evliyim. başka birini seviyorum.

Bence burda tek suclu siz degilsiniz. Bence esinizde de mutlaka hatalar vardir. Esinizle konusun sorunlarinizi cozun. 4 3 yasindaki cocuklarinizin sizin heyecaniniz icin dagilmis bir ailede buyumesine sebep olmayin. Hele ki esiniz iyi bir baba ve kocaysa

Esinin boyle bisey yaptigini farketseydin sen ne hissederdin.bu yaptigin ne cahillik nede bunalmislik.herkesin deve kurbanlariyla arayip bulamadigi evlatlara sahipsin.onlara tertemiz anne safligiyla buyutmen gerekirken ugrastigin seylere bak.cok uzuluyorum cocuklarina.allah en kisa zamanda seni islah etsin de cocuklarinin esinin dizinin dibinden ayrilmayasin

yazik ya yazik. senin ve senin gibilerle evli insanlara, sana anne diyen cocuklara yazik. insallah yakayi ele verirsin de insanlar daha yalansiz daha temiz bir hayat yasarlar.

Bak eşin hayvan biri degilmis ki mutsuzsan bosanalim demis.neden bosanmiyosun madem cok serefsz dayakci ..bu bahaneyle bosan iste.ama yok hem karnim doysun hem pastam dursun.....

Sevmiyorsan onurun da varsa bosanirsin

Ayrica o adamla bsy yasamadigina inanmıyorum

Net chat sohbet ortamlarini bilirim. Oralarda tanistigim konustugum erkeklerde tabi sevgililik vs icin degil ozellikle boyle evli kadinlara yonelme daha fazla gunubirlik iliskiler icin. Cunku bekar kiz olsa sorumlulugu var ama evli kadin bunu diyemez daha olgundur ve daha fazla fedakarlik yapabiliyor. Cok kinadiklsrim oldu sasirdim kizdim o erkeklere ama kadinlar istiyor diye kendilerini savunuyorlardi. Dusme bu hataya kendini boyle ucuzlatma istedigin kadar sev evliyken boyle yaptigini bilen adam sana saygi duymaz.

işte bunlar hep yaş. 20 yaşında evlenip peşpeşe çocuk yapman için ne acelen vardı ki?
biraz daha karakterinin oturmasını bekleyip evleneceğin kişiye olan sevginden emin olsaydın keşke.
benim gözümde hiçbir şey yapmadan sadece sanaldan vs. konuşmak bile aldatmak.
dilerim bir an önce son verirsin. kafandaki diğer adamla ilgili evlilik hayallerine.

Erken evlilik,2 tane çocuk,şiddet uygulayan bir koca,internet ortamında sohbet edilen bir sevgili.
Yazık değilmi o çocuklara,seni yargılamak değil,yaptığın yanlışların seni hayatına getirdiği zararlar bunlar..
Kendi benliğinden ödün veriyorsun,sanıyormusun ki o kişide sana aşık,değil seninle ancak vaktini geçiren belkide 2 tatlı söz söyleyen birisi işte.
Önce bir silkelen kendine gel,sonrada hatandan dönüş yap,ya bu evliliğini bitir yada o kişiyi aklından çıkarıp hayatına devam et..

Yalnız elin adamını düşünüyorsun ama çocuklarının babası umrunda bile değil
bosansam diyorsun hemen o adam bekar olmaz vdsvs

Bir taraftan oğlumu besliyorum bir taraftan o yerkende nete bakıyordum vallahi okuyunca tüylerim diken diken oldu.Hangi akılla hangi cesaretle böyle korkunç şeyler yapıyorsunuz?Biz kızsak ne değişecek ahiretinimi kurtaracağız?Yazık o yavrulara :KK43:

ben genelde erkekler bu tür şeyler yapar kadınlar masum gözüyle bakardım... ikiside aynı b*k .. kadında yapıyor erkekte maalesef..

Kendimden iğreniyorum. 5 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 25 yaşındayım. İnternet üzerinden geçen aya kadar toplamda 3 ay konuştuğum sonrasında da sadece bir kere gördüğüm biri var. Bekar kendisi. Sadece gördüm. başka hiç bir şey olmadı. Sadece vapurla karşıya geçtik.

Elimde değil devamlı onu düşünüyorum.Çıkmıyor aklımdan. Onunla ilgili hayaller kuruyorum. Saçma sapan şeyler aslında ama bilemiyorum. Mutluyum onu düşünürken. İş yerimdekiler sen niye mutlusun diye soruyorlar. Lakin şu an konuşmuyoruz. birbirimize ne sevgi ne aşk asla böyle bişeyden bahsetmedik. İma bile etmedik. Evli olduğumu biliyordu en başından beri.

Neyse , geçen haftalarda birden bire konuşmayı bıraktık. Sanırım o da benden hoşlandı ve evli olduğumdan dolayı artık konuşmamaya karar verdi-ki ben de öyle düşündüm. Onunla artık konuşmuyorum. durduk yere sebepsiz yere bitirdik. Ama bana göre bitmedi. Saate baktığımda , yemek yerken, dışarı çıkarken, evi süpürürken vs. vs.. devamlı aklımda. eşime o kadar soğuk davranıyorum ki, dün gece eğer istemiyorsan, sana zarar veriyorsam bu işi bitirelim, ayrılalım dedi. Ne yapacağımı biliyorum aslında onu unutup eşime daha çok zaman ayırmalıyım ama işte olmuyor. Bi kaç gün önce eşimle beraber olduk. Sanki parayla yapıyor gibi hissettim. Soyunasım bile gelmedi.

