gün önce eşimle beraber olduk. Sanki parayla yapıyor gibi hissettim. Soyunasım bile gelmedi.

Ayrılsam bile onunla evlenmem/evlenemem. Bi kere iki küçük çocuğum var. Biri 4 biri 3 yaşında. Bir diğeri o bekar. Benimle evlenip (ki beni sevdiğinden bile emin değilim ama kadınlar anlar kesin hoşlanıyor benden ) hayatını zora sokmasını istemem. Kendi gibi bekar birini bulmalı. Toplum bu bekar dul evliliklerine alışık değil.

Kızın bana. İğrenç deyin, Nerede yanlış yapıyorum.
Bela her zaman gelip insanları bulmaz bazende insanlar gider belayı bulur demişler ne de güzel demişler. 25 yıllık bir hayata bir evlilik 2 de çocuk sığdıracak kadar acele yaşamışsın. Yetmemiş heyecanlar aramaya devam ediyorsun. Ne denir ki? Yargılamayı sevmem ama gittiğin yol yol değil. Bence boşan ve kocanı ve çocuklarını boynuzlamaktan vazgeç diyorum sadece sana. Ne kocan ne de çocuklarının yerinde olmak istemezdim. "İyiki annemsin" dedirtecek şekilde yaşa, yoksa günü gelince "İğreniyorum senin gibi bir annem olmasından" lafını duyar kırılırsın.

Senin gibi bi arkadaşım vardı, eşi cinsel anlamda yaklaşmıyodu soğuktı sevgi göstermiyodu işsizdi sorumsuzdu bana anlatırdı hak verirdim ne yalan söyleyim. Çünkü boşanma şansı yoktu, boşansa daha kötü durumda olacaktı, işi yok ailesi yok kalacak yeri yok kocası da öyle. Bazen kızmaya kınamaya bile utanır insan onun durumu öyleydi. Sebeplerini düşün.. Ama bence devam etme gönül ilişkisi bu geçer gider.

X