evliyim. başka birini seviyorum.

neyin gıybeti ya kadının yüzüne söylüyoruz.. namusu ahlakı da iyice merdiven altına sardınız.senin kocan yapsa karşıdaki kadını linç edersin..bekara karı boşamak kolay

Senin gibilere de anne deniyor ya daha ne diyeyim ben. Kocasını sevmeyebilir bir insan peki evlatlarına nasıl yapar bu hainliği. Sen o iki yavruya rağmen bunu yapıyorsan bizim dediklerimiz lemi vazgeçeceksin. Allah'tan tek dileğim eşin öğrenir ve birdaha ölene dek çocuklarını göremezsin
Yok artık. Bu nedir yahu, yavaş olun biraz.

Anlayamıyorum ben bazı yorumları cidden.
Kadın kaçmamış,etmemiş.Çocuklarına karşı bir suçu yok.
Ama ısrarla sanki çocuklarını aldatmış gibi yorumlar atılıyor.Burada aldatılan kocası çocukları değil.Tamam hiçbir çocuk böyle bir şeyi kabul etmez de bazı yorumlara bakıyorum sanki kadın ''o adam için çocuklarımdan da vazgeçerim'' falan demiş gibi...

efdal mekişiylest: 39215095 .!.:
Kendimden iğreniyorum. 5 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 25 yaşındayım. İnternet üzerinden geçen aya kadar toplamda 3 ay konuştuğum sonrasında da sadece bir kere gördüğüm biri var. Bekar kendisi. Sadece gördüm. başka hiç bir şey olmadı. Sadece vapurla karşıya geçtik.

Elimde değil devamlı onu düşünüyorum.Çıkmıyor aklımdan. Onunla ilgili hayaller kuruyorum. Saçma sapan şeyler aslında ama bilemiyorum. Mutluyum onu düşünürken. İş yerimdekiler sen niye mutlusun diye soruyorlar. Lakin şu an konuşmuyoruz. birbirimize ne sevgi ne aşk asla böyle bişeyden bahsetmedik. İma bile etmedik. Evli olduğumu biliyordu en başından beri.

Neyse , geçen haftalarda birden bire konuşmayı bıraktık. Sanırım o da benden hoşlandı ve evli olduğumdan dolayı artık konuşmamaya karar verdi-ki ben de öyle düşündüm. Onunla artık konuşmuyorum. durduk yere sebepsiz yere bitirdik. Ama bana göre bitmedi. Saate baktığımda , yemek yerken, dışarı çıkarken, evi süpürürken vs. vs.. devamlı aklımda. eşime o kadar soğuk davranıyorum ki, dün gece eğer istemiyorsan, sana zarar veriyorsam bu işi bitirelim, ayrılalım dedi. Ne yapacağımı biliyorum aslında onu unutup eşime daha çok zaman ayırmalıyım ama işte olmuyor. Bi kaç gün önce eşimle beraber olduk. Sanki parayla yapıyor gibi hissettim. Soyunasım bile gelmedi.

Ayrılsam bile onunla evlenmem/evlenemem. Bi kere iki küçük çocuğum var. Biri 4 biri 3 yaşında. Bir diğeri o bekar. Benimle evlenip (ki beni sevdiğinden bile emin değilim ama kadınlar anlar kesin hoşlanıyor benden ) hayatını zora sokmasını istemem. Kendi gibi bekar birini bulmalı. Toplum bu bekar dul evliliklerine alışık değil.

Kızın bana. İğrenç deyin, Nerede yanlış yapıyorum.
Biraz görüşme o kişiyle,bakalım kocana karşi hala hislerin var mı.Hiçbir şey hissetmiyorsan ciddi bir şey yaşamadan önce kendi onurun için boşan,sonra kendi yönünü çizersin.

