evliyim. başka birini seviyorum.

Baska birine aşık olduysan eşini sevmiyorsun demektir, ayni yataga girmeyi bile eziyet gordugun biriyle evliligini neden surduruyorsun ki?

Hissettiğin şeyler için seni yargılamak bana düşmez, edep ve ahlâk dersi vermek kimsenin haddi değil ama sevmiyorsan ayrıl, senin bu hissiyata düşmende eşininde hataları vardır, mutlu degildin demek ki. Ama bak eşin gayet anlayışlı birine benziyor ve sana ayrılalım demiş. Zaten çok genç yaşta evlenerek bir hata yapmışsın. Daha 25 yaşında ve 2 çocuk.

Ya bence bu kadar gitmeyin üzerine, yazık. Demekki oda hatasını anlıyor ve burda paylaşmış. Bak arkadaşım:

1) Sen ilk başta zaten internette birileriyle konuşmakla yanlış yapmışsın. Keşke en başından internete girip birileriyle konuşupta kendini bu duruma düşürmeseydin.

2) O azmış gibi adamla da buluşmuşsun.

3)Fakat bence sen ona aşık değilsin.Bu yasak ilişki olduğu için sana ulaşılmaz geldiği için yada onun sana gösterdiği ilgiden hoşlandığın için ona aşık olduğunu düşünüyorsun.

4) Ah ah internetde ne kadar kötü niyetli insan var bunu nasıl bilmezsin. O konuştuğun kimse de senin evli olduğunu bile bile konuşuyorsa demek ki hiç te normal biri değil.

5) Bence senin yeni aşklar peşine düşmenin sebebi evliliğinizde olan renksizlik ve ilgisizliktir. Biraz ilgi ihtiras aşk istiyorsun. Kocana sürprizler yap yada onun sana yapmasını söyle falan filan. Hem duygusal açıdan hemde cinsellik bakımından ilişkinizin renklenmesi lazım.

6) Eğer herşey senin söylediğin gibiyse, bizden birşeyler gizlemiyorsan yani mesela adamla ireli gitmediyseniz lütfen hatandan geri dön. Bu hata değil, sen hala hatanın başındasın ve bunun hala bir geri dönüşü var.

Durduk yere ? sebepsiz yere? evlilik yeterli bir gerekçe değil mi? zina diye bir günah var.o da mı yeterli değil.sen kendine burda kötü söz mü söyletmek istiyorsun yoksa fake misin nesin?eğer gerçekse yaşadığın şey aşk falan değil,dürtü.dürtülerinin esiri olmuşsun.net

Kendimden iğreniyorum. 5 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 25 yaşındayım. İnternet üzerinden geçen aya kadar toplamda 3 ay konuştuğum sonrasında da sadece bir kere gördüğüm biri var. Bekar kendisi. Sadece gördüm. başka hiç bir şey olmadı. Sadece vapurla karşıya geçtik.

Elimde değil devamlı onu düşünüyorum.Çıkmıyor aklımdan. Onunla ilgili hayaller kuruyorum. Saçma sapan şeyler aslında ama bilemiyorum. Mutluyum onu düşünürken. İş yerimdekiler sen niye mutlusun diye soruyorlar. Lakin şu an konuşmuyoruz. birbirimize ne sevgi ne aşk asla böyle bişeyden bahsetmedik. İma bile etmedik. Evli olduğumu biliyordu en başından beri.

Neyse , geçen haftalarda birden bire konuşmayı bıraktık. Sanırım o da benden hoşlandı ve evli olduğumdan dolayı artık konuşmamaya karar verdi-ki ben de öyle düşündüm. Onunla artık konuşmuyorum. durduk yere sebepsiz yere bitirdik. Ama bana göre bitmedi. Saate baktığımda , yemek yerken, dışarı çıkarken, evi süpürürken vs. vs.. devamlı aklımda. eşime o kadar soğuk davranıyorum ki, dün gece eğer istemiyorsan, sana zarar veriyorsam bu işi bitirelim, ayrılalım dedi. Ne yapacağımı biliyorum aslında onu unutup eşime daha çok zaman ayırmalıyım ama işte olmuyor. Bi kaç gün önce eşimle beraber olduk. Sanki parayla yapıyor gibi hissettim. Soyunasım bile gelmedi.