Ayrılsam bile onunla evlenmem/evlenemem. Bi kere iki küçük çocuğum var. Biri 4 biri 3 yaşında. Bir diğeri o bekar. Benimle evlenip (ki beni sevdiğinden bile emin değilim ama kadınlar anlar kesin hoşlanıyor benden ) hayatını zora sokmasını istemem. Kendi gibi bekar birini bulmalı. Toplum bu bekar dul evliliklerine alışık değil.

Kızın bana. İğrenç deyin, Nerede yanlış yapıyorum.

Eşin ile bazı şeyleri renklendirmelisin !!! Bilmem anlatabildim mi.
Yoksa, bugün o, yarın başkası sana ilgi gösterecek ve herkese koşacaksın.

sen hemen bosan bence hatta davayı ac biz de gidip esin icin sahitlik yapalım kadın aldatıyor diye cocukların velayetini senin gibi birine vermezsinler harcanmasın cocuklar.saka bi yana böyle anne mi olur ya yazık yavrulara iğrendim ya

Kendimden iğreniyorum. 5 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. 25 yaşındayım. İnternet üzerinden geçen aya kadar toplamda 3 ay konuştuğum sonrasında da sadece bir kere gördüğüm biri var. Bekar kendisi. Sadece gördüm. başka hiç bir şey olmadı. Sadece vapurla karşıya geçtik.

Elimde değil devamlı onu düşünüyorum.Çıkmıyor aklımdan. Onunla ilgili hayaller kuruyorum. Saçma sapan şeyler aslında ama bilemiyorum. Mutluyum onu düşünürken. İş yerimdekiler sen niye mutlusun diye soruyorlar. Lakin şu an konuşmuyoruz. birbirimize ne sevgi ne aşk asla böyle bişeyden bahsetmedik. İma bile etmedik. Evli olduğumu biliyordu en başından beri.

Neyse , geçen haftalarda birden bire konuşmayı bıraktık. Sanırım o da benden hoşlandı ve evli olduğumdan dolayı artık konuşmamaya karar verdi-ki ben de öyle düşündüm. Onunla artık konuşmuyorum. durduk yere sebepsiz yere bitirdik. Ama bana göre bitmedi. Saate baktığımda , yemek yerken, dışarı çıkarken, evi süpürürken vs. vs.. devamlı aklımda. eşime o kadar soğuk davranıyorum ki, dün gece eğer istemiyorsan, sana zarar veriyorsam bu işi bitirelim, ayrılalım dedi. Ne yapacağımı biliyorum aslında onu unutup eşime daha çok zaman ayırmalıyım ama işte olmuyor. Bi kaç gün önce eşimle beraber olduk. Sanki parayla yapıyor gibi hissettim. Soyunasım bile gelmedi.

Ayrılsam bile onunla evlenmem/evlenemem. Bi kere iki küçük çocuğum var. Biri 4 biri 3 yaşında. Bir diğeri o bekar. Benimle evlenip (ki beni sevdiğinden bile emin değilim ama kadınlar anlar kesin hoşlanıyor benden ) hayatını zora sokmasını istemem. Kendi gibi bekar birini bulmalı. Toplum bu bekar dul evliliklerine alışık değil.

Kızın bana. İğrenç deyin, Nerede yanlış yapıyorum.
Bide hakli gibi yazmissın,yazık. Bence ayril kocandan,sonra o adama git, 2 aya dayak yiyip donersin.

Ne isin var senin internet sitelerinde. Adam dovse haklı seni.kadın cinayetleri bununu gbiler yuzunden oluyor sanırım.

Severek evlendim sayılır. Görücü usulü oldu ama nişanlıyken sevdim eşimi. O biraz mükemmelliyetçi. Ben ise (bunu söylemek bir paradoksa sebep oluyor gerçi): Biraz alçak gönüllüyüm eşime kıyasla. Dolayısı ile o her zaman en iyi en güzel en en en oldu. Ben bi iş yapamayan beceremeyen oldum. Dayak da yemişliğim var. Beni İlk hamileliğim de kapının önüne koymuşluğu da var. Ne olur gitmeyeyim bebeği doğurayım ondan sonra giderim demiştim( ne kadar da aptalmışım) İkinci bebek beklenmedik bi durumdu.
Şu an kafam alla bullak. Ayrılırsak çocuklar ne olacak diye sorup duruyorum. biraz abartacağım belki ama ben insanlarla çok kolay geçinebilen birisiyim. Şimdiye kadar kavga çıkardığım küslük başlattığım görülmemiştir. nasıl yapıyorum emin değilim ama eşime sen bilirsin demek bana hiç zor değil. haliyle kavgalı dövüşlü bi evliliğimz yok . Sadece birbirinin yüzüne bakmayan anne babanın olduğu bir evlilik bizimki. O dayak olayı da beni dışarı atmaya çalıştığı zamandan 1 yıl sonra çocuklara çok kızıyorsun dediğim için bana yine git demişti. ben de bu ikinci kovulmaya tepki olarak bağırmıştım. Bağırdığım için beni dövmüştü. bu kadar da otoritecidir.
bunları yaşadıktan sonra daha hamileyken ayrılsaydınız keşke
şimdi sizde yanlışa yanlışla cevap verecek gibisiniz
sevgisiz artık yüzüne bakılmayacak bir evlilikse çözüm mahkeme kapısında başka bir adamın yanında değil

X