Duygularına engel olamaz insan. Sen nasıl başka birisine aşık olursun diye seni linç etmeyeceğim o bana düşmez kimseyi ayıplamam gıybet günahtır zaten. Herkes bir namus bekçisi ve ahlak bekçisi zaten maşallah ama şu an yapman gereken daha önemli bir şey var zaten hiç olmayan bir şeyi bitirmek evliliğini. Hayatını bu şekilde devam ettirmeyi düşünmüyorsun dimi? Eşinede günah. Adam zaten mutsuzluğun farkında olmalı daha öncede olmuş birşeyler demekki ve boşanalım demiş. Olmuyorsa zorlama. İhanet etme. Ayrıl öyle bak yoluna
he gıybet günah demissiniz gıybet günah evli cocuklu kadının baska birine asık olması sürekli konusması,üstüne bir de görüsmesi hiiiicc günah değil.kimsenin ahlak bekciliği yaptığı yok hepimiz bayanız babalarımız var eslerimiz var cocukları olanlar var böyle insanlara tabiki tepki gösterilir ayrıca kimsenin gıybet ettiği yok direk söyleniyor iste kendisine,kendisinin de cevap verme hakkı var bayanın.birde demissiniz ya dıygularına sahip cıkamaz diye evlendiyse ve bu dünyaya iki de cocuk getirdiyse dıygularına sahip cıkacak,cıkamıyorsa da ne yapsam ne etsem diye düsünmeyecek direk adamdan bosanacak ama tabi niye bosansın ki dimi???

ben sana hıkayenın sonunu yazayım kocandan bosanırsın o adamda senı bırakır esın ısterse cocuklarınıda alır sende hayatın boyunca yaptıgın sacmalık ıcın rezıl olursun bu hıkayelerın sonu hep boyledır... Allah akıl fıkır versın

niye üstüne gitmeyecekmisiz?böyle adamlar böyle kadınlar yüzünden yuvalar yıkılmıyor mu cocuklar ortalığa sacılmıyor mu kücücük yasta parcalanmıs bir ailenin icinde bulmıyolar mı kendilerini piskolojileri bozuluyor ne icin anne babaları yeni heycanlar aradığı icin.konustuğı adam evli cocuklu kadını ayartmaya calısıyor kadından zaten konusmaya bile gerek yok hersey ortada kimse de savunmasın bence bu insanları bizene konu sahibinden ne yaparsa yapsın olan kendine olacak sonucta kendi iradesiyle yapıyor hataları benim düsündüğüm ve bukadar sinirlenmeme sebep olan günahsız masum yavrular madem kendine sahip cıkamayaksın böyle heycanlar pesinde kosacaksın yapma cocuk ya yapma anne olma birde.kimse savunmasın sunları ya
Bende26 yaşındayım ve bir oğlum var.Chatin c sini bilmem.Vallahi savunamam yanlışı acımam da.Elin adamı açık kapı arıyor.Vuracak tekmeyi işi bitince.Elin adamını düşüneceğine çocuklarını düşünsün.ikisininde dünyadan haberi yok.Boş vaktin varsada al gezdir çocuklarını,oyunlar oyna onlarla.Yada kocanı düşün iyi taraflarını olmadı ayrıl.Sana acımıyorum

Sizinki başkasını sevmek değil kafa meşguliyeti. İcinde bulunduğunuz olmayan evlilik kurumunda kafanızı başka seylerle meşgul etme cabası. İşte hata burada başlıyor. İki cocuklu bir anne eğer mutlu değilse, şartları oluşturur, cocuklarını alır ve boşanır. Sonra da dilediği cicege gönlünü kondurur. Bu kadar net.

senin canin sikilmis herhalde :KK14:
ayrica genc yasta evlenmis cocuk sahibi olmussun..yasayamadigin gencliginimi özledin hayirdir..
sana ne diye igrenc diyecekmisiz..günah mi cikartiliyor burada
kendi yaptiklarindan sen sorumlusun..neyin dogru ve yanlis oldugunuda bilirsin elbet

Ulaşılmaz olan çekici geliyor elbette.Bence eşini de kendini de üzme, çocuklarını düşün.

Evliyken internetten böyle şeylere girişmen resmen senin seçimin olmuş. Aranmışsın, aramışsın ve bulmuşsun. Başka birine bu hisleri besleyebildiğine göre evliliğinde yolunda gitmeyen şeyler mevcut ve bunun bir anda internette bir erkekle tanışmanla başlamadığı kesin. Çok erken evlenmişsin zaten, neyin ne olduğunu tam bilmeden çocuk sahibi olmuşsun. Ahlaki yapının tam oluşmadığını düşünüyorum. Nasıl bir çevrede büyüdün bilmiyorum ama erken yaşta evlilik ve 25 yaşında 2 çocuk ile sosyo kültürel yapısı entellektüel anlamda gelişmemiş bir çevreye sahip olduğunu hissettirdi.