Ayrılsam bile onunla evlenmem/evlenemem. Bi kere iki küçük çocuğum var. Biri 4 biri 3 yaşında. Bir diğeri o bekar. Benimle evlenip (ki beni sevdiğinden bile emin değilim ama kadınlar anlar kesin hoşlanıyor benden ) hayatını zora sokmasını istemem. Kendi gibi bekar birini bulmalı. Toplum bu bekar dul evliliklerine alışık değil.

Kızın bana. İğrenç deyin, Nerede yanlış yapıyorum.

kızım sen heyecan arıyorsun.. Git bungee jumping yap..

niye üstüne gitmeyecekmisiz?böyle adamlar böyle kadınlar yüzünden yuvalar yıkılmıyor mu cocuklar ortalığa sacılmıyor mu kücücük yasta parcalanmıs bir ailenin icinde bulmıyolar mı kendilerini piskolojileri bozuluyor ne icin anne babaları yeni heycanlar aradığı icin.konustuğı adam evli cocuklu kadını ayartmaya calısıyor kadından zaten konusmaya bile gerek yok hersey ortada kimse de savunmasın bence bu insanları bizene konu sahibinden ne yaparsa yapsın olan kendine olacak sonucta kendi iradesiyle yapıyor hataları benim düsündüğüm ve bukadar sinirlenmeme sebep olan günahsız masum yavrular madem kendine sahip cıkamayaksın böyle heycanlar pesinde kosacaksın yapma cocuk ya yapma anne olma birde.kimse savunmasın sunları ya

Sana şu kadarını söylemek istiyorum ki ,sen kötü bir insan değilsin ve yanlış birşey yapmadın .. Yapmadın diyorum evet , çünkü anlattıklarından sonra bu adamla daha da ileriye gidebilirdin. Ama gitmedin değil mi ?
İşte bu bir seçimdir. İyiyi ya da kötüyü bizler seçeriz. Sen yanlış olduğunu biliyorsun ve önemli olan bu. Hepimiz insanız ve herkesin başına gelebilir böyle şeyler ..
Ama ben de aşk olduğunu hiç mi hiçç düşünmüyorum. Bu sadece başka bir erkeğin gösterdiği ilgiye duyduğun karşılık..

Bir anneye aldatmak yakismayan en son seydir ..

Baskasini seviyorumda ne demek ya bunu dile getirmek bile , son derece igrenc bir durum...
Esinden bosanirsan ne olucak ? O seni sevdigi malum ibsan elindenmi titacak sanki ..
Esini gectim , bunun hesabini cocuklarina nasil vereceksin..

Sana şu kadarını söylemek istiyorum ki ,sen kötü bir insan değilsin ve yanlış birşey yapmadın .. Yapmadın diyorum evet , çünkü anlattıklarından sonra bu adamla daha da ileriye gidebilirdin. Ama gitmedin değil mi ?
İşte bu bir seçimdir. İyiyi ya da kötüyü bizler seçeriz. Sen yanlış olduğunu biliyorsun ve önemli olan bu. Hepimiz insanız ve herkesin başına gelebilir böyle şeyler ..
Ama ben de aşk olduğunu hiç mi hiçç düşünmüyorum. Bu sadece başka bir erkeğin gösterdiği ilgiye duyduğun karşılık..

adam zaten konuşmayı bırakmış bu değil..

Belki de aamın bu net tavrı onu daha ilgi çekici kılmıştır. Ama netice itibari ile ben sadece gelip geçici bir durum olduğunu ve ailesine yeniden ilgili olmasını öneriyorum..

