- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- Konu Sahibi efdal mevta
Baska birine aşık olduysan eşini sevmiyorsun demektir, ayni yataga girmeyi bile eziyet gordugun biriyle evliligini neden surduruyorsun ki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendimden iğreniyorum. 5 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 25 yaşındayım. İnternet üzerinden geçen aya kadar toplamda 3 ay konuştuğum sonrasında da sadece bir kere gördüğüm biri var. Bekar kendisi. Sadece gördüm. başka hiç bir şey olmadı. Sadece vapurla karşıya geçtik.
Elimde değil devamlı onu düşünüyorum.Çıkmıyor aklımdan. Onunla ilgili hayaller kuruyorum. Saçma sapan şeyler aslında ama bilemiyorum. Mutluyum onu düşünürken. İş yerimdekiler sen niye mutlusun diye soruyorlar. Lakin şu an konuşmuyoruz. birbirimize ne sevgi ne aşk asla böyle bişeyden bahsetmedik. İma bile etmedik. Evli olduğumu biliyordu en başından beri.
Neyse , geçen haftalarda birden bire konuşmayı bıraktık. Sanırım o da benden hoşlandı ve evli olduğumdan dolayı artık konuşmamaya karar verdi-ki ben de öyle düşündüm. Onunla artık konuşmuyorum. durduk yere sebepsiz yere bitirdik. Ama bana göre bitmedi. Saate baktığımda , yemek yerken, dışarı çıkarken, evi süpürürken vs. vs.. devamlı aklımda. eşime o kadar soğuk davranıyorum ki, dün gece eğer istemiyorsan, sana zarar veriyorsam bu işi bitirelim, ayrılalım dedi. Ne yapacağımı biliyorum aslında onu unutup eşime daha çok zaman ayırmalıyım ama işte olmuyor. Bi kaç gün önce eşimle beraber olduk. Sanki parayla yapıyor gibi hissettim. Soyunasım bile gelmedi.
Ayrılsam bile onunla evlenmem/evlenemem. Bi kere iki küçük çocuğum var. Biri 4 biri 3 yaşında. Bir diğeri o bekar. Benimle evlenip (ki beni sevdiğinden bile emin değilim ama kadınlar anlar kesin hoşlanıyor benden ) hayatını zora sokmasını istemem. Kendi gibi bekar birini bulmalı. Toplum bu bekar dul evliliklerine alışık değil.
Kızın bana. İğrenç deyin, Nerede yanlış yapıyorum.
Sana şu kadarını söylemek istiyorum ki ,sen kötü bir insan değilsin ve yanlış birşey yapmadın .. Yapmadın diyorum evet , çünkü anlattıklarından sonra bu adamla daha da ileriye gidebilirdin. Ama gitmedin değil mi ?
İşte bu bir seçimdir. İyiyi ya da kötüyü bizler seçeriz. Sen yanlış olduğunu biliyorsun ve önemli olan bu. Hepimiz insanız ve herkesin başına gelebilir böyle şeyler ..
Ama ben de aşk olduğunu hiç mi hiçç düşünmüyorum. Bu sadece başka bir erkeğin gösterdiği ilgiye duyduğun karşılık..
evet adamla konusmak icin ölüyor konusmayı mı bırakır.birde sen kötü bir insan değilsin diye bir yorum yapılmıs resmen bu iğrenclik desteklenmis gercekten cok sinir oldum konudan tamamen cıkıyorum kendimi yordum bosyereadam zaten konuşmayı bırakmış bu değil..
Buraya yazmamın sebebi bunları kimseye anlatamamamdı. hiç kimseye hatta kendime bile anlatamadığım için kafamda olta atmaktan bıktım.
durduk yere sebepsiz dememe epeyce kişi kızmış. biraz eksik anlatmışım. şöyle diyeyim: zaten onunla aramızda bişey yok ister inanın ister inanmayın, havadan sudan konuşurken pat diye kaç haftadır yazmıyoruz. belki benim paranoyaklığımdır. kendimi ne sanıyorsam, ben kimim ki millet bana aşık olacak. gerçekten de sadece sohbet etmek istedi, sohbet güzeldi ama artık sohbet etmek istemiyor. budur aslında olan bunu göremiyor olabilirim.
yalan yazmadım buraya. zaten kimseyi tanımıyorum gerçekten yardım istiyorum neden yalan yazayım ki.
okulda sınav zamanı tanıştık. karşıya geçtik, ben otobüse bindim yalnız olarak ve kalacağım eve gittim o kadar. bi daha da görmedim onu.
eşime karşı yaptığıma gelince evet bu da bir çeşit aldatma. duygusal olarak ondan soğudum. insan nasıl akıl edemez yabancı bir erkekle konuşursa kalbinin kayabileceğini. benim hiç aklıma gelmemişti. niyetim onu sevmek filan da değildi.
bu diğer adamı okulun sitesinden atmışlardı, sitenin adminiyle kavga etmişti. uzaktan okuduğumuz için pek çok önemli şey bu site sayesinde bize ulaştığından bu önemli bir şeydi. , ben de bunun haksızlık olduğunu söyleyip yetkililerle epey tartışmıştım, zaten konuştuğumuz şeyler hep bu konunun üzerine oldu. farklı konulara girmedik asla.
şimdi de olsa aynı şey yine birini atsalar siteden ben durun hoop derim. yani bilmem anlatabiliyor muyum.
diğer adamla evlilik meselesine gelince, dediğim gibi buraya yazdıklarım asla kimseye anlatamayacağım şeyler. sanki hiç biriniz demiyor, eşimle evlenmez olaydım diye. ben diyorum sık sık evlenmeseydik diye. ama hiç dememiştim onun yerine şununla evlenseydim nasıl olurdu acaba diye? daha mutlu olur muydum acaba?
bu yani bütün konu bu?
ama haklısınız. kafamı toplayıp bi karar vermem lazım. ya ayrılıcam ya da kendime bir çeki düzen vericem ve bu evliliği kurtarmak için çalışıcam.