- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- Konu Sahibi efdal mevta
neyin gıybeti ya kadının yüzüne söylüyoruz.. namusu ahlakı da iyice merdiven altına sardınız.senin kocan yapsa karşıdaki kadını linç edersin..bekara karı boşamak kolay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok artık. Bu nedir yahu, yavaş olun biraz.Senin gibilere de anne deniyor ya daha ne diyeyim ben. Kocasını sevmeyebilir bir insan peki evlatlarına nasıl yapar bu hainliği. Sen o iki yavruya rağmen bunu yapıyorsan bizim dediklerimiz lemi vazgeçeceksin. Allah'tan tek dileğim eşin öğrenir ve birdaha ölene dek çocuklarını göremezsin
Biraz görüşme o kişiyle,bakalım kocana karşi hala hislerin var mı.Hiçbir şey hissetmiyorsan ciddi bir şey yaşamadan önce kendi onurun için boşan,sonra kendi yönünü çizersin.efdal mekişiylest: 39215095 .!.:Kendimden iğreniyorum. 5 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 25 yaşındayım. İnternet üzerinden geçen aya kadar toplamda 3 ay konuştuğum sonrasında da sadece bir kere gördüğüm biri var. Bekar kendisi. Sadece gördüm. başka hiç bir şey olmadı. Sadece vapurla karşıya geçtik.
Elimde değil devamlı onu düşünüyorum.Çıkmıyor aklımdan. Onunla ilgili hayaller kuruyorum. Saçma sapan şeyler aslında ama bilemiyorum. Mutluyum onu düşünürken. İş yerimdekiler sen niye mutlusun diye soruyorlar. Lakin şu an konuşmuyoruz. birbirimize ne sevgi ne aşk asla böyle bişeyden bahsetmedik. İma bile etmedik. Evli olduğumu biliyordu en başından beri.
Neyse , geçen haftalarda birden bire konuşmayı bıraktık. Sanırım o da benden hoşlandı ve evli olduğumdan dolayı artık konuşmamaya karar verdi-ki ben de öyle düşündüm. Onunla artık konuşmuyorum. durduk yere sebepsiz yere bitirdik. Ama bana göre bitmedi. Saate baktığımda , yemek yerken, dışarı çıkarken, evi süpürürken vs. vs.. devamlı aklımda. eşime o kadar soğuk davranıyorum ki, dün gece eğer istemiyorsan, sana zarar veriyorsam bu işi bitirelim, ayrılalım dedi. Ne yapacağımı biliyorum aslında onu unutup eşime daha çok zaman ayırmalıyım ama işte olmuyor. Bi kaç gün önce eşimle beraber olduk. Sanki parayla yapıyor gibi hissettim. Soyunasım bile gelmedi.
Ayrılsam bile onunla evlenmem/evlenemem. Bi kere iki küçük çocuğum var. Biri 4 biri 3 yaşında. Bir diğeri o bekar. Benimle evlenip (ki beni sevdiğinden bile emin değilim ama kadınlar anlar kesin hoşlanıyor benden ) hayatını zora sokmasını istemem. Kendi gibi bekar birini bulmalı. Toplum bu bekar dul evliliklerine alışık değil.
Kızın bana. İğrenç deyin, Nerede yanlış yapıyorum.
he gıybet günah demissiniz gıybet günah evli cocuklu kadının baska birine asık olması sürekli konusması,üstüne bir de görüsmesi hiiiicc günah değil.kimsenin ahlak bekciliği yaptığı yok hepimiz bayanız babalarımız var eslerimiz var cocukları olanlar var böyle insanlara tabiki tepki gösterilir ayrıca kimsenin gıybet ettiği yok direk söyleniyor iste kendisine,kendisinin de cevap verme hakkı var bayanın.birde demissiniz ya dıygularına sahip cıkamaz diye evlendiyse ve bu dünyaya iki de cocuk getirdiyse dıygularına sahip cıkacak,cıkamıyorsa da ne yapsam ne etsem diye düsünmeyecek direk adamdan bosanacak ama tabi niye bosansın ki dimi???Duygularına engel olamaz insan. Sen nasıl başka birisine aşık olursun diye seni linç etmeyeceğim o bana düşmez kimseyi ayıplamam gıybet günahtır zaten. Herkes bir namus bekçisi ve ahlak bekçisi zaten maşallah ama şu an yapman gereken daha önemli bir şey var zaten hiç olmayan bir şeyi bitirmek evliliğini. Hayatını bu şekilde devam ettirmeyi düşünmüyorsun dimi? Eşinede günah. Adam zaten mutsuzluğun farkında olmalı daha öncede olmuş birşeyler demekki ve boşanalım demiş. Olmuyorsa zorlama. İhanet etme. Ayrıl öyle bak yoluna
Bende26 yaşındayım ve bir oğlum var.Chatin c sini bilmem.Vallahi savunamam yanlışı acımam da.Elin adamı açık kapı arıyor.Vuracak tekmeyi işi bitince.Elin adamını düşüneceğine çocuklarını düşünsün.ikisininde dünyadan haberi yok.Boş vaktin varsada al gezdir çocuklarını,oyunlar oyna onlarla.Yada kocanı düşün iyi taraflarını olmadı ayrıl.Sana acımıyorumniye üstüne gitmeyecekmisiz?böyle adamlar böyle kadınlar yüzünden yuvalar yıkılmıyor mu cocuklar ortalığa sacılmıyor mu kücücük yasta parcalanmıs bir ailenin icinde bulmıyolar mı kendilerini piskolojileri bozuluyor ne icin anne babaları yeni heycanlar aradığı icin.konustuğı adam evli cocuklu kadını ayartmaya calısıyor kadından zaten konusmaya bile gerek yok hersey ortada kimse de savunmasın bence bu insanları bizene konu sahibinden ne yaparsa yapsın olan kendine olacak sonucta kendi iradesiyle yapıyor hataları benim düsündüğüm ve bukadar sinirlenmeme sebep olan günahsız masum yavrular madem kendine sahip cıkamayaksın böyle heycanlar pesinde kosacaksın yapma cocuk ya yapma anne olma birde.kimse savunmasın sunları ya