Buraya yazmamın sebebi bunları kimseye anlatamamamdı. hiç kimseye hatta kendime bile anlatamadığım için kafamda olta atmaktan bıktım.

durduk yere sebepsiz dememe epeyce kişi kızmış. biraz eksik anlatmışım. şöyle diyeyim: zaten onunla aramızda bişey yok ister inanın ister inanmayın, havadan sudan konuşurken pat diye kaç haftadır yazmıyoruz. belki benim paranoyaklığımdır. kendimi ne sanıyorsam, ben kimim ki millet bana aşık olacak. gerçekten de sadece sohbet etmek istedi, sohbet güzeldi ama artık sohbet etmek istemiyor. budur aslında olan bunu göremiyor olabilirim.

yalan yazmadım buraya. zaten kimseyi tanımıyorum gerçekten yardım istiyorum neden yalan yazayım ki.

okulda sınav zamanı tanıştık. karşıya geçtik, ben otobüse bindim yalnız olarak ve kalacağım eve gittim o kadar. bi daha da görmedim onu.

eşime karşı yaptığıma gelince evet bu da bir çeşit aldatma. duygusal olarak ondan soğudum. insan nasıl akıl edemez yabancı bir erkekle konuşursa kalbinin kayabileceğini. benim hiç aklıma gelmemişti. niyetim onu sevmek filan da değildi.

bu diğer adamı okulun sitesinden atmışlardı, sitenin adminiyle kavga etmişti. uzaktan okuduğumuz için pek çok önemli şey bu site sayesinde bize ulaştığından bu önemli bir şeydi. , ben de bunun haksızlık olduğunu söyleyip yetkililerle epey tartışmıştım, zaten konuştuğumuz şeyler hep bu konunun üzerine oldu. farklı konulara girmedik asla.
şimdi de olsa aynı şey yine birini atsalar siteden ben durun hoop derim. yani bilmem anlatabiliyor muyum.

diğer adamla evlilik meselesine gelince, dediğim gibi buraya yazdıklarım asla kimseye anlatamayacağım şeyler. sanki hiç biriniz demiyor, eşimle evlenmez olaydım diye. ben diyorum sık sık evlenmeseydik diye. ama hiç dememiştim onun yerine şununla evlenseydim nasıl olurdu acaba diye? daha mutlu olur muydum acaba?

bu yani bütün konu bu?
ama haklısınız. kafamı toplayıp bi karar vermem lazım. ya ayrılıcam ya da kendime bir çeki düzen vericem ve bu evliliği kurtarmak için çalışıcam.

Konu sahibi ;
Bence sen eşine baştan beri aşık değildin.Yazdıklarından onu anladım.
Son zamanlarda da boşluktaysan,bu adam sana farklı gelmiştir daha doğrusu sen öyle olduğunu düşünmüşsündür.İnan o kadar da farklı olsa zaten evli bir kadınla böyle bir şey düşünmez.
Ama eşine saygısızlık etme daha fazla.Madem sevmiyorsun artık ya bitirmeye bak ya da o adamı unutup,hayatına devam etmeye.Çocuklarını da düşün.Çocuklarını düşünmekten kastım evliliği devam ettirmek değil,onlar için neyin sağlıklı olacağını düşünüyorsan onu yap.Onların bir suçu yok çünkü.

Senin gibilere de anne deniyor ya daha ne diyeyim ben. Kocasını sevmeyebilir bir insan peki evlatlarına nasıl yapar bu hainliği. Sen o iki yavruya rağmen bunu yapıyorsan bizim dediklerimiz lemi vazgeçeceksin. Allah'tan tek dileğim eşin öğrenir ve birdaha ölene dek çocuklarını göremezsin

mesajların tamamını okumadım belki söyleyen olmuştur hadi kocana boynuz takacak kadar utanmadın da o 2 yavrucaktan da mı utanmıyorsun ya aslında söylenecek çok şey varda rabbim ıslah etsin ne diyim

Buraya yazmamın sebebi bunları kimseye anlatamamamdı. hiç kimseye hatta kendime bile anlatamadığım için kafamda olta atmaktan bıktım.