İlk olarak internetten tanıştığın insanı bir saniyelik unut ve şuanda evli olduğun adamı sevip sevmediğini bir düşün.Sevmiyorsan kendine ve evli olduğun insanada yazık edersin.Ve sevmediğini hissediyorsan boşan internette tanıştığın adamı düşünmeden.Diyelim seviyorsun kocanı o zaman eminim ki o adama karşı gerçekten bir şey hissetmiyorsun belki yaşadığın hayattan sıkıldın veya arkadaşın dediği gibi yasak olduğu için tatlı geliyor sana.Evli olduğun adamı gerçekten seviyorsan öbürünü unutacaksın.Ha diyelim sevmiyorsun evli olduğun adamdan boşanıcaksın.Öbür internette tanıştığın adamla da ne olacağını zaman gösterecek.

Burda igrenclesen insanlari anlayamiyorum, burda tabikide sorunlarimizi paylasiyoruz, birbirimize destek olmaya calismamiz lazim ama bazilari inadina eziyor sanki insanlari. Bukadarmi birbirinizle barisik degilsiniz, baskalarini ezmek bukadarmi hosunuza gidiyor.

Konu sahibine gelince, bence böyle durumlar normal. Önemli olan senin bu durumda ne yapacagin. Zaten yalnis bisey oldugunu biliyorsun, nekadar kendini iyi hissettiriyorsada düsünme onu. Inan bana zamanla gececek..

Evlilikte empati kurmak gerektiğini düşünüyorum. Kendinizi eşinizin yerine koyun bence. Aynısını o size yapsa siz ne hissederdiniz ve ne olmasını isterdiniz? Sizin yüzünüze sizi sevmediğini söyleyip ayrılmalımıydı yoksa bu şekilde geçici bir heves yada kalıcı bir ilişki şeklinde sizi aldatmalımı? Evliliğin temelini sevgi, saygı, ve dürüstlük oluşturur şayet bunları yerine getiremiyorsanız (üst satırlarda eşini sevmemek boşanma sebebi midir? demişsiniz ona istinaden söylüyorum) evet boşanmalısınız kimsenin kimsenin haysiyetiyle, gururuyla, onuruyla oynamaya hakkı yoktur.

ya sizin 2 tane çocuğunuz var önceliğiniz onlar,çocukları varken erkek düşünebilenleri anlamıyorum doğrusu bana saçma geliyor.bence eşinle mutsuz değildin ama ilgi yönünden eksikliğin vardı.adama aşığım diyorsunda adam sana ne fedakarlık yaptıda haketti bunu

Yapmayın artık yapmayın, siz ve siz vari konu açan hanımlar Allah aşkına bari yaptığınızı meşrulaştırmaya çalışmayın. ''Aldatmak için illâ fiiliyat mı gerekiyor?'' klişesini burada bize avaz avaz tekrarlatmayın. Evlilik çocuk oyuncağı değil; hele ki çocuk sahibi olup, hâlâ ergenler gibi davranılacak bir müessese hiç değil unutmayın. Alamayacağınız sorumluluğu üstlenmeyeceksiniz bu kadar basit. Madem beceremiyorsun, madem kalbine başkası girdi, çıkacaksın eşinin karşısına aslanlar gibi söyleyeceksin her şeyi. Namus beden ile kirlenmiyor efendim, bunu da unutmayın! :KK66:

Çocuk yaşta evlenmişsin.
Kısa zamanda iki de çocuk olmuş.
Ne genç kizligini yasamissin ne evliliğin mutluluğunu tatmissin.
Üniversite ortamında ozenmissin gençliğin kayitsizligina.
Biraz ilgi gösteren birine gonlun kaymis.
Bence, devamli düşündüğün o çocuk değil aslında.
Sen o çocuğun yerinde olmak istiyorsun.
Okulunu bitir, evliliğini istediğin hale getirmeye çalış.
Sahip olduğun hayatın iyi yanlarına tutun, degistirebildiklerini değiştir.

Dertsiz başına dert arıyorsun be canım sen, evliliğinde sorun yoksa senin derdin heyecan, rutinlik yorduysa evliliğinizi canlandırmayı sen dene ve konuş eşinle. Gözün ne öyle dışarılarda dolaşıyor??? Kocan sana aynısını yapsa hemen ağlaya ssızlaya kocam beni aldatıyor dersin, şşimdi sen yazsana kocamı aldattım diye!

X