durduk yere sebepsiz dememe epeyce kişi kızmış. biraz eksik anlatmışım. şöyle diyeyim: zaten onunla aramızda bişey yok ister inanın ister inanmayın, havadan sudan konuşurken pat diye kaç haftadır yazmıyoruz. belki benim paranoyaklığımdır. kendimi ne sanıyorsam, ben kimim ki millet bana aşık olacak. gerçekten de sadece sohbet etmek istedi, sohbet güzeldi ama artık sohbet etmek istemiyor. budur aslında olan bunu göremiyor olabilirim.

yalan yazmadım buraya. zaten kimseyi tanımıyorum gerçekten yardım istiyorum neden yalan yazayım ki.

okulda sınav zamanı tanıştık. karşıya geçtik, ben otobüse bindim yalnız olarak ve kalacağım eve gittim o kadar. bi daha da görmedim onu.

eşime karşı yaptığıma gelince evet bu da bir çeşit aldatma. duygusal olarak ondan soğudum. insan nasıl akıl edemez yabancı bir erkekle konuşursa kalbinin kayabileceğini. benim hiç aklıma gelmemişti. niyetim onu sevmek filan da değildi.

bu diğer adamı okulun sitesinden atmışlardı, sitenin adminiyle kavga etmişti. uzaktan okuduğumuz için pek çok önemli şey bu site sayesinde bize ulaştığından bu önemli bir şeydi. , ben de bunun haksızlık olduğunu söyleyip yetkililerle epey tartışmıştım, zaten konuştuğumuz şeyler hep bu konunun üzerine oldu. farklı konulara girmedik asla.
şimdi de olsa aynı şey yine birini atsalar siteden ben durun hoop derim. yani bilmem anlatabiliyor muyum.

diğer adamla evlilik meselesine gelince, dediğim gibi buraya yazdıklarım asla kimseye anlatamayacağım şeyler. sanki hiç biriniz demiyor, eşimle evlenmez olaydım diye. ben diyorum sık sık evlenmeseydik diye. ama hiç dememiştim onun yerine şununla evlenseydim nasıl olurdu acaba diye? daha mutlu olur muydum acaba?

bu yani bütün konu bu?
ama haklısınız. kafamı toplayıp bi karar vermem lazım. ya ayrılıcam ya da kendime bir çeki düzen vericem ve bu evliliği kurtarmak için çalışıcam.

kimseye anlatma zaten haksız çıkarsın..İnsan doğası gereği sevmek sevilmek ister.ama sanırım eşin o kadar da kötü birşey yapmamış sana soğuyacak kadar..

sen zaten gözün açılmamışken 19-20 yaşlarında evlenmişsin..üstüne hemen çocuk yapmışsın 1 değil 2 tane...

o adam senle evlenmez 2 çocuğun var..Ancak ultrazengin olursan belki...

kocana yazık akşama kadar çalışıp didinip size bakmaya çalışıyor..Gir bi işe de çalış kafan ancak o zaman dağılır..

Bu arada herkes keşke evlenmeseydim der ama 19 yaşında evlenip üstüne 2 çocuk yapıp gördüğü ilk adamla da aşk hayali kurup boşanmak istemez.

Duygularına engel olamaz insan. Sen nasıl başka birisine aşık olursun diye seni linç etmeyeceğim o bana düşmez kimseyi ayıplamam gıybet günahtır zaten. Herkes bir namus bekçisi ve ahlak bekçisi zaten maşallah ama şu an yapman gereken daha önemli bir şey var zaten hiç olmayan bir şeyi bitirmek evliliğini. Hayatını bu şekilde devam ettirmeyi düşünmüyorsun dimi? Eşinede günah. Adam zaten mutsuzluğun farkında olmalı daha öncede olmuş birşeyler demekki ve boşanalım demiş. Olmuyorsa zorlama. İhanet etme. Ayrıl öyle bak yoluna

X